lottmenn 04.01.05, 06:40 Zapraszamy na niedawno otwarty Czat Swiecia. www.polchat.pl/chat/?room=Swiecie lub, tez wejscie przez: www.lottmenn.republika.pl Pozdrowienia dla wszystkich Swieciakow i ziomkow z okolic Lottmenn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: COBRA Re: Czat Swiecia IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 04.01.05, 10:32 No fajowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Czat Swiecia 04.01.05, 10:35 no baaaaaaaaaaaaaa ( ludzie ładowac się ) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Czat Swiecia 04.01.05, 11:48 Mam pytanko ??? Zalogowałem się na stałe na PolChat-cie. Jestem na naszym chat- cie, piszę do was, ale wy mnie nie widzicie. Nie wiem o co biega ??? Pozdro !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lottmenn Re: Czat Swiecia 04.01.05, 12:38 Widzimy, cie, ale sa sprawy innego rodzaju, a mianowicie do poludnia malo ludzi jest na czat, Miejmy nadzieje ze sie to w krotce zmieni. Swietopelek jest na naszym pokoju Botem ( program pilnujacy i witajacy wszystkich. Ja tez czasami wisze , ze wzgledow zawodowach..... Proponuje wchodzic czesciej na czat...... Pozdrowienia Lottmenn Pytania prosze kierowac pod Lottmenn@web.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Czat Swiecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:30 bloody5 ja z tobą rozmawiałem :-)) , a czat jak najbardziej powinnien być odwiedzany, może przyjmą się tam spotkania świecian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lottmenn Re: Czat Swiecia IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.05, 14:40 Po dlugich probach zkontaktowania sie z adminem strony swieckiej postanowulismy zalozenie czatu Swiecia wziasc w swoje rece. Mysle ze jest to fajna sprawa dla swieciakow wszystkich pokolen ktorzy maja chec miedzy soba sie komunikowac. Takze dla mlodziezy jest jest to jak najbardziej miejsce spotkan, i mozliwosc zawierania nowych znajomosci. Z czasem bede potrzebowal pomocy przy prowadzeniu tego czatu..... Pozdrawiam, i jeszcze raz goraco zaprasza, wszystkich Swieciakow , i nietylko. Do zobaczenia na czacie ;) www.polchat.pl/chat/?room=Swiecie Wasz Lottmenn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: Czat Swiecia IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 05.01.05, 00:08 wBIJAJCIE SIE BO CHATT JEST SERIO ZAJEB..TY Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Czat Swiecia 05.01.05, 20:04 Świętopełek to jest dopiero koleś :)))))) Normalnie on nas wszystkich kultury nauczy heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lottmenn Re: Czat Swiecia IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.05, 20:51 On biedak za to nic nie moze, hihihi Jest tak zaprogramowany, i po jednym ostrzezeniu wywala. Postaram sie to w najblizszym czasie zmienic i powiekrzyc pule ostrzezec ;)))) hehe, co nie znaczy ze padlina mozna non stop rzucac...... hhhi ;)))) Pozdrawiam, Lottmenn Odpowiedz Link Zgłoś