Dodaj do ulubionych

profesjonalne zdjecia ze slubu

IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.09, 20:48
wiecie moze kto ze Swiecia lub okolic jest dobrym profesjonalnym fotografem i
robi zjecia slubow oraz wesel ??
mieszkamy tu od niedawana i chcemy miec piekne zdjecia z lipcowego slubu
;mozecie polecic kogos ??
Obserwuj wątek
    • Gość: karla Re: profesjonalne zdjecia ze slubu IP: 83.238.144.* 13.03.09, 08:50
      saldat ale on pewnie drogi jest i nie wiem czy jeszcze takie foty
      • Gość: karla Re: profesjonalne zdjecia ze slubu IP: 83.238.144.* 13.03.09, 08:50
        ... robi **
    • Gość: Patsi Re: profesjonalne zdjecia ze slubu IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.09, 09:12
      odradzam fuji na rynku
      robili zdjecia na ślubie mojej koleżanki i na koniec oddali jej
      tylko zdjecia papierowe i za następne zdjęcia chciueli od niej dużo
      wiencej niż kosztują normalnie
      ja jeszcze się zastananawiam nad fotografem na swój ślub ale pytałam
      saldata on daje wszystkie zdjęcia tak że można sobie odbitki robić
      samemu bez wyższych kosztów
      no i jego zdjęcia podobają mi się dużo bardziej niż te od fuji !!!!11
    • Gość: pytanie Re: profesjonalne zdjecia ze slubu IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.09, 13:31
      A gdzie jest to studio?
      • Gość: pani mloda Re: profesjonalne zdjecia ze slubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 17:19
        POLECAM P. MIROSLAWA KOWLASKIEGO Z CHEŁMNA, ROBI SUPER ZDJECIA
        PLENER CHELMNO KLASZTOR I GRUBNO SUPER FOTO I PLENERY DO WYBORU,
        PIEKNE ALBUMY W DREWNIANEJ OPRAWIE, I VIDEO TEZ KRECI A JEZELI
        CHODZI O CENY TO BYL NAJTANSZY NA OKOLICE A EFEKT NAPRAWDE
        POWALAJACY NA KOLANA MIALAM GO W SIERPNU NA WESELU I NIE ZALUJE
        FACET GODNY POLECENIA. PODAJE NAMIARY 503987101 NA PLENER JEZDZI Z 3
        OSOBAMI Z EKIPY
        • Gość: Patsi Re: profesjonalne zdjecia ze slubu IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.09, 23:21
          a gdzie można zobaczyć jego zdjecia
          • Gość: Manik Re: profesjonalne zdjecia ze slubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.09, 10:50
            Sałdat to przereklamowany bufon, który jedyne co potrafi to
            przesuwać suwaki i nakładać kolejne warstwy w Fotoshopie. Polecam
            Łukasza Bojarowskiego. Jego studio mieści sie przy al. Jana Pawla II.
            • Gość: Lukas Re: profesjonalne zdjecia ze slubu IP: *.swc.vectranet.pl 15.03.09, 15:01
              Ktoś tu jest bardzo zazdrosny o wiedzę, umiejętności i doświadczenie
              Pana Marcina. Z polecenia wynika jasno, kto to jest. Facet od pizzy!
              :)))
              • Gość: Lukas Re: profesjonalne zdjecia ze slubu IP: *.swc.vectranet.pl 15.03.09, 15:13
                Polecam Pana Marcina Saldata. Nie widziałem jeszcze złych zdjęć w jego
                wykonaniu. A najlepiej obejrzeć samemu i porównać z efektami zakładów
                fotograficznych naszego miasta. :)))
                Manik kliknij i podziwiaj www.saldat.pl
            • Gość: Kinia85 Re: profesjonalne zdjecia ze slubu IP: *.centertel.pl 15.03.09, 15:36
              Rozmwiałam z Marcinem Saldatem kilka razy a ostatnio nawet osobiście
              ustalaliśmy z nim szczegóły naszej sesji ślubnej. Złego słowa o nim nie
              mogę powiedzieć. Człowiek rzeczowy, elokwentny i przewidujący. Jestem
              przekonana że będziemy mieli cudowne zdjęcia z naszej uroczystości.
              Pisanie w ten sposób o autorze najładniejszych zdjęć w naszym mieście
              to przejaw małostkowej zazdrości i jest żenująco śmieszne. Nie dobrze
              to świadczy o jego konkurencji.
              • Gość: Przyszla PM Re: profesjonalne zdjecia ze slubu IP: 83.238.144.* 15.03.09, 21:21

Kinia85 a czy drogi jest M. Saldat??
                • Gość: Kinia85 Re: profesjonalne zdjecia ze slubu IP: *.centertel.pl 15.03.09, 22:21
                  Czy jest drogi to wywnioskuj po porównaniu jego zdjęć i ceny z innymi
                  fotografami. Ja nie zamierzam wyrzucić pieniędzy w błoto oszczędzając
                  kilkaset zł. Różnica klasy jak między Diorem a Panią Walewską jest dla
                  mnie warta znacznie więcej. Na stronie Marcina jest kontakt. Napisz do
                  niego, podaj szczegóły i zapytaj o cenę.
                • Gość: Mala Re: profesjonalne zdjecia ze slubu IP: *.bagu.cable.ntl.com 15.03.09, 22:22
                  ja tez zlego slowa na Pana Marcina Saldata nie powiem. Tez mam juz ustalony
                  termin slubu i powiedzialam, ze albo on bedzie robil zdjecia na moim slubie,
                  albo nikt. Zajrzyj na jego strone i obejrzyj sobie zdjecia ze slubow. Sa
                  sliczne. www.saldat.pl Pozdrawiam
                  • Gość: grafik Re: profesjonalne zdjecia ze slubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 08:34
                    ehheh saldat jego zdjęcia to photoshop jeden wielki retusz i wtedy sie wam
                    podoba bo ladniej wygladacie buahaahh
                    • Gość: noi Re: profesjonalne zdjecia ze slubu IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 09:15
                      Ale przecież o to chodzi, żeby na zdjęciach wychodzic pięknie. To ma by pamiątka
                      na całe życie!!! To logiczne, że zdjęcia mają byc jak z bajki, a do tego
                      niestety potrzebny jest retusz. Saldat robi to rewelacyjnie... Niestety nie znam
                      jego cennika, ale imho warto
                      • Gość: Raw Re: profesjonalne zdjecia ze slubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:15
                        Niekoniecznie. Podkręcanie nasycenia i wyostraznie musi mieć sens.
                        Saldat już dawno go stracił orientacje co jest prawdą, a co fikcją.
                        Ludziom podobają sie jego "gładkie zdjęcia" tak samo, jak muzyka Ich
                        Troje, Gosi Andrzjewicz i Piaska. Ma być kolorowo i wesoło.
                    • Gość: polpakfan Re: profesjonalne zdjecia ze slubu IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 10:19
                      Jego zdjęcia to tylko retusz? To wytłumacz mi jak to sie dzieje że
                      jego zdjecia z meczu albo koncertu ogladałem czasami już godzine po
                      zakonczeniu widowska. w godzine zdążył wrócic do domu, skopiowac
                      zdjecia do komputera wyretuszowac setke zdjęć i wysłać do
                      internetu :)))) bardzo ciekawe!! i zgadzam sie z poprzednikami ze
                      przez niektorych przemawia taka zawiść i zazdrość że tylko śmiać sie
                      chce. cieniasy!!! Jak sie nie umie zdjęć robić to trzeba gadać o
                      retuszowaniu. nawet jesli sldat to robi to wam tez nikt tego nie
                      zabrania ale jestescie tacy cieńcy że nawet tego nie potraficie!!!!
                      buhahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka