Dodaj do ulubionych

Children Cry!!!

IP: *.stk-net.pl 26.01.07, 19:24
super zespół, super muzyka, super skład!!! ktoś z was juz o nich slyszal??
jezeli nie- odwiedzcie sobie ich stronke-naprawde ciekawa!!!Mozna z niej
rowniez sciagnac kilka utworkow-naprawde WARTO!!! pełen szacunek dla całej
ekipy children cry!! o to link do ich strony
childrencry.boo.pl/index2.html
Obserwuj wątek
    • Gość: fan Re: Children Cry!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.07, 13:08
      Witam! Osobiscie wole The Sin. stronka www.thesin.pl pozdro
    • Gość: dora Re: Children Cry!!! IP: *.stk-net.pl 27.01.07, 18:35
      zaj.....a kapela i to ze świecia!!!!
    • Gość: zuza Re: Children Cry!!! IP: *.stk-net.pl 28.01.07, 18:56
      super stronka i muzyczka tez ciekawa!pierwszy raaz slyszalam ale podoba mi sie!!
    • Gość: lolo Re: Children Cry!!! IP: *.stk-net.pl 05.02.07, 15:22
      super zespol!!co nikt ich nie zna??
    • Gość: ktos kto zna Re: Children Cry!!! IP: *.stk-net.pl 05.02.07, 20:04
      Oni sa SUPER.Pozdrawiam Children Cry
    • Gość: goscinny Re: Children Cry!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 14:10
      ...panowie z zespołu to ludzie z pasją i wiarą w siebie(dobrze pojętą)więcej
      determinacji i sukces gotowy,a i tak jest dobrze!Panowie do boju muza stygnie!
      Wielkie POZDRO dla Kuby(i dla dzieciątka jego)SEBY I BZYKA!!!no i szcun dla
      kolegów z CCh!!!
      • Gość: hmjfro Re: Children Cry!!! IP: *.stk-net.pl 22.02.07, 18:28
        kiedy i gdzie planuja jakis koncercik???????
        • Gość: ktoS Re: Children Cry!!! IP: *.stk-net.pl 22.02.07, 18:39
          Kuba smieszny koles co napie...a swoje kobiety:( sam widziałem
          • Gość: Z Re: Children Cry!!! IP: *.stk-net.pl 22.02.07, 19:03
            Damski bokser???????????
            • Gość: hardcore Re: Children Cry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 20:06
              Zespół muzycznie dość dobry, jedno co mi nie pasuje to głos wokalisty-moim
              zdaniem słaby...
          • Gość: x Re: do ktoS IP: *.stk-net.pl 22.02.07, 20:30
            Mylisz sie, ciekawe kiedy to widziałes pewnie wieki temu.A zespól jest
            super.Pozdro cc
          • Gość: do pedala [...] IP: *.stk-net.pl 22.02.07, 20:34
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: zawa [...] IP: *.stk-net.pl 22.02.07, 20:36
          • Gość: witam [...] IP: 83.238.145.* 23.02.07, 16:19
    • Gość: kat [...] IP: *.stk-net.pl 22.02.07, 20:41
    • Gość: Kuba C.C. [...] IP: *.stk-net.pl 23.02.07, 18:18
    • Gość: alka [...] IP: *.stk-net.pl 23.02.07, 19:35
      • Gość: wiem [...] IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.07, 15:26
        • Gość: ronnie23 Re: Children Cry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 15:50
          A ja Kuby nie znam i nie sądze, żeby twoje "interesujące fakty" kogokolwiek
          obchodziły; Poza tym temat dotyczy zespołu, a nie twoich dennych rewelacji
          wyssanych na pewno w dużej mierze z palca; Nie rozumiem po co tacy maluczcy
          ludzie jak ty się tutaj udzielają; piszesz jakieś zdanie, które kończysz
          wyrazem "hehe", więc cały potencjał twojego umysłu zapewne ukształtował słynny
          komunikator...W dodatku próbujesz oczernić kolesia! Tylko jaki sens ma
          obrażanie kogokolwiek na tym forum; Potrafisz myśleć?
          • Gość: izka Re: Children Cry!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.07, 20:32
            A ja myślę,że właśnie pare osób by zaciekawiło. Niestety nieuniknione jest
            pisanie tylko i wyłacznie o ich muzyce. Przegladnijcie sobie inne strony po
            wszystkich tu jadą. Niestety to co piszą jest prawdą.
            • tarantino666 [...] 26.02.07, 09:58
              • Gość: fan2 Re: Children Cry!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 15:55
                wiem jedno,chłopaki z C.C. mają w CSW i CCH wielu fanów bo i oni i ich muza są
                OK!!!
                • Gość: prostak Re: Children Cry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 23:02
                  Niestety muzyka tego zespołu jest taka jak ta dyskusja: po prostu wiejsko-
                  gminna, albo gminno-wiejska innej możliwości nie ma.
                  • Gość: do prostaka Re: Children Cry!!! IP: *.stk-net.pl 27.02.07, 08:02
                    twoj podpis pasuje do ciebie!! typowy z ciebie wiesniak co sie na muzyce nie
                    zna! nałóż żel na włoski pożycz obcisłą koszulke od siostry i idz do stokrotki
                    bawic sie przy tej twojej gejowskiej muzyce!!
                  • Gość: amor Re: Children Cry!!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.07, 21:16
                    zgadzam sie z tobą,a prostak to kuba
                    • Gość: do amora Re: Children Cry!!! IP: *.stk-net.pl 01.03.07, 21:22
                      ku.. noi badz taki kozak i powiedz kubie w oczy ze jest prostak!! ale napewno
                      tego nie zrobisz bo masz na sama mysla juz osrane gacie!!jestes anonimowy to
                      jestes cwaniak co?a dla mnie jestes zwykła ciota!
                      • Gość: amorek Re: Children Cry!!! IP: *.stk-net.pl 02.03.07, 09:27
                        A moim zdaniem Kuba do duzy dzieciak, niech lepiej zajmie sie dzieckiem i
                        dziewczyna.
                        • Gość: x Re: Children Cry!!! IP: *.stk-net.pl 02.03.07, 10:13
                          a to chyba juz nie jest twoj problem!!! zajmnij sie swiom zyciem!!
        • tarantino666 [...] 24.02.07, 19:01
    • Gość: monr Re: Children Cry!!! IP: *.stk-net.pl 18.03.07, 10:57
      wczoraj miasłem okazje pierwszy raz ich sluchac-kolega ma ich kilka utworow-
      jestem pod wrazeniem!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka