Dodaj do ulubionych

VII zlot motocyklowy-Ostrowite

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 15:01
,,BAR POD STRZECHĄ'' W OSTROWITEM,KOŁO ŚWIECIA N/W ORGANIZUJE 7-ZLOT MOTOCYKLI
DNIA 08-SIERPIEŃ-2009 O GODZ.15-TEJ PRZEWIDZIANO KONKURENCJE,PARADĘ
MOTOCYKLI,OGNISKO,FAJERWERKI.POLE NAMIOTOWE.ORAZ KONCERT GRUPY ROCKOWEJ EX WAJ
ZED I ZESPOŁU STRIKE OUT.SERDECZNIE ZAPRASZAMY...TEL.KONTAKTOWY: 660512603
Obserwuj wątek
    • Gość: Fux Re: VII zlot motocyklowy-Ostrowite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 20:53
      Serdecznie dziękuję, nie skorzystam...
      • Gość: żenada Re: VII zlot motocyklowy-Ostrowite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 00:50
        chyba zespoły weselne to są a nie rockowe BUAHAHAHAHAHAHA

• Gość: Krzysiek Re: VII zlot motocyklowy-Ostrowite IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.09, 13:55
      CSW83 ! Jasne, że będziemy...Tym bardziej, że zapowiada się wspaniała pogoda !
      • Gość: Suzi Re: VII zlot motocyklowy-Ostrowite IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.09, 17:07
        Zrezygnowałem z tego zlotu . Wolałem pojechać z dziećmi nad wodę , niż znowu
        słuchać tej .... Sam nie wiem , chyba to była jakaś wersja muzyki . Mam dość
        tego rzępolenia . Jak zmienią muzykę , lub ją całkowicie wyeliminują , to
        chętnie znów pojadę .
        • Gość: klapa Re: VII zlot motocyklowy-Ostrowite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 18:26
          to racja , organizator chyba nie do końca wie na czym polega zlot...
          a najlepsza jest " ochrona " szok.....
      • Gość: ZZRed 600 Re: VII zlot motocyklowy-Ostrowite IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.09, 21:43
        Było super, pozdrawiam. A jeśli kawałki DŻEMU to rzępolenie, to ja nie wiem
        czego chcielibyście słuchać. szerokości
        • Gość: Fux Re: VII zlot motocyklowy-Ostrowite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 22:03
          Chętnie posłucham wąskości. Proszę, nie nazywajcie takiej imprezy
          zlotem. To tak samo jak nazywać samochód dla ludu limuzyną, a to w
          końcu tylko samochód dla ludu, i nic to,że zza granicy (zachodniej).
          Mądrości życzę. Mądrości!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka