Dodaj do ulubionych

sprzedawcy w polomarketach

IP: *.swc.vectranet.pl 24.09.08, 15:54
Witam.
Jeszcze rano widziałam tu wątek o minipolo w Świeciu ale zniknął, więc chcę
założyć nowy. Robimy konkurs na najmilszą kasjerkę w Polomarketach? Ja głosuję
na panią Kasię z monopolowego w minipolo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zdzich Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.08, 19:53
      Czy to ta Pani co pochodzi ze stolicy podziemnej pomarańczy?Jeśli
      tak to czasami jej się coś placze i ma bardzo niski gardlowy
      głos .Czasami mam wątpliwości czy właśnie połyka kluskę ? kiedy do
      mnie mówi?Moim faworytem w tym sklepie jest niski myszowaty gość w
      okularach .Nie prawi uwag i jest dyskretny a nie nachalny . Jest tez
      pucułowata ,w średnim wieku Pani z mięsnego i ją cenię za niezwykłą
      grzeczność .Moim anty-bohaterem jest podrygujaca kobietka w kicku na
      monopolowym , która rękoma po zmywaniu podłogi podaje towary i uważa
      że klient jest tutaj złem koniecznym .Wszystkich niewymienionych
      oceniam pozytywnie średnio.
      • Gość: kermit Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 20:26
        Moj glos oddaje na pania Jole , kasjerke z Tesco
        • Gość: mysza Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 23:47
          Jola, zdejmuj gacie bo konrola... Ale tak poważnie Jola jest the
          best. Jeżeli ktoś kojarzy Bastiana Sweinstigera z repry Niemiec to
          Jola jest własnie jego sobowtórem :D
        • Gość: samantha Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 07:37
          To jest wątek o polomarketach a nie o Tesco! jak znam życie zaraz zacznie się
          pieprzenie o stokrotce i zarobkach w BARCIE. Żenada.
          • Gość: ŻiW Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 11:24
            Grażynka Rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: gosc Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 12:01
              Dlaczego tylko polomarket ,sa jeszcze gdzie indziej mile kasjerki. Jola jest
              badzo mila i zawsze usmiechnieta dla kilenta. A co polomarket ,chyba ze chcecie
              sobie robic reklame .
              • Gość: GoSc Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.08, 12:26
                np.Panie z "NATURY"w Galerii Marianki-są bardzo miłe
                • Gość: Zed Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 08:16
                  Kiedyś w PoloMarket na Paderewskiego pracowała taka piękna i miła
                  kobietą Edyta miała na imie drobna szczupła brunetka ale chyba ze
                  względu na ciąze odeszła. Jak ją nieraz mijam na ulicy to aż się
                  nogi mi uginają :)
                  • Gość: klient Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.swc.vectranet.pl 26.09.08, 21:50
                    oddaje głos na jole
      • Gość: xxx Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.swc.vectranet.pl 07.11.08, 19:56
        Grażyna SZAŁU NIE MA a tym bardziej Jola,gdzie macie oczy ?
    • Gość: Klienci Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.swc.vectranet.pl 29.09.08, 22:11
      Oddajemy głos na Panią Beatę z monopolowego bo to fajna kobietka jest..
      Lubi żartować, zawsze poleci jakieś dobre ciasteczka i miło się usmiecha:)
      • Gość: M Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 07:23
        Nie wiem jak ma na imie, ale pracuje czesto na monopolowym w polo przy galerii,
        wysoka blondynka z grzywka, poprostu "rakieta"...
        • Gość: MMM Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.swc.vectranet.pl 30.09.08, 14:38
          No ma super ciałko;))
    • Gość: nany Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.centertel.pl 18.10.08, 16:14
      p.Jola z MiniPolo jest najfaniejsza ;)
      • Gość: fan Grażynki... Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 17:16
        Nie masz racji kolego ,najładniejszą sprzedawczyna jest oczywiście
        grazynka z monopolowego .Ma takie ciałko że kazda młoda laska
        chciała by takie mniec po dzieciach ,a w dodatku ma przepiekna
        buzkie w której idze sie zakochac od pierwszego wejżenia
        heheh.Pozdro dla grazynki
    • Gość: polowiczanka Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 18:47
      a tak szczerze to podajcie po dwie osoby ktore najlepiej przypadły wam do gustu w kazdym polo....
      • Gość: polowiczanka Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 18:48
        oczywiscie w Świeciu
        • Gość: NUDA!!!!!!!!!!!!!! Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.swc.vectranet.pl 21.10.08, 20:45
          NUDZICIE!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Rodzina_Bundych Re: sprzedawcy w polomarketach IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.08, 20:22
            Najmilsza jest Pani Jola z miesnego w Mini-Polo .Należy jej sie
            nagroda za całokształt a wyróżnienie dla ałej załogi tego sklepu od
            tubylców w innych sklepach jest różnie czasami sie nie chce byc
            miłym.
            • lejdi30 Re: sprzedawcy w polomarketach 14.12.08, 12:57
              Uważam że Mini Polo jest bardzo przjaznym sklepem. Jest tam miła i fachowa
              obsługa.Oczywiście są wyjątki, jak wszędzie, ale to mniejszość.
              Zakupy robię tam a przyjemnością i zachęca mnie do tego uśmiech miłych pań. Moją
              cichą faworytką jest pani Jolanta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka