Dodaj do ulubionych

nowy dyrektor

IP: *.ip.netia.com.pl 07.05.09, 18:20
wreszcie wyłoniono nowego dyrektora w przedszkolu nr.9.Czas zając się pracą a
nie rozmowami kochane "nauczycielki".DO PRACY!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwator* Re: nowy dyrektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 18:37
      Bardzo słuszna decyzja wreszcie zacznie się praca ,a Panie które tam pozostały
      mogą wykazać się dobrą pracą czego im bardzo życzę.
      Kimkolwiek jest ta nowa Pani dyrektor to i tak będzie lepsza od
      poprzedniczki.Teraz to już wszystko zależy od niej.Władzom oświatowym życzę aby
      o wszystkich konfliktach dowiadywały się jako pierwsze i wykazywały się
      zdecydowanym działaniem.
      • Gość: CIEKAWSKI Re: nowy dyrektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 15:21
        A TO CIEKAWA UWAGA.TO ZNACZY ŻE WCZEŚNIEJ NIE PRACOWEŁY?
        • Gość: Hey Re: nowy dyrektor IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.09, 15:29
          Może ktoś wie jak sie nazywa nowa Pani dyrektor ?
          • Gość: konfident007 Re: nowy dyrektor IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.09, 17:49
            obojętnie kto to jest,ważne aby młode poczuły ,że opinię przedszkola którą
            sp......ły będą musiały wypracować od nowa. Niech poczują jak to jest pracować
            przez wiele lat na to aby ludzie mówili o naszym przedszkolu w samych superlatywach.
          • Gość: Hey Re: nowy dyrektor IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.09, 17:51
            Słyszałem że w komisji rekrutacyjnej były same asy .Aż strach posłać
            bedzie od września swoja córkę .Moim zdaniem powinien ktoś z
            Bydgoszczy wybierać kierowników przedszkoli w Świeciu , bo jeśli
            między innymi wybierała Mirka to wybrali jakiegoś wdupewłaza.
            • Gość: konfident007 Re: nowy dyrektor IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.09, 18:05
              niech jest to nawet jakiś"w.......z ale może młode co nic nie robią tylko
              rozmawiają przez komórkę i chodzą z dekoltami do pępka zaczną pracować i
              szanować starsze koleżanki{swoją drogą żal mi pani Aldony bo musi pracować z
              osobami które w tej chwili podważają jej autorytet i dorobek zawodowy}
              • Gość: Robi Robota Re: nowy dyrektor IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.05.09, 18:06
                Ale macie tematy haha
                • Gość: Sąsiad Re: nowy dyrektor IP: *.lan.gosk.pl 04.06.09, 12:35
                  To kto jest tym nowym dyrektorem?
                  • Gość: szaleństwo Re: nowy dyrektor IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.06.09, 22:41

A jaki dorobek zawodowy ma ta pani Aldona, hmmm? Obłęd
                    • Gość: matka Re: nowy dyrektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 23:46
                      Ta nowa pani dyrektor do pięt nie dorasta poprzedniej...Jest ordynarna dla
                      wszystkich...Wiem bo moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola , ostatnie dni
                      na szczęście bo nie zniosłabym takiego traktowania rodziców....Miałam do
                      pogadania z panią nową dyrektor , i nic specjalnego nie przedstawia , nawet nie
                      umie się wysłowić...Szkoda gadać , a i u niej przesiaduje jakiś facet non
                      stop....P. Malczuk wróć , bo bez ciebie to przedszkole zginie....Już rodzice się
                      skarżą i od września nie chcą prowadzić tam dzieci...
                      • Gość: zozo Re: nowy dyrektor IP: *.netcologne.de 07.06.09, 07:00
                        p Malczuk żyła tym przesdszkolem mam cichą nadziję że sąd
                        roztrzygnie tą sprawę i p.Gosia wróci i wtedy utrze nosa tym
                        panienkom...
                        • Gość: rodzic Re: nowy dyrektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 19:16
                          Nowa pani dyrektor w przedszkolu nr 9 to Właściwa osoba na właściwym
                          miejscu.Życzę tej kobiecie dużo dużo szczęścia w tej trudnej pracy.
                      • Gość: rodzic Re: nowy dyrektor IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 22:34
                        Ja też tak myślę , żeby wróciła p. MALCZUK w końcu znów by się unosił w
                        przedszkolu piękny zapach dymu tytoniowego , a wraz z nim opinia o przedszkolu w
                        którym kłótnie i strach o dzieci to główne walory .
                        Uważam ze na taką opinię trzeba sobie zapracować !!!!!
    • Gość: matka Re: nowy dyrektor IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 09:34
      Dziwie się niektórym ludzią co wypisują na tym forum!!!!Te osoby
      które palą zostały nadal w przedszkolu i nadal będzie się unosił dym
      papierosów!!!A pani Małgosia jest wspaniałym pedagogiem i za chwile
      odczujesz jej brak w przedszkolu,bo to ona wprowadzała taką super
      atmosferę w przedszkolu.Te małolaty,owszem przypilnują Ci dzieci
      przez 8 godzin,ale nic więcej w kierunku Twojego dziecka nie
      zrobią.Jedynie zepsują atmosfere przedszkola do końca.Życzę Ci
      powodzenia i już dziś szukaj nowego przedszkola bo nie będzie
      miło!!!!
      • Gość: matka2 Re: nowy dyrektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 23:01
        Nikt nie mial na mysli palacych pracownikow tej placowki (jest ich niewielu). Tu
        chodzi o wiecznie przesiadujacych gosci p. Malczuk, ktorzy palili w jej
        gabinecie i stad ten odor!!!
        Ja jestem zadowolona z opieki i pracy nauczycieli przedszkola nr 9 (takze
        mlodych). To wlasnie nauczyciele, anie dyrektor tworza atmosfere, bo kto
        przebywa z naszymi dziecmi najwiecej czasu??? Wlasnie wychowawczynie. To rowniez
        one organizuja im czas (uroczystosci, zajecia), Nigdy nie widzialam by p.
        Malczuk byla odpowiedzialna za jakakolwiek uroczystosc. Byla ona tylko widzem.
        Wiec nie ma co tu duzo sie licytowac...
      • Gość: toja Re: nowy dyrektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 14:04
        hihihi dobre!!! "Malolaty". To co w tym przedszkolu na stanowiska nauczycieli
        przyjmuja osoby przed 18-tka????

Ja wiem, ze one juz maja okolo 30 lat ;) W takim razie "Kochana Matko", ile Ty
        masz lat, ze nazywasz je "Malolatami"? 45????

Gratuluje intelektu!!!
        • Gość: rodzic Re: nowy dyrektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 00:07
          to są super ,,kobietki,, takiego przedszola to szukać ze świecą.Nowa
          pani dyrektor to super człowiek życzę wszystkim
          takiego ,,szefa,,pozdrawiam i nie dajcie się trzymam kciuki za
          przedszkole nr 9.....
          • Gość: rodzic Re: nowy dyrektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 17:10
            Gratulacje pani dyrektor proszę się nie dać tym wszystkim którzy żle
            pani życzą ,,,,,a jest ich wielu.Szczęścia i zadowolenia oraz
            prostej drogi w nowej pracy ......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka