IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.14, 14:44
Jesteśmy częścią Job Impulse Group, firmą doradztwa personalnego o europejskim zasięgu. Posiadamy status Agencji Pracy Tymczasowej. Na polskim rynku działamy od 7 lat. Certyfikaty: 3000/3 - Agencja Pracy Tymczasowej; 3000/2 - Doradztwa Personalnego

Aktualnie dla naszego Klienta, firmy mieszczącej się w Brodnicy, poszukujemy Kandydatów na stanowisko:

Pracownik produkcji w Brodnicy

Osoby zatrudnione na tych stanowiskach będą odpowiedzialne za obróbkę elementów wychodzących z linii produkcyjnej lub samodzielną obsługę maszyny wtryskowej.

Nasz Klient oferuje:
 Umowę o pracę tymczasową za pośrednictwem naszej agencji z możliwością zatrudnienia bezpośredniego w późniejszym terminie;
 Wynagrodzenie podstawowe oraz premie;

Wymagania:
 Wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe;
 Zdolności manualne;
 motywacja do pracy;
 Gotowość do podjęcia pracy w systemie 3-zmianowym, 4-brygadowym (również w weekendy).

Oferta dotyczy pracy tymczasowej.

KONTAKT :

Job Impulse Polska Sp. z o.o.
ul. Gdańska 34, 85-006 Bydgoszcz
tel.: +48 504 317 331

Prosimy o dopisanie w CV następującej klauzuli :
"Zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926, ze zmianami) wyrażam zgodę na przetwarzanie przez spółkę Job Impulse Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, przy ul. Ptasiej 10, moich danych osobowych w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko: Pracownik produkcji – dział sztancowania

Oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o prawie dostępu do treści moich danych oraz prawie do ich poprawiania i że wszelkie dane osobowe zostały przekazane przeze mnie dobrowolnie aczkolwiek podanie tych danych jest niezbędne w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych także po zakończeniu rekrutacji na powyższe stanowisko w celu przeprowadzenia rekrutacji przez spółkę Job Impulse Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, przy ul. Ptasia 10 w przyszłości na takie samo lub podobne stanowisko.
Obserwuj wątek
    • stokrotka3131 Re: PRACA 27.01.17, 16:01
      Firma oszukuje nie płaci za dojazdy czas liczy od wzięcia skanera do ręki i oddania go. Pojechałam na 5 godz. inwentaryzacji w tym straciłem 4.5 h na dojazd w tym sama podróż trwała w jedną stronę 50 min. Na magazynie bitwa o nożyk do rozpakowywania i całe palety trzeba przerzucić towaru i go zliczyć i ponownie poukładać na palecie. Ludzi traktują jak bydło brak szafek na ubrania a ta kara 80 zł to już przesada. Jak jestem chora to daję zwolnienie za które mnie płacą a tu co ? Trzymają twoją kasę po to że gdybyś nawalił to sobie potrącą z twojego wynagrodzenia. Tak się robi ludzi w balona oni kasę biorą a ty robisz za darmo bo z takiej 1 inwentaryzacji to nawet nie ma tych 80 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka