soter_mlodszy 22.02.06, 19:15 Sporo jest w Lasku Miejskim oraz jedno w parku Jana Pawła II. Coraz mniej jest w parku, jak grzebień bez zębów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
powszedni Re: Zima powala drzewa....... 22.02.06, 19:58 Tylko Ty się nie złam soter! Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Zima powala drzewa....... 22.02.06, 21:03 coraz mniej, niezrozumiałe zachowanie Miasta. Bowiem kiedy mieszkaniec chce uzyskać pozwolenie na wycięcie w swoim ogródku, to dostaje jednocześnie obowiązek posadzenia następnego, albo kilku. Dlaczego ta zasada nie dotyczy Miasta? Park niedługo będzie łąką. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Zima powala drzewa....... 24.02.06, 13:17 STO procent racji! ja kocham przyrodę, więc dzisiaj kiedy wywozili z parku drzewo bolało mnie bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Zima powala drzewa....... 24.02.06, 17:12 w parku drzew tyle, ze policzysz z łatwością, nowych nie sadzą, a już ozdobnych w ogóle. Tak, szanujmy drzewa. A może zawiązać SMD? Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Zima powala drzewa....... 24.02.06, 17:20 sto100 napisała: > w parku drzew tyle, ze policzysz z łatwością, > nowych nie sadzą, a już ozdobnych w ogóle. > Tak, szanujmy drzewa. A może zawiązać SMD? > Co Ty na to? możesz na mnie liczyć! posadzę, wokpię i podleję drzewko nr 1 ? Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Zima powala drzewa....... 24.02.06, 17:25 liczę i też zasadzę, gdyby chociaż chcieć od jednego uczynić początek. Trzeba poszukać okazji, bo bez niej ostatnio nic się nie uczyni. Znajdziemy! dzień sadzenia drzew. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Zima powala drzewa....... 24.02.06, 17:28 Pomyśl, myślę, że jak śniegi puszczą! Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Zima powala drzewa....... 24.02.06, 18:23 do sadzenia drzew musi być zachowana stosowna pora, dopiero wtedy. A tak a propos, sądzisz, że śniegi puszczą? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Zima powala drzewa....... 26.02.06, 15:36 sto100 napisała: > do sadzenia drzew musi być zachowana stosowna pora, > dopiero wtedy. > A tak a propos, sądzisz, że śniegi puszczą? już puszczają lody! Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Zima powala drzewa....... 12.06.06, 21:36 Co tam z naszymi drzewami? Ja posadziłam dwa. Odpowiedz Link Zgłoś