jazwiec 14.10.02, 09:43 I jak tam, napisalem o twoich krotkich spodenkach i co? Jak sie pracuje w TV BYDGOSZCZ? ha, ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazwiec Re: Doligowski spisz? 17.10.02, 07:05 I co tam u ciebie? Caly czas pracujesz nad programami? Wnioskuje, ze z tego powodu nie masz czasu, aby odpowiedziec. Och, ten wielki swiat, ta wspaniala i dajaca tyle mozliwosci Bydgoszcz pochlonela ciebie bez reszty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doligowski Re: Doligowski spisz? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 07:21 śpię Odpowiedz Link Zgłoś
jazwiec Re: Doligowski spisz? 18.10.02, 07:59 Ty skunksie, jak dlugo mam cie budzic? Odpowiedz Link Zgłoś
nukasara Re: Doligowski spisz? 21.10.02, 15:35 pomyłka nazwiska, a poza tym do takiego poziomu jak twój jest mi daleko więc nie mogę nic więcej napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
nukasara Re: Doligowski spisz? 21.10.02, 15:38 ktoś myli nazwiska i odpowiada za mnie - miłej zabawy prości ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
jazwiec Re: Doligowski spisz? 22.10.02, 08:46 O obudzil sie Dolinski! Jak tam krotkie spodeniki, chyba jest juz za zimno? Ale, ale mozesz chodzic w nich po domu!!! I jak ci sie podoba ten pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
jazwiec Re: Doligowski spisz? 22.10.02, 09:25 A zapomnialem opublikowac twojego zarozumialego maila: "drogi kolego - skąd wziąłeś tą beznadziejną plotke o tv polsat a co do krótkich spodenek - to Ty chyba ich nie nosisz - czyżbyś miał tak brzydkie nogi. DO ZOBACZENIA NA EKRANIE TV BYDGOSZCZ. Z POZDROWIENIEM DZIENNIKARSKIM MARCIN" Przez caly czas czekam na to, aby zobaczyc twoja facjate na srebrnym ekranie..... i oczywiscie nic. Jak sie dowiedzialem, panie Marcinie to "pracuje" pan w szkole u p. Wasiaka, tak to prawie TV Bydgoszcz! Odpowiedz Link Zgłoś
jazwiec Re: Doligowski spisz? 22.10.02, 13:19 Och, Dolinski, Dolinski ty maly ryjku swinski!!! Mam nad toba przewage, gdyz wiem jak sie nazywasz, a ty nawet sie nie domyslasz kim ja jestem!!! Moze jestem z bygoskiej telewizji, gdzie poznalismy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin epilog IP: *.szkola / 192.168.1.* 23.10.02, 11:04 czegoś ci brakuje - czego ? inteligencji w tv bydgoszcz się nie spotkaliśmy bo by cię nie wpuścili z twoich listów wynika że masz problemy sam ze sobą - ja ci nie pomogę nie jestem psychologiem - życzę szybkiego powrotu do zdrowia. kończę tą farse - już nie będę miał przyjemności wymieniać uprzejmości z osobą której wydaje się że będąc nieznanym osobnikiem może obrażać ludzi. - internet wymyślili mądrzy ludzie dla mądrych - idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
jazwiec dialog 23.10.02, 18:32 Oj, musisz bardzo ciezko pracowac w TV Bydgoszcz, jesli chodzisz spac o 11.04! Ale, ale pan Janek - no wiesz ten stoz - mowil mi, ze maja u siebie jedna wolna prycze dla sprzatajacych studia noca. Idz tam jutro moze dadza ci pospac i nie bedziesz na drugi dzien taki zmeczony. A propos, co ciekawego nakreciles ostatnimi czasy? Nie moge sie doczekac twojego swinskiego ryjka na ekranie! Moze cos pilkarzach (podpowiedz - lubia rowniez, tak jak ty krotkie spodenki)!!! Odpowiedz Link Zgłoś