Gość: . IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 23:14 www.saldat.pl/upload/feel/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: live Re: FEEL zdjęcia IP: *.swc.vectranet.pl 14.02.09, 08:59 po zdjęciach widać że było w końcu bardzo profesjonalnie - więcej takich koncertów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajajaa Re: FEEL zdjęcia IP: 83.238.144.* 14.02.09, 09:15 "." to Ty robiles te zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: live Re: FEEL zdjęcia IP: *.swc.vectranet.pl 14.02.09, 10:06 ja nie tylko saldat przecież pisze ... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gordon Re: FEEL zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.09, 09:37 ogólnie trzeba pochwalić organizatorów, pana Kellera, no i nas czyli publikę. Wiara się bawiła bardzo dobrze. Szacun dla Feela bo spiewal na zywo i dobrze sie go sluchalo. Udany koncert! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: FEEL zdjęcia IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.09, 10:48 Ja w kwestii formalnej: Pana Kellera za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gordon Re: FEEL zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.09, 11:10 odp. na glupie pyt: na pewno ty miales mniejszy wklad w organizacje koncertu wiec ciebie nie mozna pochwalic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: FEEL zdjęcia IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.09, 11:52 Czyli trudne pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn Re: FEEL zdjęcia IP: *.swc.vectranet.pl 14.02.09, 12:01 Chociaż mam obojętny stosunek do tego zespołu, dane mi było oglądać koncert.Muszę przyznać,że byłam zaskoczona i to pozytywnie.Więcej takich imprez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: FEEL zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 12:49 Kiedy będzie Doda lub Mandaryna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feel'ek Re: FEEL zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 14:39 Organizatorem koncertu zespołu Feel w Świeciu była agencja Wonderland z Łodzi. Pan Keller skasował jedynie za wynajem Hali. Rzeczywiście, jest za co go chwalić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol Re: FEEL zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 16:11 jedyne na co ludzie się skarżyli to dzwięk na dole był ok ale jak ktoś siedział u góry to podobno poraszka po 30 min niektórzy wychodzili, jakieś głośniki by się przydały następnym razem na balkonie z jednej i z drugiej strony wtedy być może będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gordon Re: FEEL zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.09, 14:44 no rzeczywiscie jesli pan Keller tylko skasowal to tym bardziej trzeba go pochwalic!! trzeba miec łeb żeby zarobic a się nie narobic :-) Mimo waszych zazdrosci pewnie koncert oceniacie pozytywnie a o to wlasnie chodzilo. Wiecej takich imprez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: FEEL zdjęcia IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.09, 16:18 Czyli pytanie takie głupie nie było... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: FEEL zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 18:25 wspaniały głos...muzyka...teksty...koncert był świetny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: FEEL zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 10:32 Może by tak ktoś,zorganizował jakiś koncert dla dorosłych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: FEEL zdjęcia IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.09, 12:18 już Krawczyk był - parostatkiem po hali przepłynął - mało? - a może Alibabki niech Keller zaprosi, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: FEEL zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 15:18 Napisałem dla starszych,a nie dla dziadków.Nie słucham muzyki dla nastolatków,mam troszkę bardziej wybredny gust.A Krawczyk jest niczego sobie,tylko nie moje klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXX Re: FEEL zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 18:49 Jeszcze się nie zdarzyło,żeby wszystkim się podobało.Osobiście oceniam koncert pozytywnie i nie ma dla mnie znaczenia kto go organizował,ani kto "zgarnął" kasę za wynajem hali.Świetnie się bawiłam ,a co do pana Kellera ,to chyba od tego jest żeby zarabiać na utrzymanie hali.Pozdrawiam wszystkich ,którzy też tam byli i świetnie się bawili.Reszta niech zrzędzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanusia feelusia Re: FEEL zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 23:31 ha ha było czadowo!! świetnie się wybawiłam :D Było chyba nawet lepiej niż w Grudziądzu :D Fotki cudne!! i nawet się załapałam na jednej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: FEEL zdjęcia IP: *.swc.vectranet.pl 16.02.09, 20:17 ja widziałem fotki na portalu muzycznym www.cpnsklad.pl, fajna stronka o imprezach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filka Re: FEEL zdjęcia IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.09, 10:10 dno samego dna anty-reklama dla organizatorow i feela gorszych zdjęć w życiu nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś