Dodaj do ulubionych

Joker Świecie

IP: 80.51.140.* 17.10.08, 14:26
co myślicie??????
Obserwuj wątek
    • Gość: dt72 Re: Joker Świecie IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.08, 20:57
      19 października, godzina 15.00 HALA WIDOWISKOWO-SPORTOWA w Świeciu

JOKER ŚWIECIE
      vs
      SPARTA BRODNICA

Mecz o Mistrzostwo Województwa Kujawsko-Pomorskiego Kadetek ...
      zapraszam wszystkich fanów siatkówki ... może być ciekawie :)
    • Gość: JokerŚwiecie Re: Joker Świecie IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.08, 16:29
      Kadetki Jokera Świecie wygrały pierwszy mecz w Lidze Wojewódzkiej ze Spartą
      Brodnica 3:0
      • Gość: ktos Re: Joker Świecie IP: 80.51.140.* 19.10.08, 19:55
        nie mają się z czego cieszyć, poziom beznadziejny
        • Gość: BATMAN Re: Joker Świecie IP: *.swc.vectranet.pl 24.10.08, 21:49
          jokier będzie mistrzem polski to pewne !!!
          • Gość: ktos Re: Joker Świecie IP: 80.51.140.* 24.10.08, 22:54
            haha swietny żart
    • Gość: dt72 Re: Joker Świecie IP: *.ip.netia.com.pl 24.10.08, 23:57
      za rok ... sezon 2009/2010 ... II liga ... jako jedyna
      druzyna "seniorska" w swieciu ... :D
    • Gość: niezalogowana Re: Joker Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 17:44
      co myślę? normalnie jak stereotypowe amerykańskie cheerleaderki. joker to źródło
      lansu i bansu, fabryka produkująca laseczki myślące, że są lepsze i trzęsą całą
      szkołą, wielkie sportsmenki sięgające po wszystkie możliwe używki, a pół ich
      wagi to tapeta ;] oczywiście bywają takie bardziej ludzkie, ale to wyjątki od
      reguły.
      • Gość: nrjgi; Re: Joker Świecie IP: 80.51.140.* 27.10.08, 19:23
        Zgadzam się w zupełności. Puste laski ;p
        • Gość: Antonio Re: Joker Świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 09:54
          Oj wyczuwam tu zazdrość. Toć te dziewczyny ciężko pracują na swoje
          sukcesy. Nie raz trener je solidnie opieprzy na meczach, ale się nie
          poddają (ja bym mu powiedzial graj se sam hihi).A co do lansu? A
          jakie nastolatki się nie lansują? Pozdro dla Jokerek i fanów
          siatkówki :)
          • Gość: niezalogowana Re: Joker Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 17:54
            heh, ciekawe, dlaczego ludzie mają takie tendencje, że jak się skrytykuje ich
            lub coś, co lubią, od razu zarzucają zazdrość? to jest chyba wynik wewnętrznej
            złości, że ktoś odważył się na krytykę, szczególnie, kiedy brak konkretnych
            kontrargumentów.
            ja nie zaprzeczam, że one mają solidne treningi i są dobre w tym, co robią,
            tylko odniosłam się do tego, jakie są poza boiskiem. podkreśliłam, że nie wszystkie.
            • Gość: dt72 Re: Joker Świecie IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.08, 23:24
              wiem ludziska, ze macie wiedze ... ogolna albo i szczegolowa ... o
              charakterach poszczegolnych "zawodniczek" ... watek to "JOKER
              ŚWIECIE" ... zrobmy pierwsze podsumowane "ZESPOŁU" i sztabu
              szkoleniowego po pierwszych meczach ... mlodziczek, kadetek (już
              byl), juniorek, seniorek ... terninarz dla Swiecia ... mlodziczki:
              29.11.2008 (joker swiecie, palac bydgoszcz I, palac bydgoszcz II,
              sokol mogilno) ... kadetki: 30.11.2008 (joker swiecie,
              budowlani/skarpa torun) ... juniorki: 16.11.2008 (joker swiecie,
              palac bydgoszcz) ... seniorki: 29.11.2008 (joker mekro swiecie,
              sokol mogilno) ... zapraszam wszystkich zainteresowanych ... hala
              widowiskowo-sportowa (dla seniorek napewno)
              • Gość: Antonio Re: Joker Świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 09:52
                Do "niezalogowanej" - ja już mam parę latek na karku i poznałem
                trochę mechanizmów życia. A niestety, większość krytyki,
                obgadywania, oczerniania innych jest przez zazdrość, zawiść. Kto wie
                może też im zazdrościsz, że mają powodzenie u chłopaków, że się o
                nich mówi. Ja znam je głównie z hali i zachowują się normalnie, no
                czsami "noski" zadzierają hihi
                • Gość: sąsiadka Re: Joker Świecie IP: 83.238.144.* 30.10.08, 10:07
                  "Ja znam je głównie z hali i zachowują się normalnie, no czasami "noski"
                  zadzierają hihi". Widziałam taką jedną z bloku na Piłsudskiego w sylwestra o
                  20:00 jak się zataczała (a chodzi jeszcze do gimnazjum). Poza halą są wulgarne,
                  woda sodowa uderza im do głowy. Nie wszystkie, ale prawie połowa.
                  • Gość: :)) Re: Joker Świecie IP: *.swc.vectranet.pl 30.10.08, 13:27
                    Nie rozumiem o co Pani chodzi? Sylwester jest od tego aby się bawić,
                    wiem o kim Pani mówi. Ta dziewczyna ma to do siebie, że lubi się
                    bawić i jest roztrzepana, ale to sylwester. Woda sodowa nie uderzyła
                    nam do głowy to po pierwsze, po drugie zachowujemy sie jak każde
                    inne nastolatki to , ze trenujemy nie daje nam żadnej wyższości nad
                    innymi. Prawda nieraz ludzi o nas mówią, nie zawsze dobrze, ale
                    takie jest życie jedni nam poprostu zazdroszczą, a inni nas nie
                    lubią bywa. Siatkówka to nasze życie, robimy to dla siebie, dla
                    jednych to ratunek aby nie popaść w inne używki czy coś, dla innych
                    poprostu czysta przyjemność, nie robimy tego dla jakiejś głupiej
                    popularności. Może jesteśmy młode, ale w główkach też coś mamy i nie
                    jest to woda sodowa!!

Robimy to co kochamy, ludzie mogą mówić co chcą nas to nie obchodzi
                    trzymamy się razem i tyle! Robimy to dla siebie!
                    • Gość: rozpoznany Re: Joker Świecie IP: 80.51.140.* 30.10.08, 18:06
                      To, że gracie dla przyjemności i wkładacie całe serce w siatkówkę jest godne
                      podziwu. Ale czy siatkarki tułające się po mieście pod wpływem alkoholu to dobry
                      przykład dla innych i ''etykietka'' dla klubu ? Mój poprzednik powiedział, że
                      chodząc na treningi ucieka się od nałogów itp. otóż nie, czego przykładem są
                      dziewczyny z jokera.
                      • Gość: ;)) Re: Joker Świecie IP: *.swc.vectranet.pl 30.10.08, 19:39
                        Tą dziewczyne widziała kobieta w Sylwestra w jedyny dzień który
                        można zaszaleć, Możliwe, ze o godzinie 20 była już pod wpływem
                        alkoholu nie mówie, ze to dobrze, ale przecież Wy również byliście
                        nastolatkami i wiecie jak to jest. Jaka nastolatka się nie bawi?
                        Ludzi dajcie luzu troszeczke.! Nie jesteśmy przykładem jakiejś
                        żulerni, ani niczego takiego! To był sylwester zresztą kto będąc
                        nastolatkiem się nie bawił?
                        • Gość: .kbdkqu Re: Joker Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 20:00
                          Nie rozumiem czemu twierdzicie ze skoro jedna z zawodniczek jest taka to reszta
                          niczym się od niej nie różni. Nie bronię jej (bo jest jeszcze za młoda na takie
                          zachowanie) ale nie podoba mi się to że oceniacie całą drużynę na podstawie
                          jednej dziewczyny. Znam większość z nich i nie mam im nic do zarzucenia.
                          • Gość: :)) Re: Joker Świecie IP: *.swc.vectranet.pl 30.10.08, 20:23
                            Wreszcie ktoś normalny coś napisał. Wkońcu nie wszystkie jesteśmy
                            takie. Zachowaniem jednej zawodzniczki nie można osądzać całej
                            drużyny.

Jeśli ktoś nas zna dobrze wie jakie jesteśmy. A moim zdaniem zaczoł
                            ten cału temat ktoś, kto albo nas nie zna, albo nie życzy nam
                            dobrze...

A takimi ludźmi nie warto się przejmować tyle. Każdy kto nas zna,
                            wie jakie jesteśmy i mamy u Nich poparcie. A to jest najważniejsze:)
    • Gość: rozpoznany Re: Joker Świecie IP: 80.51.140.* 31.10.08, 14:07
      Otóż tak się składa, że znam wszystkie zawodniczki i na palcach jednej ręki
      można policzyć, które są normalnymi dziewczynami z talentem, a przy okazji mają
      poukładane w głowie, a jeżeli chodzi o tę dziewczynę to wydaje mi się, że ta
      pani podała tylko przykład Sylwestra. Spójrzmy prawdzie w oczy, to dzieje się
      notorycznie!
      • Gość: gosc Re: Joker Świecie IP: *.ip.netia.com.pl 31.10.08, 16:18
        Zapewne ucieka do alkoholu z powodu przytłaczjącego ją nadmiaru
        sukcesu który ją spotkał, i z którym w inny sposób nie może sobie
        poradzić. :)))
        • Gość: :)) Re: Joker Świecie IP: *.swc.vectranet.pl 31.10.08, 16:40
          Moim zdaniem ten cały głupi temat powinien być zamknięty, bo tylko
          powód kłótni itd, Jesteśmy normalne i nie uciekamy w alkohol. W
          sylwestra dziewczyna przesadziła, ale to jej sprawa.! Ludzie
          odczepcie się, wkońcu grając robimy też coś dla miasta. To co robimy
          poza treningami jest naszą sprawą!
          • Gość: rozpoznany Re: Joker Świecie IP: 80.51.140.* 31.10.08, 19:52
            No właśnie obawiam się, że to co robicie poza treningami świadczy o Was, a nie
            to co robicie na treningach. Ktoś, kto bardzo dobrze gra w siatkówkę nie jest od
            razu chodzącym ideałem. Trzeba jeszcze mieć coś w głowie, aby coś osiągnąć ! a
            Wy na pewno nic nie macie, widać to po tym jak zachowujecie się w życiu
            prywatnym. Na tym kończę, bo wiadomo, że koleżanka broni koleżankę, a prawdy nie
            powie.
          • Gość: dt72 Re: Joker Świecie IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.08, 20:45
            dziewczyny ... nie odpowiadajcie na zarzuty ktore was nie
            dotycza ... bo negatywnie wplynie to na wasz wizerunek i na tresc
            tego "watku" ... odpowiadajac nakrecacie niepotrzebnie "glupi
            temat" ... proponuje odzielny watek "alkohol, sport, sukces" ... i
            nie chodzi tylko o pilke siatkowa ..................
    • Gość: twardy Hary Re: Joker Świecie IP: *.swc.vectranet.pl 21.11.08, 20:43
      Jedyną rzecz jaką trzeba zmienić w Joker Świecie to trener Andrzej.
      • Gość: prawdziwykibic Re: Joker Świecie IP: *.swc.vectranet.pl 23.11.08, 22:29
        a ja zapraszam na mecze Jokera wszystkich co życzą nam dobrze,a reszta niech se
        na forum pisze!he he he..no i pozdro dla kibiców!
        • Gość: dt72 Re: Joker Świecie IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.08, 10:28
          29 listopada, godzina 12.00 HALA WIDOWISKOWO-SPORTOWA w Świeciu

JOKER MEKRO ŚWIECIE
          vs
          LKSS SOKÓŁ MOGILNO

pierwszy mecz III ligi "siatkówki" kobiet ... zapraszam wszystkich
          fanów ... wstęp wolny
      • Gość: BATMAN Re: Joker Świecie IP: *.swc.vectranet.pl 02.12.08, 21:24
        jak mozna zmienic pana Andrzeja kiedy to on jest Jokierem !!!
    • Gość: Kibic Re: Joker Świecie IP: 77.245.242.* 26.11.08, 12:01
      Jestem tego samego zdania co twardy Hary. Musi się zmienić trener.
      Potrafi tylko krzyczeć a jego zachowanie podczas meczu jest
      skandaliczne. Czy niema sposobu aby go uspokoić podczas meczu.
      • Gość: dt72 Re: Joker Świecie IP: *.ip.netia.com.pl 29.11.08, 09:40
        jezeli ten "krzyk" ma zmotywowac dziewczyny do lepszej gry to dobrze
        ze "krzyczy" ... jeszcze raz zapraszam na mecz JOKER v
        SOKOL ... "pokrzyczmy" dzisiaj na trybunach ... 29.11.08 HW-S ...
        wstep wolny
        • Gość: iw zdjęcia IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.08, 17:17
          www.saldat.pl/upload/jok-sok/
          • Gość: antonio Re: zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 21:12
            Joker przegrał 2:3, ale dziewczyny walczyły na całego. Chyba
            zabrakło troszkę sił w tie-braku. Ale ogólnie należą się brawa
            Jokerkom.
            • Gość: (...) Re: zdjęcia IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.08, 00:39
              Dlaczego przegrały ???. Po trzecim secie myślałem ze będzie głatkie
              3:1. Atmosfera, frekfencja na trybunach godna podziwu (jak na taki
              mecz). Dla mnie "zagrywka, odbiór i kondycja" dziewczyn były
              do "dupy". Dla wszystkich "znawców" piłki siatkowej jeszcze raz
              zadam pytanie. DLACZEGO PRZEGRAŁY ???
              • Gość: antonio Re: zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 16:33
                Moim zdaniem zabrakło im kondycji. Widać to było w tie-bracku, gdy
                Sokół łatwo zatrzymywał ataki. Ale głównym powodem jest słaba
                psychika dziewczyn. Po serii nieudanych akcji nie potrafią się
                pozbierać. Doświadczone zawodniczki miały młodszym w takich chwilach
                dodać powera, ale one też się pogubiły o czym świadczy wynik tie-
                bracku. Podobna sytuacja była w poniedziałek w spotkaniu juniorek.
                Pierwszy set przegrany pechowo na przewagi (30:32) i już potem się
                zakotłowały i przegrały 0:3. A Budowlani/Skarpa można było w tym
                dniu pokonać. Ale głowa do góry Jokerki, w następnych meczach łatwo
                wygracie, bo pozostali III-ligowcy słabi są.
                PS. Sądziłem, że na mecze seniorek będzie chodzić więcej kibiców. A
                tu pustki - tylko rodzice, nauczyciele. zawodniczki z młodszych
                drużyn plus paru kolegów. Trochę mało jak na Świecie.
                • Gość: Zainteresowany Re: zdjęcia IP: *.swc.vectranet.pl 06.12.08, 08:25
                  Moim zdaniem równiez zabrakło im kondycji.Tylko tu sie pojawia pytanie dlaczego,
                  czyzby plan treningowy był zle ułozony czy co, bo przeciez te dziewczyny trenuja
                  kilka razy w tygodniu.Wogole zastaanawia mnie to jak na jednym trenigu moga byc
                  3 kategorie wiekowe, jak to wyglada? kadetki, juniorki i seniorki!! zaskoczony
                  jestem, ze zarzad mekro sie tym nie zainteresuje-przeciez pan Andrzej Nadolny
                  tak własciwie jest tylko na 2 treningach w tygodniu, nie ma go na sparingach
                  itd. teraz to jest trener Pałacu a nie Jokera. Moze ktos poprostu zaproponował
                  by aby jako prezes Jokera zatrudnił trenera, ktory bedzie dla tych
                  zawodniczek.Te dziewczyny maja mozliwosci.Pozdrawiam i zycze sukcesów.
                  • Gość: koi Re: zdjęcia IP: *.swc.vectranet.pl 10.12.08, 11:06
                    ????
                    • Gość: lok Re: zdjęcia IP: *.swc.vectranet.pl 11.12.08, 19:17
                      Zmienic trenera..
    • Gość: dt72 Re: Joker Świecie IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.08, 21:32
      joker-swiecie.pl/turniej/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=51
      ... zapraszam wszystkich fanow siatkowki ...
    • Gość: dt72 Re: Joker Świecie IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.08, 09:13
      spartakus lniano ... vs ... joker mekro swiecie
      13-12-2008 godz.16.00 ... lniano ... bedzie gladkie 0:3 :D
      • Gość: dt72 Re: Joker Świecie IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.08, 19:59
        i bylo gladko ... dziewczyny wygraly
    • Gość: dt72 Re: Joker Świecie IP: *.ip.netia.com.pl 27.12.08, 21:21
      03 stycznia 2009r., godzina 19.00 HALA WIDOWISKOWO-SPORTOWA w
      Świeciu

JOKER MEKRO ŚWIECIE
      vs
      UNITAS TUCHOLA

trzeci mecz III ligi "siatkówki" kobiet ... zapraszam wszystkich
      fanów ... wstęp wolny

tabele można śledzić:
      www.k-pzps.bydgoszcz.pl/komunikaty/kom9.xls
      • Gość: dt72 Re: Joker Świecie IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.09, 20:58
        JOKER MEKRO ŚWIECIE vs UNITAS TUCHOLA - 3 : 0
        ... poszlo gladko ... ale zagrywke mialy do bani
        • Gość: kibic Re: Joker Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 19:18
          Joker Mekro Świecie pokonał Spartakusa Lniano 3:0 :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka