Gość: gość portalu IP: *.eranet.pl 18.09.07, 20:52 czy widział ktoś zdjęcia z dyskoteki Tiger? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ???? Re: dyskoteka Tiger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 18:10 A gdzie owych zdjęć szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: dyskoteka Tiger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 00:19 a poco ci zdjecia idz tam i sie pobaw jest fajnie i spokojnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: dyskoteka Tiger IP: *.stk-net.pl 28.09.07, 21:09 slyszalem ze pelna kulturka tam jest pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1459 Re: dyskoteka Tiger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 17:48 a gdzie ta dyskoteka jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoh Re: dyskoteka Tiger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 22:54 Tiger?? dzięki już więcej nie wchodze... w sumie klub nawet fajny, ale DJ zniszczy humor każdego.. byłem tam kilka razy i za każdym razem wychodziłem przez 12 bo mi sie zaczynało nudzić... Gość stanowczo zbyt wiele gada... zabawne były momenty kiedy nagle na parkiecie wszyyscy stali jak kołki, kompletnie zdezorientowani i nie mający pojęcia bo "DJ" po raz 15 w ciągu minuty POZDRAWIAŁ TORUŃ... Naprawde nie polecam... ogólne lokal bardzo fajny, ale DJ skreśla wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: dyskoteka Tiger IP: *.stk-net.pl 04.10.07, 23:00 Czemu akurat pozdrawia Torun;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KtoH Re: dyskoteka Tiger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 20:45 a gdybym wiedział to może byłbym bardziej wyrozumiały... nie mam bladego pojęcia... ale gość mocno przegina i nudzi:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: dyskoteka Tiger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 19:09 Przede wszystkim porządek, brak gó..arzy jak w Stokrotce i ćpunów jak w Sfinksie. Muzyka jak najbardziej oki, Dj bardzo wszechstronny, potrafi dopasować zawsze się do ludzi. Gra różne klimaty od black music, poprzez disco, dance do house. Dużo znanych i zapomnianych już utworów w cudownych wersjach. Podczas swojej pracy rozmawia z publicznością i robi to bardzo dobrze. Zaskakuje wieloma nagraniami, np. w tym tygodniu bardzo piękny nowy kawałek Juanes a także Erosa Ramazottiego z Rickim Martinem, nigdzie tego drugiego poza Tigerem nie słyszałam. Fani disco polo mogą jedynie oczekiwać szalonej i to jak słyszałam tylko w przypadku zgody szefostwa. W Sylwestra tam idę gdyż wiem że będzie wspaniała impreza. Kontynuujcie swoje dzieło i nie wpuszczajcie małolatów. Bardzo mile widziala bym tematyczne imprezy w piatki, np. 1 i 3 piątek black music, 2 i 4 old hits. Pozdrawiam i zapraszam do TIGERA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: dyskoteka Tiger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 13:27 możecie powiedziec gdzie tam impreza sie znajduje??? nie jestem ze Swiecia, a chetnie sama bym zobaczyla jak tam jest.. pozdro.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: dyskoteka Tiger IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.07, 13:44 na przeciw Policji, przy głownej ulicy, po schodach w dół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: dyskoteka Tiger IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.07, 13:46 na przeciwko komisariatu policji w świeciu po drugiej stronie ul.Wojska Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: dyskoteka Tiger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 14:23 koledzy i kolezanki a gdzie jest ta dyskoteka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega szuka mózgu Re: dyskoteka Tiger IP: *.stk-net.pl 21.11.07, 23:29 A gdzie jest Twój mózg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: dyskoteka Tiger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 11:57 najlepsze disco w mieście, super kawałki, polecam Odpowiedz Link Zgłoś