Dodaj do ulubionych

Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega

05.10.11, 09:41
Najbliższa niedziela zadecyduje jaka będzie przyszłość naszego miasta i regionu, przez najbliższe cztery lata. Wielu z naszych znajomych nie wierzy, że wybory zmienią cokolwiek w ich życiu. Często są po prostu zniechęceni do polityki. Sami politycy mają w tym swój udział. W jakimś sensie to także wina ordynacji wyborczej, która pozwalała wybierać posłów według szyldu partyjnego, często niewiele wiedząc o wybieranej osobie. Tak też było w przypadku Tarnobrzega. Cztery lata temu wyborcy z naszego miasta wybrali osobę nie będącą mieszkańcem Tarnobrzega. Jaki był tego rezultat? Tarnobrzeg stał się miastem zapomnianym. Wybrani „obcy” posłowie zapomnieli o Tarnobrzegu, bo on przecież nie jest ich „Małą Ojczyzną”. Nasze miasto omijały większe inwestycje, większe pieniądze. Nic zatem takiego nie mogło się wydarzyć, aby mieszkańcy nabrali przekonania, że warto chodzić na wybory. Dziś jednak stoimy przed ponowną szansą. Od nas zależy czy ten czas znowu będzie nijaki dla Tarnobrzega, czy może otworzy się przed nim nowa szansa na rozwój.

Proszę zatem Was wszystkich o poparcie i głos dla mojej kandydatury. Na liście Polskiego Stronnictwa Ludowego zajmuję ostatnią, 30 pozycję. Partia ta ostatnio zyskuje coraz większe uznanie Polaków. Prosząc Was o głos wiem, że głos ten nie będzie zmarnowany. Głosowanie na mnie to nie puste słowo, ale realna szansa dla miasta, dla mieszkańców, mieć wreszcie swojego przedstawiciela w Sejmie. Wysiłek związany z wyjściem do lokalu wyborczego, skreśleniem mojej osoby wynagrodzony zostanie po stokroć. Wybierając mnie wybierasz osobę stąd, z Tarnobrzega. Zawsze sprawy naszego miasta przedkładam nad inne. Jestem osobą, której zależy, ale przede wszystkim, której chce się pracować. Mam dużo pomysłów, energii i nie odpuszczam w realizacji założonych celów. Wybierając mnie wybierasz posła, którego będziesz mógł spotkać na ulicy i któremu będziesz mógł spojrzeć w oczy i powierzyć swoje problemy. Tak działam jako tarnobrzeski radny, tak zamierzam działać, jako poseł.

Nie traćmy już więcej czasu. Inne miasta to zrozumiały i mają swojego przedstawiciela w Sejmie. Dzięki temu do nich płyną środki pomocowe i rozwojowe. Tarnobrzeg nie może stać dalej w miejscu. Zróbmy to dla naszych dzieci, głosujmy mądrze, nie na osoby z odległych miejscowości, nie na szyldy, ale na wartościowych ludzi, którzy mieszkają obok nas.

Zawsze powtarzałem, że Tarnobrzeg zasługuje na więcej. Gwarantuję, że mandat posła pozwoli realizować moje cele dla miasta. Więcej pracy, nowoczesna edukacja, bezpieczeństwo mieszkańców, lepsza infrastruktura i rozwój turystyki, to główne cele dla jakich trzeba otworzyć drzwi. Oddajcie w niedzielę głos na mnie, a sprawicie, że klamka znajdzie się po Waszej stronie.

Tadeusz Gospodarczyk
Obserwuj wątek
    • filozof69 Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega 05.10.11, 09:43
      Skoro Mielec, Stalowa Wola a nawet Wola Baranowska mają swoich przedstawicieli w parlamencie to dlaczego Tarnobrzeg ma nie mieć?
      • Gość: jacek Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.11, 09:50
        A dlaczego koniecznie ma miec Gospodarczyka? Ten zalosny skowyt pt. "wybierzcie mnie" jest ponizej godnosci. Panie Gospodarczyk troche powagi
        • Gość: oj tadziu Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.10.11, 09:58
          Oszałamiające parcie na szkło.Mój głos straciłeś bezpowrotnie podczas wyborów samorządowych,kiedy sprzedałeś się mlecznej ekipie,ciesz się,że przegrali bo już był byś na wylocie i skowyczał ,że złamali umowę i nie jestes vice.Na mandat z PSL nie masz szans ,na podkarpaciu wchodzi jedna osoba i maksymalnie jedna i jest to jedynka z listy.Ale podejrzewam,że są to 1 wybory gdzie nie wejdzie nikt.
    • Gość: rysio z klanu Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: 88.203.185.* 05.10.11, 10:08
      Dziękuję postoję wolę Plutę ten człowiek jest przynajmniej przewidywalny. Tadzio ? Po mariażu z Dziubińskim i ryciu wespół wzespół z nim w mieście - TOTALNE ZERO
      • Gość: pamiętnik Słomki Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.10.11, 10:31
        Szkoda,że nie zostaniesz posłem bo w radzie dalej bezsensownie będziesz utrącał wszystko co nie podoba się Dziubinskiemu,a Dziubinski robi teraz za dobrego wujka,brata łatę,ale ty jesteś za tępy ,żeby się o tym przekonać ,zrozumiesz to po latach.
        • Gość: git Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.10.11, 12:00
          Pluta dla Tarnobrzega nie zrobił nic, a jego bratanie się z Mastalerzem jest żenujące. Stawiam na Tadka :)
          • Gość: asad Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.11, 13:44
            Ja mam pytanie dla tych, którzy popierają Gospodarczyka. Pan Gospodarczyk był przeciwko Panu Dziubińskiemu i potem się sprzedał za wiceprezydenta ale się nie udało. Czyli się sprzedał i będzie się sprzedawał dalej. Nie słyszę, żeby był przeciwko jakoś przeciw NM.
    • e-ftalo Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega 05.10.11, 12:05
      Oczywiście że głosuję na Gospodarczyka,bo na kogo miałbym głosować? Nie widać lepszych kandydatów ani lepszych partii
      • Gość: frydrych Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: 184.107.230.* 05.10.11, 12:21
        Oczywiście, że nie głosuję na Gospodarczyka za jego bratanie się z Dziubińskim i innym PISdzielstwem oraz ukrytą opcją PISdzielską w PSL (WS)
    • Gość: Agnieszka 77 Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.10.11, 13:04
      Tadeusz Gospodarczyk to jeden z najaktywniejszych radnych więc jako poseł też się sprawdzi. Ja równiez zagłosuję na Tadeusza :)
    • oteusz Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega 05.10.11, 13:29
      Pan Tadeusz, czyli ostatni zajazd na Wiejską... Szansa na szlif wśród "elyt".
      Dopiero co został radnym, niech się wykazuje lokalnie na swoim terenie. Ale to się do Warszawki zachciewa. W Sejmie będzie (jeśli przejdzie) za popychadło służył zawodowym wyżarciuchom i karnie przyciski zgodnie z wolą Pawlaka przyciskał. Dieta wszak mu wynagrodzi tę drobną na honorze plamę. A Tarnobrzeg? Jedźmy, nikt nie woła...
      • Gość: artekx Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.10.11, 13:33
        Pluta też dopiero co został Starostą a do Sejmu go wywiało gdzie głosował za ograniczaniem praw kobiet ramię w ramię z pisowcami. Wstyd mieć takiego posła. Tadek będzie lepszy.
        • Gość: Realista Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.smsiarkowiec.pl 05.10.11, 13:54
          Szkoda głosu na Gospodarczyka, nie ma szans dostać się do Sejmu. Jeżeli PSL dostanie jakiś mandat w naszym okręgu wyborczym to zgarnie go Poseł Bury z Rzeszowa(pod warunkiem, że PSL przekroczy próg wyborczy w skali kraju). Gospodarczyk jest klasycznym przykładem kandydata nabijającego głosy liderowi PSL w regionie. Realnie patrząc jedyną osobą związaną z Tarnobrzegiem a mającą szanse na mandat do Sejmu jest Poseł Pluta.
    • yamaha-1 Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega 05.10.11, 14:10
      Żenada.
      • Gość: derek Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.client.mchsi.com 05.10.11, 14:16
        za @ Realistą jedyna szansa by mieć posła z regionu. Gospodarczyk trafnie zdefiniowany. Został wykorzystany tak jak w mieście go wypuszczają stare mleczne wygi.
    • marco_tbg Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega 05.10.11, 14:14
      Takich gwiazd jak Gospodarczyk na Wiejskiej oby jak najmniej. Wielkie zasługi - szczególnie w zakładzie remontowym przy Siarkopolu, dalej szkoda wymieniać.
    • Gość: żałosny td Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 14:24
      pare dni zostało do wyborów i co robi Tadek? Pisze a raczej jemu piszą łzawe teksty, że on niby najlepszy, jedyny... ŻAŁOSNE. Weź gościu się za robote a nie pozwalasz z siebie robić popychadło przez PSL i Mleczną Ekipę. Tak naprawdę to Ty chyba nawet nie wiesz za kim sie opowiedzieć. Kto da więcej za nim stanę? Wolę Plutę niz takie byle co, wstyd by mi było za takiego przedstawiciela.
    • Gość: anka Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.play-internet.pl 05.10.11, 14:43
      Jestem na -NIE!
      • Gość: Z Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.10.11, 21:14
        Panie Gospodarczyk,za sprzedanie się trzeba teraz ponieść karę.Ot tak to bywa.Ja na pewno tego nie zapomnę.Miałem oddać na Pana głos ale poszedł gdzie indziej.
        Na pewno nie oddam głosu na Gospodarczyka!!
        • Gość: juzwa Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tktelekom.pl 05.10.11, 21:46
          Gospodar chce być posłem PSL= ZSL, ZSL to = współrządzenie z KC PZPR. PSL to są komuchy z wierzchu zielone a w środku czerwone dziadostwo. PSL= KRUS to złodziejstwo wszech czasów , PSL za burtą sejmu = to likwidacja KRUS-u i dość okradania większości podatników.
    • dante1002 Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega 05.10.11, 22:30
      Ludzie! A jaką macie gwarancje, że autorem tego tematu jest Tadek Gospodarczyk? Mi akurat wieje tutaj małą prowokacją, zresztą udaną trzeba przyznać.
      • Gość: ika Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.10.11, 23:52
        Gospodarczyk tak, Pluta nie!
        • Gość: lOL Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.10.11, 23:59
          zdecydowanie tak dla Gospodarczyka
          najwyższy czas, by 50 - tys. miasto miało swojego posła, którego wyglądu, zachowania, głosowania nie będzie się wstydziło.

