Gość: wierni kibice IP: *.eranet.pl 29.09.06, 20:02 Kostek, chcemy jutro zobaczyć zwycieństwo! APELUJEMY - ŻĄDAMY - BŁAGAMY- Pposadż Michałowskiego na ławie, bo będzie tragedia jak w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łepek do "wiernych kibiców" Gromu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:55 Hahahahahaha to się uśmiałem ;) po prostu powiedzcie to trenerowi i być może was posłucha! (tak w ogóle to nie zawiniłem bezpośrednio przy żadnej ze straconych w Toruniu bramek) aczkolwiek podzielam wasze/twoje zdanie, że gram słabo! (jest też opcja, że jesteś, którymś z zawodników Gromu i po prostu boisz się mi to powiedzie w twarz) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierni kibice Re:Kostek dlaczego??? IP: *.eranet.pl 30.09.06, 18:04 Kostek dlaczego nas ignorujesz, byłby remis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łepek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 18:06 Brawo dla was, chciałbym zobaczyć co wy potraficie...hłe hłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-07 Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 18:35 Michał masz talent, głowa do góry! każdy ma czasem słabsze mecze! Pamiętam Twoje bramki, dające zwycięstwo w Euro - Cupie!!! Masz szybkość i kapitalne uderzenie z lewej nogi, wykorzystaj to w najbliższych meczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracz Re: :) IP: *.stk-net.pl 03.10.06, 20:05 Wykorzystaj to błaźnie i walnij sie w łeb durniu !!! Spadaj z naszej druzyny ! Wkurzasz nas na treningach samym wygladem niedojdo Odpowiedz Link Zgłoś