Gość: lolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.08, 09:57 Bardzo pdobał mi się nastrój jaki stworzono w Cafe pierot z okazji 14 lutego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal.l. Re: 14 luty w Cafe Pierot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 10:59 daj spokój porazka!!!!Gosc sie wydzieral z ta gitara a i tak go nikt nie sluchał!!!tylko przeszkadzał zebranym klientom!po za tym dlaczego go nie naglosniono ??tak jak to zawsze bywa na wystepach w lokalu Pierrot????porazka i klapa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: 14 luty w Cafe Pierot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 11:40 nie mam pojecia dlaczego nie naglosniono ale i tak gosc dawal rade bez glosnikow.poza tym to nie bylo koncert wiec nie trzeba bylo go sluchac. to byl tylko dodatek i nigdzie indziej (tak mysle bo nie bylem tego dnia w innych lokalach) nie bylo takiej formy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt wazny Re: 14 luty w Cafe Pierot IP: *.swc.vectranet.pl 18.02.08, 11:48 daj spokój jak można słuchać takiego szczekania! są ludzie którzy lubia szarpidrutów-ja do nich nie należe! walentynki to romantyczne chwile a takich w caffe pierot 14 lutego nie ByŁo! Odpowiedz Link Zgłoś