• e-ftalo Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega 06.10.11, 00:11
            skrzyknijmy się wszyscy na forum i oddajmy głos na naszego kandydata,pokażmy że umiemy wspólnie podjąć właściwą decyzję
            • Gość: koka Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.10.11, 01:12
              Ja głosuję na Plutę. Porządny chłop. I honor ma.
              • Gość: precz z zielem Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.as16215.net 06.10.11, 01:19
                znowu się naćpałeś koka, w temacie o DPS i Zychowej srałeś na PO a teraz popierasz Plutę
                • Gość: prorok Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.11, 02:42
                  róbta co chceta, głosujta na kogo chceta, przecie nie jesteśta już u siebie i we własnym domostwie i będziecie mieć tylko gorzej, prawda nikita?
              • Gość: arturro Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.10.11, 10:39
                hehe Pluta i honor. Jak by miał honor to by przeprosił za łamanie Kodeksu Wyborczego za robienie sobie kampanii wyborczej na radzie miasta Tarnobrzega. Ale jak ktos sie brata z Masztalenko to co sie dziwić, że takie numery robi.
                • Gość: detyso Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.uvt.nl 06.10.11, 11:00
                  @arturro
                  PISdzisz jak po zsiadłym mleku fujj.
      • Gość: echodna Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 08:39
        To styl Gospodarczyk a nie prowokacja. Heh a widzieliście go na żywo? Ostro wyretuszowali jego fotę, przecież on spasioy na maxa i brzydki jak noc listopadowa fuj!. Ale pewnie to też prowokacja :D
    • Gość: 123 Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.11, 12:21
      Dziękujemy urzędowemu Panu informatykowi od siedmiu boleści za skuteczne zrażanie ludzi do Rezydenta i jego "Stawiania na Mira"
      Zachęcamy do powrotu do codziennej żmudnej kontroli pracowniczych komputerów w magsistracie w poszukiwaniu myślozbrodni przeciw Wodzowi NM.
      • Gość: wawa Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.10.11, 12:26
        Dziękujmy ,że epoka mleczarza odeszła w niebyt i nigdy nie wróci.Śmieszny mały mściwy prostaczek Jaś niech wraca na piękne Polesie.I niech nie marzy o powrocie,chyba,że do pierdla.
    • Gość: jako Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.11, 12:56
      stratujesz tylko po to by odebrac głosy plucie. głosuje na plutę. przynajmniej czegoś dokonał baranów, grebów. ma pojęcie o co walczy. ktos kto ma dwa języki nie zasuguje na zaufanie w takim stopniu aby wybrac go do sejmu. mam nadzieję że psl nie dostanie sie do sejmu.
    • Gość: tadziu Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.play-internet.pl 06.10.11, 15:42
      No nie wiem! mam wątpliwości! -chyba jednak jestem na NIE!
    • Gość: Wyborca Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 11:36
      I co Gospodarczyk?? 481 głosów - Tarnobrzeg nie zapomina sprzedania się Dziubińskiemu.
      • Gość: robot Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.11, 11:48
        kompromitacja, ale Twoja
        dodaj do tego głosy z Tarnobrzega i wyjdzie...
        • Gość: PKW Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.smsiarkowiec.pl 10.10.11, 11:57
          ... 1220, trochę cieniutko :)
          • Gość: gustaw Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.10.11, 14:25
            jak na łysą gębę na każdym płocie.
            • Gość: kinta kinte Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 14:58
              o i tu guciu tysz jest i tysz glupi solidaruch bo opluwa swojego mlecnego tadzika
              • Gość: gustaw Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.10.11, 04:12
                Mądry kinte nie wiesz ,że solidaruchy olewają mlecarzy,już w samorządowych wyborach jarek omijał jasia. a tadzik arbuzek jak kinte z zewnątrz zielony a w srodku czerwony.Ale wszystko w normie ,teczkę za Burym bedzie tadzik nosił chyba ze chcesz mu pomóc?
                • Gość: Mech Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.10.11, 13:05
                  Tadziu, Tadziu, z czym do ludzi? Z takimj wynikiem?
                  • Gość: wyborca Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.ip.netia.com.pl 11.10.11, 20:24
                    Podczas wyborów w 2010 miał wynik 2525 głosów. A dzisiaj.... Czyżby się wyborcy na nim poznali, i nie chceli aby ktoś taki ich reprezentował??
                    • Gość: maja Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tktelekom.pl 11.10.11, 20:34
                      małe pytanko kto tego łysego gangstera pozdejmuje z ulicznych latarni , widziałam jak czyścili słupy ogłoszeń , ale latarni to nie widziałam żeby czyścili z łysola !
                      • Gość: kaziuk66 Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tktelekom.pl 11.10.11, 21:13
                        Wynik pana Gospodarczyka rzeczywiście nie rzuca na kolana niemniej poparcie miał takie na jakie może PSL liczyć w Tarnobrzegu. Takie sobie. Porównywanie tego do wyników wyborów samorządowych jest nieporozumieniem. Mieliśmy do wyboru kilkudziesięciu kandydatów do Sejmu.Wyborcy bardziej przy wyborze kierują się przynależnością partyjna kandydatów a nie czy jest znajomym z ulicy.Wybory samorządowe to inna bajka. W wyborach na Prezydenta miasta mamy 2 - 4 kandydatów i 10 000 wyborców.Przy wyborze kierujemy się innym kryteriami niż przy wyborach parlamentarnych. Jaki wyniki osiągnie za 3 lata to jedna wielka niewiadoma.Uczy si ę - póki co - z lepszym lub gorszym skutkiem ,nie daje o sobie zapomnieć, nie można mu odmówić determinacji.Pożyjemy, zobaczymy.
                        • Gość: filutek Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.10.11, 12:07
                          Mam nadzieję,że za 3 lata nie będzie startował,teraz kreował się na jedynego reprezentanta Tbg w Sejmie i od mieszkanców powinien dostać więcej głosów niż w samorządowych.Ale nikt nie lubi sprzedawczyków.Jako kandydat na prezydenta miał być lekarstwem na chory mleczny układ,a on się z nimi zbratał.Ludzie nigdy nie wybaczą.
                          • Gość: mozejednak Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.play-internet.pl 12.10.11, 20:30
                            e tam, każdy lepszy niz obecny..a tak powaznie to Gospodarczyka mozna rozwazac jako kandydata na prezydenta niech działa....
                          • Gość: wyborca Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.10.11, 20:34
                            a plakaty na słupach dalej wiszą tylko, że niektóre już są przy samycm chodniku tak nisko upadły
                            • Gość: wyborca Re: Tadeusz Gospodarczyk szansą dla Tarnobrzega IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.11, 20:39
                              tak samo jak kandydat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka