Gość: INWESTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:01 CZY SEX SHOP JEST POTRZEBNY? JAK MYSLICIE? CZEKAM NA WASZE MYSLI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sex Re: SEX SHOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 23:03 jak najbardziej ... gratu;uje pomusłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SEX SHOP IP: *.stk-net.pl 19.06.07, 20:17 wystarczy ze jest burdel w świeciu to juz świadczy o ty miescie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chętny Re: SEX SHOP IP: *.centertel.pl 19.06.07, 23:38 a gdzie? podaj namiary będę wdzięczny, a towar świeży mają? opisz proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: SEX SHOP IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.07, 23:52 witam, jezeli chcesz wbić sie z tym tematem do csw to bedzie ci chyba troche ciężko... mój kolega jakis czas temu również próbował..i lipa. sam wiesz jak jest w małych miasteczkach. dobre miejsce to jest to... nie w centrum, bo poduszkowce moherowe zakraczą klientów... ciężka sprawa. poizdarwaim. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: SEX SHOP IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.07, 18:46 zgadzam się z Tobą - bodo - nasze miastko jest trochę zbyt małe. Poza tym byłam w sex shop w Toruniu i tam właściciel też narzekał na utargi, chociaż sklepik ma naprawdę całkiem nieźle zaopatrzony. I jeszcze jedno - nie mylcie lampki koniaku ze stadniną koni - PROSZĘ. Jak ma się sex shop do burdelu ? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: SEX SHOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 06:07 Taki sklep nie miałby utargu w naszym mieście , myślę że jak ktoś czegoś potrzebuje to jedzie do miasta gdzie takie sklepy są i tam się zaopatruje . Taka inwestycja mogłaby być niekorzystna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEKSI ZENIO Re: SEX SHOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:24 JEST BARDZIEJ POTRZEBNY NIŻ SKLEP SPOŻYWCZY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś