Dodaj do ulubionych

Zaginął plecak - PILNE!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 15:30
23 maja na kręgielni syn zostawił plecak ze strojem sportowym klubu
Wisła Świecie(zapasy), uczciwego znalazcę prosimy o kontakt.
Plecak siwo-porańczowy z napisami: WISŁA ŚWIECIE i MONDI
kontakt:gg 12508561 , tel.662856382
Obserwuj wątek
    • Gość: zapaśnik Re: Zaginął plecak - PILNE!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 11:54
      ponawiam prośbę i dokładam nagrodę.
      • Gość: Ja Re: Zaginął plecak - PILNE!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 15:16
        Uczciwy znalazca,to by pewnie oddał w barze.Jak zabrał ktoś ze sobą to już
        złodziej.Wydaje mi się ,że go już nie odzyskasz.
      • Gość: pannanikt Re: Zaginął plecak - PILNE!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.06.09, 16:16
        no własnie, najlepiej isc zapytac obslugi czy może ktos z nich znalazł lub czy jakis znalazca oddał
        • Gość: zapaśnik Re: Zaginął plecak - PILNE!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 17:50
          no niestety nikt go nie "znalazł" -pytałam już obsługę.Chodzi o to
          że strój który był w środku nikomu się raczej nie przyda bo to są
          trykoty zapaśnicze nikomu na nic nie zdatne w , a dla nas bardzo
          ważne
          • Gość: sceptyk Re: Zaginął plecak - PILNE!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.09, 19:04
            Nie licz kolego na uczciwość złodzieja .Jeśli się do tej pory nie
            zgłosił to z pewnością przepadło jak kamień w wodę .Szkoda że nikt z
            kręgielni nie odpowiada za pozostawione rzeczy. Może wtedy baczniej
            by się przyglądali temu co się tam dzieje .Swoją drogą to dobra
            nauczka żeby dbać o swój dobytek , bo złodzieje tylko patrzą komu by
            coś rabnąć. Nawet jeśli jest charakterystyczne i ciężkie w
            upłynnieniu. Mimo wszystko życzę powodzenia w poszukiwaniach.
            • Gość: agusia Re: Zaginął plecak - PILNE!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 20:40
              Przecież tam na pewno są kamery. Można napisać prośbę do ochrony o przejrzenie
              taśm. Dla nich to nic wielkiego, a Tobie może bardzo pomóc.
              • Gość: zapaśnik Re: Zaginął plecak - PILNE!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 22:27
                na to nie wpadliśmy!!!!! spróbujemy sprawdzić kamery i dziękuję za
                podpowiedź.
                Co do obsługi kręgielni, to napewno nie mamy nic do nich, przecież
                nie ich zajęciem jest pilnowanie czyjegoś dobytku -tym bardziej że
                to była sobota, masa ludzi i jeszcze w najciemniejszym kącie
                siedzieliśmy, ale dzięki za wsparcie.
                Jak by co to nagroda aktualna.
                • Gość: agusia Re: Zaginął plecak - PILNE!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:42
                  Ciesze się że mogłam pomóc xD
                  • Gość: zapaśnik Re: Zaginął plecak - PILNE!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:03
                    Już po sprawie -znalazł się !!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka