IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:01
CZY SEX SHOP JEST POTRZEBNY?
JAK MYSLICIE?
CZEKAM NA WASZE MYSLI?
Obserwuj wątek
    • Gość: sex Re: SEX SHOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 23:03
      jak najbardziej ... gratu;uje pomusłu
    • Gość: xxx Re: SEX SHOP IP: *.stk-net.pl 19.06.07, 20:17
      wystarczy ze jest burdel w świeciu to juz świadczy o ty miescie,
      • Gość: chętny Re: SEX SHOP IP: *.centertel.pl 19.06.07, 23:38
        a gdzie? podaj namiary będę wdzięczny,
        a towar świeży mają? opisz proszę
        • Gość: bodo Re: SEX SHOP IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.07, 23:52
          witam, jezeli chcesz wbić sie z tym tematem do csw to bedzie ci chyba troche
          ciężko... mój kolega jakis czas temu również próbował..i lipa. sam wiesz jak
          jest w małych miasteczkach. dobre miejsce to jest to... nie w centrum, bo
          poduszkowce moherowe zakraczą klientów... ciężka sprawa. poizdarwaim. powodzenia
          • Gość: kaja Re: SEX SHOP IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.07, 18:46
            zgadzam się z Tobą - bodo - nasze miastko jest trochę zbyt małe. Poza tym byłam
            w sex shop w Toruniu i tam właściciel też narzekał na utargi, chociaż sklepik
            ma naprawdę całkiem nieźle zaopatrzony.
            I jeszcze jedno - nie mylcie lampki koniaku ze stadniną koni - PROSZĘ.
            Jak ma się sex shop do burdelu ?
            POZDRAWIAM
            • Gość: ania Re: SEX SHOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 06:07
              Taki sklep nie miałby utargu w naszym mieście , myślę że jak ktoś czegoś
              potrzebuje to jedzie do miasta gdzie takie sklepy są i tam się zaopatruje .
              Taka inwestycja mogłaby być niekorzystna.
    • Gość: SEKSI ZENIO Re: SEX SHOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:24
      JEST BARDZIEJ POTRZEBNY NIŻ SKLEP SPOŻYWCZY!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka