Gość: zainteresowana IP: *.stk-net.pl 06.01.08, 13:57 czy znacie jakąś firme stawiającą kompleksowo domy, godną polecenia oczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :):) Re: budowa domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 11:24 Takiej to nie znam ale znam firmę, która wykończy dom od podstaw.Jeżeli po jakimś czasie będziesz zainteresowana wykończeniem odomu od podstaw to mogę polecić Ci dobrą firmę. Pozdarawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob the Boulder Re: budowa domu IP: 83.238.145.* 08.01.08, 11:43 Ja mógłbym taki dom postawić al dopiero jak puszczą mrozy.Najpierw załatw sobie odpowiednie zezwolenia a myślę ze się dogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nev Re: budowa domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 14:56 Podaj e maila do siebie bo też byłbym zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob the Boulder Re: budowa domu IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.08, 21:38 mój e-male to pronorm4@o2.pl ale proszę pisać tylko w przypadku poważnych propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś