Gość: diablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 19:56 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kules Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 19:56 w plecy 4:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit83 Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 13:11 W Tucholi pogoda piękna, tylko nie dla Wdy. Przy pysznym piwku, jeszcze opłakuje Wdę... Teraz tylko 4:0, jakiej porażki musi zaznać Wda by odszedł trener, które go nie chcą słuchać piłkarze. Tak przynajmniej wynika z jego wypowiedzi prasowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kules Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 19:57 NAPRZOD-Serock 2:0;Kijewo-Wabrzezno 1:1;TUCHOLA-Wda 4:0;WIECBORK-Naklo 1:0;Nowe- Lasin 3:3;KOWALEWO-Osie 2:1;CHELMNO-Sicienko 2:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:35 jaki był skład? jakie zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łepek Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:42 Prawda jest taka, że teraz to się zaczyna kupowanie meczów np. przez Jabłonowo (Serock wcale nie chce wejść!!!) i Wdzie radzę zrobic podobnie bo inaczej ciężko bedzie się utrzymać, pozdro!(My[GROM] meczów nie sprzedajemy bo nam się to po prostu nie opłaca, musiałyby być to naprawdę duże pieniądze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<<>>> Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:51 heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
qri1 Re: Jak w Tucholi? 14.05.06, 09:52 - ......musiałyby być to naprawdę duże pieniądze). - Łepek oby tego twojego tekstu nie przeczytał ktoś z działaczy bo będziesz grał w Wisełce Włościbórz a nie w dobrym V ligowym klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kules Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 10:25 Przeciez wiadomo, ze do podzialow nie dopuszcza sie mlodych. quri podzialy sa miedzy starszyzna tak bylo jest i bedzie, zreszta co ja mowie tematy znasz na pewno :-) Pozdrawiam Kules Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łepek Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:43 Ja napisałem, że aby się opłacało musiałyby być to duże pieniądze, a nie że ja sprzedałbym mecz, bo to jest nieuczciwe i ja z czymś takim nie chcę mieć nic wspólnego!!! Jednak wiem, że takie rzeczy mają miejsce w innych klubach i wszyscy doskonale o tym wiecie, pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic27 Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:23 Wda znowu się ośmieszyła. 4:0 to "sukces". Na pocieszenie strzeliliśmy bramkę, pupil trenera Trochowskiego szczelił gola... ale do własnej bramki. Kunek pokonał Sokołowskiego. Tak dalej panowie "piłkarzyki"... Z Pomowcem w sobotę odrobimy straty? Jeśli nie to w "kamasze"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kibic262 Re: Jak w Tucholi? 14.05.06, 22:52 nie "szczelił" tylko strzelił jak już dyslektyku.i to przez przypadek piłka trafiła go w głowe.takie przypadki sie zdarzaja w piłce...a do pupili trenera to on chyba nie należy z tego co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic27 Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:09 Nieszczęścia chodzą po ludziach i piłkarzach Wdy! Ten wyraz miał być w cudzysłowie. A skąd go trener "przywiózł" ? i pozostałych zawodników. Tylko osłabili zespół. To były nieudane transfery. Jeśli jesteś zorientowany to napisz coś wieceuj o atmosferze w druzynie. Czy nowi są bojkotowani przez naszych piłkarzy? Czy za "padlinę" jaką wszyscy grają odpowiada pan trener Henryk Trochowski? Może zarząd Wdy źle płaci zawodnikom? Czy jest według Ciebie szansa na utrzymanie w V lidze? Odpowiedz Link Zgłoś
kibic262 Re: Jak w Tucholi? 14.05.06, 23:15 Ziółkowski i Kunek z laskowic a szmelter nie wiem gdzie błądził.czy są bojkotowani? z tego co wiem to nie tylko z szmeltra beke kręcą.za zwyciestwo 100 zł to chyba jest mobilizacja dla tych w wiekszosci młodych chłopaków którzy sie uczą.nie oszukujmy sie nie dla nich ta liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic27 Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:34 Dziękuje za informacje. Szmelter, jak piszą grał w "Koronie" ... Drzycim? Może klub powinien w lecie zorganizować obóz szkoleniowy z piłkarzami V ligi i zatrudnić trenera z fartem. Jeśli są młodzi, jak piszesz to można spróbować. Na naukę nigdy nie jest zapóźno. Warunek, ambicja i chęć osiągniecia coć więcej niż gra za 100 zł w V lidze. W Osiu płacą ponoś 200. Ciekawe ile w Serocku? Dziwne sa przegrane Pomorzanina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita-19 Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 19:04 Moze napiszecie czy w Tucholi są przystojniejsi piłkarze od naszego Andrzejka G. i Przemka K. i Gucia S. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:20 Po prysznicu w Tucholi, zapraszam w tą sobotę do Restauracji Ostrowski, na Wybory Miss organizowane przez pana Sławka. Koledzy! zbojkotujcie mecz z Pomowcem. Może to zmobilizuje naszych chłopców do lepszej gry. W Sfinksie impreza zaczyna się o 17 tej. Czekamy na gorących chłopców... Andrzejku, Przemku, Damianie, Arturze,Dawidku i ................... czekamy na doping. Świecianka musi wygrać a nie Chełmno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:22 Ja jestem za! Diabli z Pomowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojt Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:24 Będzie gorąco. A cyganie będą grali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:25 Jeśli jesteś długonogą blondynką to bojkotuje mecz i przychodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:27 Niestety, muszę cię rozczarować. Jestem brunetką i mam 170 cm wzrostu. Brunetki są bardziej romantyczne i ciekawe życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tucholanin Re: Jak w Tucholi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 16:49 Jesteście we Wdzie pajace! Pogoniliśmy was 4:0 a wczoraj wygraliśmy 5:0!! Gońcie nas My uciekamy do IV ligi! A wy? dalej w dół? Odpowiedz Link Zgłoś