IP: *.play-internet.pl 06.07.12, 18:19
Polecam ten sklep!!! ser wali octem,kiełbasa trąca denaturatem,kupić czekoladę cud rozpływa się przy dotknięciu,ziemniaki gniją w torbach ,na mięsie trąci zdechłym psem,piwo ciepłe,obsługa zawsze uśmiechnięta do bólu opowiadając sobie dowcipy przez półki nie ważne że przy kasie jest w ciul ludzi.Pytanko po co właścicielowi te lodówki i ta klimatyzacja skoro jej nie używa?,kupując mięso patrzcie na to co kupujecie pod względem świeżości już pisałam ale kupujesz toruńską a na metce szynka o połowę drożej-oj facet ktory tym rządzi to laik w biznesie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Lukulus IP: *.tktelekom.pl 07.07.12, 07:13
      potwierdzam, syf i smród, 20 osób w kolejce do kasy a w sklepie +40 stopni i duchota taka, że ludzie mdleją! kasjerce pot leje się po czole i kapie w bułki klientowi, ale co tam!
      • Gość: Waldek z cargo Re: Lukulus IP: *.comnet.bg 07.07.12, 07:22
        Zydek T. żydzi na pradzie i nie wlacza klimy, w chlodziarkach na piwo zamiast zimneo piwa zupa piwna.
        • Gość: Lili Re: Lukulus IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.07.12, 07:41
          nie lubię tam chodzic, syn właściciela krąży po sklepie i obserwuje klientów- może pracowników. Tak czy inaczej sieje terror. Ja współczuję tym paniom które tam pracują.Pewnie za marny grosz i na dodatek w fatalnych warunkach.
    • Gość: bożena Re: Lukulus IP: 80.50.63.* 07.07.12, 14:22
      Syf,syf,syf,syf,etc..............................................
    • Gość: agnes Re: Lukulus IP: *.play-internet.pl 07.07.12, 22:22
      No wlasnie czy nie ma sposobu na tego gościa-przecież tam się nie da wejść nie mówiąc o robieniu zakupów,okoliczni ludzie ktorzy tu mieszkają są skazani na ten sklep i to właśnie nabija centusie szefusiowi a szefuś się cieszy bo wyruchał klientów i kaskę zbija.
      Co do obsługi szkoda mi tych dziewczyn to tyrania nie praca!,poza tym fak wszystko śmierdzi i płynie!!
      • Gość: bęcwał Re: Lukulus IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.07.12, 22:53
        jak śmierdzi , nie pasuje, to po co tam chodzisz , nabijasz mu kasę i jeszcze biadolisz? Wybór sklepów jest taki, że jest gdzie chodzić.
        • Gość: emanuela Re: Lukulus IP: *.tktelekom.pl 08.07.12, 09:52
          zgłoś do pip jak widzisz nieprawidłowości
          • Gość: Anka Re: Lukulus IP: *.play-internet.pl 08.07.12, 10:55
            Emanuela widzisz to trudne jak się jest zwykłym klientem a szef firmy ma znajomości! ale dzięki za podpowiedź spróbuję w Rzeszowie! bo to chyba zagraża potencjalnemu klientowi ktory tam robi zakupy!
        • Gość: Anka Re: Lukulus IP: *.play-internet.pl 08.07.12, 10:52
          Właśnie dałeś wszystkim do zrozumienia że fakt -jesteś bęcwał-żenada ! trzeba czytać wszystko co ktoś pisze!
        • Gość: tow. szmaciak Re: Lukulus IP: *.devs.futuro.pl 08.07.12, 11:20
          to nie chodzi o to żebyś tam bęcwale nie chodził i nie nabijał mu kasy, chodzi o to, że w tym skorumpowanym kraju, organy kontroli państwowej nie wykonują swojej funkcji (korupcja) a powinny w pizdu pozamykać działalność takich interesów w trosce o zdrowie obywatela i kasę podatnika (koszty leczenia)...komuno wróć a Ty Boże widzisz i nie grzmisz
    • Gość: gość Re: Lukulus IP: *.flash-net.pl 08.07.12, 12:48
      Racja , upał wielki a w sklepie strach kupić coś słodkiego bo wszystko pływa w opakowaniu, ale wszystko do czasu aż się ktoś zatruje, tu by sie przydał Sanepid.
    • e-ftalo Re: Luksusulus 08.07.12, 14:24
      co wy gadacie,tam same luksusy opływają w tych opakowaniach.
      Skoro są klienci to widać im odpowiada takie kupowanie,więc co za problem?
      Nie pasuje sklep-idę do innego,lepszego a nie narzekam na forum.
      • Gość: emanuela Re: Luksusulus IP: *.tktelekom.pl 08.07.12, 15:10
        tylko rzeszów jak zgłaszanie, w tbg nie ma sensu
        • Gość: kupujący Re: Luksusulus IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.07.12, 10:54
          poprzednicy już pisali ale ja powtórzę; są w okolicy inne sklepy zaopatrzone i aż miło wejść a ten sklep należy po prostu omijać z daleka jeżeli to tak jest ja piszą wyżej. Wtedy właściciel pójdzie po rozum do głowy albo splajtuje to jest prosta rada na takich pseudo kapitalistów. A do okolicznych sklepów jest tylko parę kroków dalej. Chyba, że mieszkańcy chcą utrzymywać ten sklep to ich sprawa i tyle w tej sprawie.
    • Gość: Aga Re: Lukulus IP: *.flash-net.pl 09.07.12, 12:44
      Ponieważ sklep jest całodobowy i chmara pijaczków na okrągło robi tam zakupy to sklep ciągle będzie miał się dobrze, co do towarów to racja , przechowywanie produktów odbywa się nieodpowiedniej temperaturze i faktycznie strach robić zakupy.
      • Gość: klient Re: Lukulus IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.07.12, 16:48
        A ja uważam że, jakikolwiek sklep spożywczy nie przetrwa miesiąca czasu z dochodu pochodzącego od pijaczków.Jest to jak zwykle upraszczanie problemu.
        • Gość: Gość Re: Lukulus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 17:08
          A właśnie że dzięki 'pijaczkom' przetrwa bo to od 30%do nawet 70% przychodu tego sklepu!!!
          • Gość: klient Re: Lukulus IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.07.12, 17:49
            Nie masz pojęcia o tym co piszesz.
    • kaska273 Re: Lukulus 10.07.12, 00:22
      co dziennie jak idę po browara w sklepie mijamy się jak wychodzisz z carlsbergami , więc powinnaś wiedzieć ze są chłodne ! co do klimatyzacji racja - jest duszno!!! wiec jak nie masz zajęcia zajmij się dzieciakami bo wyglądają jak by mamusia więcej czasu poświęca na chlanie a nie wychowywanie dzieci, to od Ciebie zalatuje octem, a metki z cenami to wystają z twoich ubrań:P zapomniałaś oddać do sklepu!!! zobaczymy się jutro w kolejce:P
      • e-ftalo Re: Lukulus 10.07.12, 11:58
        tak wygląda obrona szefa sklepu przed konkretnymi zarzutami.Zwyzywać niezadowolonego klienta i nie mieć żadnych argumentów na swoją obronę.
        A ciekawe jak się naprawdę ktoś wnerwi i naśle ten sanepid ,ciekawe co by wtedy zrobili z tym brakiem klimatyzacji
        • Gość: Mariano Re: Lukulus IP: *.smsiarkowiec.pl 10.07.12, 14:11
          klimatyzacja jest, ale sknerze szkoda kasy na prąd /lub jej naprawe jesli sie zepsuła/. Wyjątkowo antypatyczny typek. Na stronie urzedu pracy stale jest oferta zatrudnienia w tym franczyzowym DC. Zgadnijcie czemu ?. Polski kapitalizm w najgorszym wydaniu. Praca na 3/4 et. 12 godzin dziennie za tysiaka.
    • Gość: anka Re: Lukulus IP: *.play-internet.pl 05.08.13, 13:38
      Właśnie dziś kupiłam śmierdzące mięso wlaściciel sklepu chyba olał sprawę sądząc po żółtych śledziach leżących od miesiąca i odświeżanych ,mięso też jest tak traktowane -skończyło się składam doniesienie! do ISE do Rzeszowa oraz do firmy reprezentującej sieć delikatesy ,,centrum''-ileż można oszukiwać ludzi!
      • Gość: mewa Re: Lukulus IP: *.flash-net.pl 05.08.13, 17:08
        Trzeba było walnąć tym mięsem prosto w pana właściciela aż by się nakrył...widzę że to,że zrobił "remontt" tzn przebudował sklep nijak się ma do obsługi i świeżości towaru,ja tam wolę robic zakupy w Delikatesach w Dzikowiaku,pomimo iż mieszkam na Wyspiańskiego i mam bliżej do Lukulusu,w Dzikowiaku właściciel nie oszczędza na klimie i towar świeży,obsługa tez milsza niz w Lukulusie,czasami też chodzę do Fraca ale tam drrrrrogo teraz że masakra...
    • Gość: gość Re: Lukulus IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.08.13, 18:57
      A czego się spodziewałeś po starym ormowcu, młody myślałem, że spoko koleś ale też skwaśniały dzyndzel. Nie kupuje tam dla zasady, żeby nawet ceny zjechali o połowę!
      Dorobkiewicze na cudzym grzbiecie k-wa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka