Dodaj do ulubionych

płacić czy nie płacić?

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.07.11, 16:50
Jeden z tych frustratów co musieli opuścić UM żył na koszt swoich kolegów ze Wspólnoty
Mieszkaniowej .Zalegał około 7 tysięcy złotych.Dopiero jak uzyskał okup za urzędowanie to wyrównał zaległość.To dopiero wzór do naśladowania,trzeba go za to pochwalić.
Obserwuj wątek
    • Gość: rym Re: płacić czy nie płacić? IP: *.lidnet.net 27.07.11, 17:14
      Proponuję nie znęcać się nad gościem. Każdy ma w tym zakresie swoje zdanie i swoją ocenę takiego postępowania.
      • Gość: Frustrat Re: płacić czy nie płacić? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.07.11, 17:32
        do ryma- a jak on się znęca nad innymi to is okey.
        • Gość: ojka Re: płacić czy nie płacić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 17:45
          Frustrat - Bądź lepszy od niego i nie naśladuj go. Wiadomość przekazana a każdy wie co z tym zrobić zapewniam cię. Przynajmniej ja wiem ;-)
          • Gość: Frustrat Re: płacić czy nie płacić? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.07.11, 09:42
            A co! Ja też nie będę płacić, żyć na koszt kolegów i będę moralistą po to żeby oceniać innych.
            • Gość: james Re: płacić czy nie płacić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 10:33
              zupełnie nie wiem o co chodzi ale jak mówi ojka; zło dobrem zwyciężaj :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka