Gość: gość IP: *.stalowa.pilicka.pl 11.06.12, 15:55 Cześć czy wie ktoś może co to za Karczma nowa pojawiła sie i gdzie ona jest jeśli ktoś coś wie napiszcie:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: Karczma Trześniowska IP: *.stalowa.pilicka.pl 14.06.12, 16:41 Ponawiam wie kto coś o tej karczmie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Karczma Trześniowska 14.06.12, 18:32 no jak trześniowska to pewnie w Trześni,tylko że nie zauważyłem aby tam coś nowego budowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xBlackLadyxx Re: Karczma Trześniowska IP: 94.42.173.* 21.06.12, 17:37 Hej :) powstaje Karczma i poszukują ludzi do pracy już .... Niby miedzy Trześniem a Gorzycami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: Karczma Trześniowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 20:41 hej, a cos wiecej na tematpracy w tej karczmie wiecie? moze jakis kontakt do pracodawcy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Karczma Trześniowska 11.07.12, 22:34 Pewnie chodzi o ten wielki dom z bali na trasie do Gorzyc po prawej stronie.Ale ten jest wciąż w budowie,świetna lokalizacja i na pewno wiele osób znajdzie pracę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Karczma Trześniowska IP: *.143.245.61.ultranet.net.pl 22.08.12, 13:36 Kontakt do właściciela tej karczmy-> www.al-tur.com.pl/kontakt.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Karczma Trześniowska IP: *.play-internet.pl 05.09.12, 12:19 dlaczego oni wciąż szukają ludzi, wina pracodawcy czy brak wyszkolonych poracowników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nejyt Re: Karczma Trześniowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.12, 19:59 udlawta sie ludzie !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xblackladyxx Re: Karczma Trześniowska IP: 94.42.173.* 01.10.12, 16:21 Hej :) tyle co słyszałam poszukują kucharzy z doświadczeniem , kelnerów i pewnie też pomocy kuchennej :) Nawet myślę nby tam zawieść CV :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Karczma Trześniowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 21:28 jaka praca taki właściciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Karczma Trześniowska IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.10.12, 16:27 z tego co słyszałam to nie potrzebują ludzi już do pracy, ale nie jest to sprawdzona informacja więc może warto próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Karczma Trześniowska IP: *.haye.cable.virginmedia.com 26.12.12, 12:42 ma ktoś adres tej karczmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Karczma Trześniowska IP: *.haye.cable.virginmedia.com 26.12.12, 12:45 ok już znalazłem www.al-tur.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Karczma Trześniowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.13, 15:04 Czy Karczma jest już otwarta? Na stronie wygląda jakby wciąż była w budowie, nie wiecie kiedy ma zacząć funkcjonować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bry Re: Karczma Trześniowska IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.01.13, 17:36 jechalem tamtedy wczoraj i powiesili wielki baner: JUZ OTWARTE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Karczma Trześniowska IP: *.tvkdiana.pl 25.02.13, 19:47 Witam! Zdecydowanie odradzam ten lokal! Wybrałam się tam w ramach Walentynek na obiad.Nie dość że ok 40 min czekałam na zwykłe kotlety to kelnerka pomyliła zamówienie.Mąż swoje danie otrzymał 20 min po tym jak ja zjadłam swoje( a miał być wspólny posiłek) - w tym przypadku również kelnerka się pomyliła. Jak się okazało chyba miała gorszy dzień, bo para przy stoliku obok cofnęła zamówienie( ups, znowu pomyłka). Niektóre dania np placek po węgiersku maja w nazwie "gigantyczny" co nijak się miało do rzeczywistości.Ciekawe jak wygląda wg nich placek "normalny'? Ogólnie smak - bez rewelacji. Lokal jest owszem bardzo ładny, ale dopóki obsługa się nie "rozkręci" nie ma po co tam jechać. Kuchnia ewidentnie nie wyrabia a i kelnerkom ciężko jest właściwie zapisać zamówienie. Mam nadzieję, że to chwilowe i po trudnych początkach wszystko będzie jak należy, czego obsłudze życzę! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Karczma Trześniowska odradzam :( IP: *.tvkdiana.pl 25.02.13, 19:49 Witam! Zdecydowanie odradzam ten lokal! Wybrałam się tam w ramach Walentynek na obiad.Nie dość że ok 40 min czekałam na zwykłe kotlety to kelnerka pomyliła zamówienie.Mąż swoje danie otrzymał 20 min po tym jak ja zjadłam swoje( a miał być wspólny posiłek) - w tym przypadku również kelnerka się pomyliła. Jak się okazało chyba miała gorszy dzień, bo para przy stoliku obok cofnęła zamówienie( ups, znowu pomyłka). Niektóre dania np placek po węgiersku maja w nazwie "gigantyczny" co nijak się miało do rzeczywistości.Ciekawe jak wygląda wg nich placek "normalny'? Ogólnie smak - bez rewelacji. Lokal jest owszem bardzo ładny, ale dopóki obsługa się nie "rozkręci" nie ma po co tam jechać. Kuchnia ewidentnie nie wyrabia a i kelnerkom ciężko jest właściwie zapisać zamówienie. Mam nadzieję, że to chwilowe i po trudnych początkach wszystko będzie jak należy, czego obsłudze życzę! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGA Re: Karczma Trześniowska odradzam :( IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.08.13, 17:50 No cóż ja również odebrałam negatywnie pierwsze poznanie zajazdu. Wybrałam się z koleżanką na rekonesans ładnie prezentującego się miejsca. Kosztowałyśmy dań obiadowych, potem deser, kawka. Co do jakości nawet pozytywne wrażenie. Fatalnie, odstręczająco podziałało na mnie rozliczenie. Na rachunku kelnerka naliczyła 3 kawy z lodami. Ciekawe... Dla mnie napiwek załatwia wszystko, nie ma konieczności dopisywania klientom do rachunku. Tym samym już więcej tam nie zajrzę. Cała firma "poległa w moich oczach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość. Re: Karczma Trześniowska IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.13, 14:44 Jak najbardziej polecam. Piękne wnętrza, pyszne jedzenie i co ważne, ciepłe. Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Nie mogę powiedzieć nic złego o tym miejscu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Karczma Trześniowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.13, 14:35 Ja nie mam dobrej opinii. Jedzenie bardzo przeciętne, nie wiem jak z imprezami zorganiozowanymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afadsf Re: Karczma Trześniowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.13, 11:53 był ktoś tam ostatnio np na weselu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość. Re: Karczma Trześniowska IP: 193.238.24.* 26.08.13, 10:44 Ja byłam i tak jak pisałam wyżej, wszystko było jak najbardziej w porządku. Czytając opinie o tym miejscu miałam mieszane uczucia, ale muszę przyznać, że żadna z przeczytanych negatywnych opinii sie nie sprawdziła. Jeszcze raz szczerze polecam to miejsce, wesele było bardzo udane. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: Karczma Trześniowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 12:11 pewnie sami chcą sobie zrobić reklamę ,na CB radiu codziennie zaśmiecają eter reklamą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Karczma Trześniowska IP: *.free.aero2.net.pl 07.09.13, 03:42 :) nie polecam delikatnie ujmując Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Karczma Trześniowska IP: *.smsiarkowiec.pl 08.09.13, 22:20 Na wesele- jak najbardziej w porządku- inna sala z tyłu lokalu, jedzenie bardzo dobre i dużo. Odpowiedz Link Zgłoś