Gość: Kibic z Gródka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:56 Grom- Orlik - wasze typy!?:) Moim zdaniem Grom wygra 4 :0 a jak wy mislicie??!!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibib:) Re: Grom- Orlik - wasze typy!?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 21:38 Ja też myślę,że wygra Grom:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łepek Re: Grom- Orlik - wasze typy!?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:46 Wygra Grom ale może to nie być tak okazałe zwycięstwo bo z tego co słyszałm na treningach mają zagrać młodziezowcy i Ci z ławeczki ;) pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Grom- Orlik - wasze typy!?:) IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 00:42 No widzisz Łepek i byś pograł tyle meczyków.. Orlik, Tarpan, Krajna.. pykanko z najlepszymi a ty się po Laskowicach wozisz :-)).. pozdro dla Ciebie.. a mój typ na mecz to 4:1 oczywiście dla GROMU :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymi Re: Grom- Orlik - wasze typy!?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 09:07 Czy Petr Gęsior wyjdzie w pierwszym składzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic:) Re: Grom- Orlik - wasze typy!?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:15 No chyba Gęsik nie bedzie bronił:)A Ty Tymi bedziesz na meczyku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymi Re: Grom- Orlik - wasze typy!?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 15:06 Kiedy ja nie byłem?:) Odpowiedz Link Zgłoś