IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:18
Mam takie pytanko nie wie ktoś co jest głównym powodem poprawy zespołu I Wdy
a tak kolosalnego spadku Wdy II? rozumiem że może A i B klasa zadziałała ale
czy cos innego równiez? czekam na opinie, poza tym chcialbym wiedzieć co się
stało z niektórymi młodymi zawodnikami konkretnie do jakich poszli klubów?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciekawski Re: Wda IP: 212.122.215.* 18.10.06, 20:54
      Podstawowym powodem roznicy w grze jest to ze zawodnicy z B klasy nie
      uczeszczaja na treningi...przynajmnie wiekszosc z nich..zawodnicy z A klasy po
      sobotnim meczu A klasowy gdzie walczymy o awans traca checi zeby walczyc w B
      klasie..po prostu B klase mamy w pizdzie:)moglbym Ci tu troche napisac ale wole
      mecz ogladac niz rozpisywac sie nad takim tematem...nartyssss
      • Gość: wiem Re: Wda IP: *.stk-net.pl 19.10.06, 07:51
        Podstawa slabych wynikow B klasy jest fakt rozgrywania przez I zespol meczy ligowych w niedziele.W tym samym dniu rozgrywaja mecze druzyny B klasy.Gdy I zespol awansuje to mecze bedzie rozgrywal w sobote.Wowcza zawodnicy ,ktorzy nie zagraja lub wejda na zmiany beda mogli grac w II zespole.Pierwszy przyklad z bezegu.15 pazdziernik -niedziela SKRA -WDA g.14.00 w Nakle , WDA II -SPARTA g.15.00 w Swieciu.
        • Gość: ??? Re: Wda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 08:27
          Myślę że to i tak niczego nie zmieni - przedtem II drużyna WDY składała się
          przede wszystkim z młodych zawodników ogrywających się w SENIORACH - no i
          rezerwach I zespołu. Na ławce rezerwowych I WDY nie ma za dużo ludzi - dlatego
          rezerw nie zasilą. Nie wiem jak wygląda frekwencja na treningach - ale tam chyba
          szału też nie ma (w zeszłym sezonie słyszałem że chodziło po 20 chłopa - i było
          wtedy komy grać w rezerwach)
          Byłem na jednym meczu II WDY i aż śmiać mi się chciało jak skład zobaczyłem -
          przecież tam gra kilku zawodników z rozwiązanej Drużyny Victori Cieleszyn - taki
          zawodnik jak NOLI chociażby....
          Z tego co słyszałem od pana H.T. to II drużyna jest tylko po to by WDA dostała
          więcej pieniędzy - oni nawet nie trenują.
          Słabe wyniki II zespoły WDY to po prostu brak zawodników którzy by mieli
          aspiracje do pokazania się trenerowi I zespołu - a grają ludzie z podwórka,
          którzy chcą sobie pograć w piłką i mają radochę że grają pod barwami WDY -
          oprócz kilku zawodników grających w juniorach WDY (których widziałem na meczu -
          oczywiście na lewo grali) i Tomasa...
          • Gość: gracz Re: Wda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 19:48
            No to koleś TH przekazał Ci to co wiedział a on wie bardzo mało . Juniorki nie
            grają na lewo bo są zgłoszeni do B kl.A tak wogule co się rozczulasz nad B Kl.
            Wdy idż oglądaj A kl w Wiągu czy Przechowie. Madralów jest zawsze wielu. Zrób
            coś dobrego a później krytykuj.Pewnie jesteś kolesiem TH i przy browarku
            dyskutujesz.
            • Gość: boss Re: Wda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 21:40
              Sadze,że Wda II pokaże swoje możliwości w ostatnich meczach, gdy pierwszy zespół zagra w sobote. Jeśli w "8" potrafiliśmy wygrać a ten zespół za tydzień strzelił 4 bramki Cisowi Cekcen to coś mówi... A piłkarze z Cieleszyna są nieźli, dobrze,że mogą gdzieś grać. Kilku piłkarzy studiuje i ma sesje w soboty i niedziele to też jedna z przyczyn osłabienia i porażek.
            • Gość: ??? Re: Wda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 07:47
              Nie jestem kolesiem pana H.T. - a meczami z wiągiem i przechowem to ty się tak
              nie podniecaj - bo jak wygrywasz mecz tylko dzięki rzutom karnym załatwionym
              przez waszego trenerka (który i tak od was odchodzi) z bydzi - to naprawde powód
              do dumy masz.....
              • Gość: xxxxx Re: Wda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 08:44
                Należysz do pokroju kibiców co powtarzaja plotki. To sa informacje typu jak Osie
                wygrywa mecze bo ma układ z sedziami , którzy kartkują przeciwników.Idz i
                oglądaj mecze lub pytaj tych co fałlowali lub byli faulowani. Wówczas wyciągaj
                wnioski.A nie pieprz głupot. Akurat mnie g..obchodzi kto będzie trenerem Wdy
                byle było dobre widowisko sportowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka