wi_to 24.06.13, 13:20 Witam Korzysta ktoś z internetu Aero2 na terenie Świecia. Jaką Aero2 jest siecią , prędkości i dostępność ? Pozdrawiam Świecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelcia_p Re: Internet Aero2 25.06.13, 07:17 Tutaj wszystkie informacje na temat Aero2: aero2.pl/bdi.html Ja posiadam i jestem zadowolona, może prędkość nie jest rewelacyjna, ale darmowa i da się przeżyć. Jedyny minus, że po godzinie zostajesz rozłączony i musisz połączyć się ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
wi_to Re: Internet Aero2 23.09.13, 21:19 ewelcia_p korzystasz z pasma LTE a możesz podać model modemu bede wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
wi_to Re: Internet Aero2 23.09.13, 21:45 mapa Zasiagu sieci Aero2 www.cyfrowypolsat.pl/oferta/internet/mapa-zasiegu.cp Odpowiedz Link Zgłoś
jocker24s Re: Internet Aero2 24.09.13, 11:20 Ja używam aero2 na modemie LTE HUAWEI E398. Prędkość jest zadowalająca chociaż są godziny w których ostro zamuli. Oczywiście nie śmiga on na prędkości LTE , u mnie najczęściej na HSPA+ a jak jest słaba prętkość to WCDMA. Jeżeli ktoś używa internet do samych portali społecznościowych to On się nadaje. Jak lubi grzebać w necie , kupować na allegro to już bywa gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
chibi.pies Re: Internet Aero2 24.09.13, 11:43 Następni naganiacze bombardują nasze miasto swoja ofertą bubli .LTE nie idzie , bo pazerność właścicieli Polsat+Plus jest bezgraniczna .Oferowali w reklamach internet w super prędkości bez limitów a okazuje się że z prędkością jest lipa i zasięgiem a najbardziej z limitem bezpłatnego korzystania w ramach abonamentu ( kto korzysta z internetu od 1-5 w nocy a przez cała resztę doby nie ?). Teraz skoro usługa główna pada to chcą zarobić na internecie mobilnym (że niby tylko 20 zeta za pri-pade w ramach zabezpieczenia a tak naprawdę już "Mamy Cię" , bo jeśli nie spełnisz naszych następnych żądań to 20 PLN wyrzucone w błoto a sim możesz sobie powiesić na sznurku u szyi jako dowód swojej naiwności . Pozdrawiam miejscowych i nie dajcie się nabrać .Już coraz więcej jest darmowych otwartych ruterów WiFi w naszym mieście i nie trzeba płacić frycowego cwaniakom . Odpowiedz Link Zgłoś