Gość: tomek IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.07, 20:57 Może ktoś się orientuje gdzie potrzebują do pracy? Za wszelkie informację z góry dziękuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inf Re: gdzie potrzebują do pracy? IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.07, 21:23 www.bip.pup.swiecie.lo.pl/?cid=190 oferty pracy z PUP-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracuś Re: gdzie potrzebują do pracy? IP: *.opera-mini.net 17.10.07, 19:27 Pomorska Specjalna Strefa Ekonomiczna - Łysomice k. Torunia (czyli u Japończyków) Sharp (jeździ autobus pks - 25 zł., Orion, Tokai, Sumika i inne - wchłonie kazdą ilość chętnych do pracy za minimalną płace + niewielka premia uznaniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: gdzie potrzebują do pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 09:37 Slyszalem, ze Orion placi okolo 700 zl. Autobus za 25 zl * chociaz 22 dni robocze, daje 550 zl. Czyli po miesiacu pracy w reku zostaje 150 zl. Akurat na wypad z laska do kina i obiad. Przez pozostale 29 dni miesiaca, mieszkanie pod mostem w kartonie, picie wody z rzeki i polowanie na dzikie ptactwo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 09:45 a jak Ty to liczysz, bo wiem, że płaci się za autobus 25 zł. ale tylko raz w miesiącu, czyli prosty rachunek: ok. 700 na rękę minus 25 na dojazdu, to masz powyżej 600 miesięcznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 10:17 Jesli raz w miesiacu, to ok. Mi to bardziej wygladalo na 25 zl, za jeden kurs "tam i nazad". :) 25 zł od jednej osoby, za 22 takich kursow, to dziwnie smieszna cena. Zero zarobku ani nawet zwrotu jakichkolwiek kosztow dla przewoznika. Dziwie sie, ze w takim wypadku w ogole pobierane sa jakiekolwiek pieniadze, bo biorac 25 zl, ma sie z tego tyle samo, jakby pasazerowie nic nie placili. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 12:47 uwierz mi, że tak właśnie jest w przypadku Sharpa, pracownik płaci 25 zł. miesięcznie a drugą część płaci pracodawca, to i tak się opałaca, policz ok. 30 osób razy 25 zł. to wychodzi 750 miesięcznie od pracowników i pewnie drugie tyle dają Japońcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: do gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 15:06 A wiecie w jakich godzinach sie tam pracuje? Zmiany czy jak? Bo jeśli miałbym dojeżdżać ze Świecia na 6 rano tam to po 4tej wstawać ja dziękuje :| pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: door Re: gdzie potrzebują do pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 20:13 Ogłoszenie wisi w pizzeri Gucio na oś.Kosciuszki.(Podobno-najniższa krajowa plus pierwszy miesiąc za free) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: gdzie potrzebują do pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 07:20 Słyszałem że ciężko u niego dostac umowę po tym miesiącu za free,niewiem tylko czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *zip Re: gdzie potrzebują do pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 18:59 u niego źle nie zarabiają z tego co wiem i na umowę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do doora Re: gdzie potrzebują do pracy? IP: *.pete.cable.ntl.com 19.11.07, 19:54 piszesz pierwszy miesiac free,aż mi sie niechce wierzyć że Gucio takich znajduje ma talent.pewnie jakaś bzdura bo niewierze że sa tacy debile że pracują za darmo nawet pierwszy miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: gdzie potrzebują do pracy? IP: *.stk-net.pl 20.11.07, 13:38 W Telewizji Kablowej szukaja: - przedstawicieli handlowych - tech. elektrych, tech. elektronik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: gdzie potrzebują do pracy? IP: *.stk-net.pl 20.11.07, 18:54 U Synaka potrzebują do biura......ciekawe za ile ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ Re: gdzie potrzebują do pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 11:52 DOŁĄCZAM DO TEJ OPINIIIIII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x50 Re: gdzie potrzebują do pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 22:03 W firmie kartpol z plewna niby stawiają nowe maszyny i beda potrzebować pracowników (praca chyba taka sama jak w BARCIE) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: gdzie potrzebują do pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 09:59 Dzwoniłam tam, będą potrzebowali od nowego roku więc można składać CV z tego co wiem to nieźle płacą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: gdzie potrzebują do pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 01:41 cos o Mondim slychac Odpowiedz Link Zgłoś