Dodaj do ulubionych

NO TO KONIEC! BAZYL ZAGINAL!!!

28.01.04, 14:40
Polazl przez okno do ogrodka i wsiakl a mysmy tego nie zauwazyli. Przyleciala
sasiadka i powiedziala, ze widziala go na rogu ulicy a to centrum miasta jest
a ta idiotka myslala, ze to obcy kot i go nie przyniosla!!!Kettenbrückengasse
( jesli kto zna Wieden) jest przy samym Naschmarckt- dwupasmowka cholernie
ruchliwa a srodkiem wielkie targowisko!
Wspolnik z moim chlopina polecieli rozlepic listy goncze ze zdieciem. wyje
jak jaki idiotasad(((
Obserwuj wątek
    • altu Re: NO TO KONIEC! BAZYL ZAGINAL!!! 28.01.04, 14:42
      Vikuniu!
      Nie martw się!
      Będzie dobrze! Bazyl zrozumie błąd i wróci... Kto mu będzie gotował i troszczył
      się o niego lepiej od Ciebie?
      Pozdrawiam, A.
    • aankaa Re: NO TO KONIEC! BAZYL ZAGINAL!!! 28.01.04, 15:02
      wytrzyj łzy, załóż ciepły kubrak i ruszaj na poszukiwania !!
      trzymam kciuki
    • chaladia Nie martw się! 28.01.04, 16:40
      Wiedeńczycy to nie to samo, co Polacy ze wsi, gdzie "chłop żywemu nie
      przepuści". Kot ma duże szanse na przezycie, zapewne poczuł wiosnę i polazł
      gdzieś na kotki...
      Napewno wróci!
      • vika411 Bazyl wykrecil taki sam numer jak kiedys... 28.01.04, 19:27
        ...moja psica.teraz to on jest kryminalista cala wasata morda.Zarowno psica
        (juz umarla niestety ale miala takie same pomysly z piekla rodem)jak i ta
        lachudra wybraly sie na spacer. jednakowo rozlepilismy listyx goncze i...
        jednakowo zadzwonil telefon i...zglosili sie panowie policjanci z pobliskiego
        posterunku. Nawet nie kazali po niego przychodzic bo okazalo sie , ze od razu i
        bez krzyzowego ognia pytan przyznal sie do wlasnych personaliow. Fortuna
        podobnie: laskawie kiwnela potakujaco ogonem i dala sie wziac na sznurek po
        zjedzeniu odpowiedniej ilosci sluzbowych parowek. Bazyl zezarl dwie a na swoje
        imie reagowal potakujacymi mialknieciami. laskawie pozwolil sie zaaresztowac i
        w objeciach milych strozow prawa zostal odwieziony na sygnale do
        biura.myslalam, ze dostane zawalu. W mojej rodzinie jeszcze kryminalistow nie
        bylo! Wstyd i hanba kosmiczna a nie Bazyl!
        • aankaa cieszę się, że kocisko znów w domu :)) 28.01.04, 21:30
          spraw mu obrożę z imieniem i numerem telefonu
          • vika411 Re: cieszę się, że kocisko znów w domu :)) 28.01.04, 21:38
            aankaa napisała:

> spraw mu obrożę z imieniem i numerem telefonu
            >

Ja mu sprawie klatke z drobnej siatki, kajdany i lancucha kawal! Kule u nogi
            uwiesze!ja go rozumu naucze! Wiesz gdzie go znalezli!!!
            U jednego Turka w taniej jadce! Surowa baranina byl pasiony!!! I bardzo sie
            Turkowi podobal bo mowil, ze w zyciu nie widzial takiego tlustego kota!!!
            Podobno nawet Chinczyk co obok sprzedaje rozne egzotyczne warzywo patrzyl na
            niego z wielkim apetytem i chcial go kupic! na szczescie policjantka, jak
            lazila z kolega po fachu po Naschmarkt,zauwazyla podobnego kota jakiego
            widziala na liscie gonczym w Billi i skojarzyla! Przytomna dziewczyna! Zdaje
            sie, ze uratowala temu powsinodze zycie! Czy Ty wiesz co ja przezylam!!!Teraz
            spi! Lobuz, kanalia!!!
            • malidar Re: cieszę się, że kocisko znów w domu :)) 28.01.04, 21:45
              Klatkę jeszcze dodatkowo prętami zbrojeniowymi wpuść w glebę i zalej cementem.
              Ale cieszę się, że jest znowu z Tobą smile)
              • vika411 Re: cieszę się, że kocisko znów w domu :)) 28.01.04, 21:53
                A w skore mu dac? Bo ze szczescia zapomnialam...>sad
                • aankaa teraz to już "po ptakach" 28.01.04, 21:55
                  wycałuj kocie pyszczysko i pilnuj okien
                  • vika411 Re: teraz to już "po ptakach" 28.01.04, 22:06
                    na razie mu sie upieklo a na drugi raz dostanie nauki pedagogiczne i moralne
                    przy pomocy srodka wychowawczego, ktory nazywa sie scierka do naczyn!
                    przysiegam!!!
                    • aankaa obiecanki-cacanki ;) 28.01.04, 22:14
                      jak wróci i ścierę zaliczy nie będzie wiedział, że o ucieczkę chodziło
                      raczej - o powrót do domu

daruj sobie te metody, to dobre na dzieci tongue_out
                      • vika411 Re: obiecanki-cacanki ;) 28.01.04, 22:18
                        No dobra! Ja wiem, ze Twoj kot jest lepiej wychowany. Zawsze , jak Bazylowi
                        cos tlumacze na rozum to go stawiam mu za moralny przyklad. W takim razie,
                        skoro masz jakis zloty srodek na kocia moralnosc to mi go zdradz! ja mysle, ze
                        z Bazyl juz na porzadnych ludzi nie wyrosniesad
                        • aankaa Re: obiecanki-cacanki ;) 28.01.04, 22:22
                          moje kocisko mieszka na czwartym piętrze i ani mu w głowie wycieczki "do
                          ogródka"
                          a za wyjście poza próg dostaje wp... od razu
                          • vika411 Re: obiecanki-cacanki ;) 28.01.04, 22:25
                            No tak...teraz to chyba troche za pozno...On wychowal sie od urodzenia w
                            biurze, wakacje spedzal na zadupiu a teraz go ciagnie do natury bo on juz
                            dorosly kocur jestsad
                            To moze go wykastrowac, to sie uspokoi?!
                            • chaladia Wykastrować nie zaszkodzi... 28.01.04, 23:21
                              ... ale na za duży efekt nie licz. Sąsiedzi z przeciwka mają dwa kocury
                              wykastrowane, i one codziennie idą w pola na łowy, by rano przynieść swoim
                              właścicielom myszki do łóżka. No to ja jestem zadowolony, że mam foxterierkę, a
                              nie kota - ta przynajmniej nie znosi gryzoni ani ptaszków do domu.
                              • vika411 Re: Wykastrować nie zaszkodzi... 28.01.04, 23:32
                                Eee, to juz niech zostanie jaki jest!Wlasciwie to porzadny z niego kotsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka