Dodaj do ulubionych

Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 16:51
Witam szukam dobrego mechanika samochodowego mam golfa i
najprowdopodobniej będę musiał zrobić remont silnika bo przepala
olej. Możecie polecić dobrego specjaliste bo mam dosyć naciągaczy,
którzy wymyślają dodatkowe usterki i ciąglę podnoszą koszty naprawy?
Obserwuj wątek
    • Gość: seba Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.ip.netia.com.pl 22.07.09, 17:12
      A Leszka z Przysierska kojarzysz? Ja dobrze wspominam remonty u niego.
      • Gość: maras Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.07.09, 19:10
        Ja jeżdżę do Lniana do Pana Zbycha - mechanik z zamiłowania a nie z
        przypadku jak inni - mi zawsze bezbłędnie wykrył powód awarii i do
        tego nie jest drogi
      • Gość: przemas Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 12:53
        Do Przysierska jeździłem po opony ale mechaników tam nie kojarze jak
        co daj mi namiary to się z nim skontaktuje a jak naprawy u niego
        wyglądają dobry jest?
        • Gość: seba Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.09, 12:59
          > jak co daj mi namiary to się z nim skontaktuje a jak naprawy u niego
          > wyglądają dobry jest?

Dobry. Ja moge polecic szczerze.
          komorki nie mam Leszka przy sobie ale stacjonarny 052 3322813 w zakladzie
          odbierze na pewno.
    • Gość: hal9001 Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.chello.pl 22.07.09, 19:57
      pan Andrzej na ul. Wodnej, przy targowisku
      • Gość: Krzysiek Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.09, 21:55
        Mogę polecić p. Grzegorza z Pruszcza. Jeśli będziesz zainteresowany- dam
        namiary. Pozdrawiam !
      • Gość: przemas Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 12:57
        A tego kolesia z wodnej mi właśnie kumpel odradzał ale z kolei
        słyszałem że właśnie w volkswagenach się specjalizuje. Napisz coś
        więcej o nim jak robi i czy nie ściemnia bo to najważniejsze
        • Gość: przemas Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 13:01
          To wychodzi na to że w Świeciu sami krętacze i naciągacze bo nikogo
          oprócz jednej osoby nikt nie polecił??? Słyszałem że w grucznie
          jest też dobry mechanik ale nie mam żadnych namiarów. A co sądzicie
          o Kociku, Wiechmocie, mechaniku z Kozłowa czy Wiśniewskim działają
          długo na rynku ale czy są skuteczni. Proszę o wasze opinie
          • Gość: seba Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.09, 13:06
            zadzwon do Przysierska. nawyzej pozniej poszukasz kogos blizej. Leszek zawsze
            duzo klientow ma wiec chyba dobry jest. ja polecam . :]
            • Gość: takamalarada Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 17:00
              Na bank w grucznie gosc robi golfy. ja mialem skrzynie dobita - synchronizator, wodzik i chyba tryb od jedynki - na zlocie zalatwilem. Ale tam wlasnie mi zrobiono. Gosc szybko uwinal sie w czasie i nawet dal gwarancje.
              Namiarow nie mam bo to przez drugie rece zalatwiane bylo, ale popytaj, napewno ktos na wiosce skojarzy przynajmniej nazwisko "goscia od golfow"
              • Gość: gosc Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 19:05
                W Grucznie to albo Karpiński albo Leżański, ale żeby któryś był typowo od golfów
                to nie słyszałem.
              • Gość: gosc Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 19:40
                jest dobry fachura od golfa i audi w sulnowie kolo bartu nazywa sie piotr mial
                kiedys warsztat na kosciuszkach w miejscu gdzie teraz jest media expert polecam
        • Gość: moim zdaniem Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 18:54
          ten z Wodnej jest dobry. Moi rodzice tam robią auto, moja siostra,
          ja, mój mąż i nie narzekamy. Facet daje radę, ale nie wiem jak z
          niemieckimi autami. Wiem, że we francuskich jest specjalistą.
          • Gość: czechu Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.xdsl.centertel.pl 23.07.09, 20:09
            dokładnie, na wodnej koleś specjalizuje się we francuzach
            • Gość: kierowca Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.09, 20:31
              W większości warsztatów diagnostyka leży. Specjalistyczne i złożone
              naprawy raczej nie wchodzą w grę. Większość to raczej wymieniacze
              części. W przypadku poważniejszej awarii polecam autoryzowane
              warsztaty w dużych miastach. Jest trochę drożej,ale nie ma kłopotu z
              ewentualną reklamacją.
              • Gość: juras Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.swiecie.vectranet.pl 26.07.09, 21:02
                Ja odradzam duże warsztaty, bo tam są jedynie duże ceny i panowie
                chodzą w ładnych ubrankach ale naprawa pozostawia wiele do życzenia,
                chyba że samochód jest na gwarancji to co innego a ze zwykłą naprawż
                lepiej tam nie jeździć
                • Gość: kierowca Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.07.09, 14:55
                  Ceny niektórych usług w autoryzowanych serisach są rzeczywiście
                  wyższe. Ale mamy orginalne części, wszelką diagnostykę i zespół
                  fachowców, bo wiadomo co wiele głów ... Jest też diagnostyka
                  ponaprawcza o co trudno w małych warsztatach i nie ma bezsensownych
                  jazd próbnych naszym autem. :)Drobnostki polecam robić we własnym
                  zakresie. A tak na marginesie jak pan brudny od stóp do... to nie
                  znaczy że to dobry fachowiec.

• Gość: juras Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.07.09, 21:59
                    To fakt, jak mechanik jest cały usmarowany, to nie oznacza, że jest
                    dobrym fachowcem, ale jak ma ładny nowy firmowy mundurek to też nie
                    znaczy, że zna się na rzeczy, ale na 100% oznacza to, że nieźle nas
                    skasuje - a szczególnie jak przyjedzie naprawić samochód kobieta
                    • Gość: mark Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.09, 20:53
                      W Swieciu to sa partacze,a nie mechanicy
                      • Gość: on Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.07.09, 17:28
                        fakt
                        • Gość: benek Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.08.09, 10:51
                          sami madrale tu sie wypowiadają:)
                          • Gość: gość Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.08.09, 17:41
                            a co powiecie na Kocika czy Wiśniewskiego??
                            • Gość: J@ Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.swiecie.vectranet.pl 07.08.09, 19:17
                              Kocik - srednio, generalnie nie robi zle - olej, przewody hamulcowe, rozrzad mozna zrobic bez obaw, natomiast remont generalny silnika odradzam.

No chyba ze pobieranie 1l oleju na 1kkm jest norma w silniku po remoncie.

A drugi minus, to uczniowe - niektorzy z nich potrafia co nieco polamac przy przykrecaniu.

aaa, caly czas tam jezdze z mniejszymi naprawami, poprostu nikogo solidniejszego nie znalazlem, a nie chce mi sie sprawdzac wszystkich po koleji - juz sie wystarczajaco nacialem.
    • Gość: masa Re: Mechanicy samochodowi w Świeciu lub okolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 21:36
      Leszek w przysiesku też ma diagnostyke do więksości aut,też u niego robie (forda) polecam dobrze wychodzi się cenowo i fachowa robota jeszcze sie nie zawiodłem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka