Dodaj do ulubionych

Nieudany eksperyment

30.07.17, 17:07
Jakiś czas temu powstał pomysł by publikować linki z Gazety Wyborczej, Polityki, Newsweeka i innych krytycznie ustosunkowanych do obecnej władzy w Polsce. Okazało się, że jest nikłe zainteresowanie oraz mało merytoryczne a nawet krytyczne wypowiedzi na temat tego projektu.
W tej sytuacji postanowiliśmy zakończyć ten projekt. Osoby zainteresowane taką tematyką, jeśli są na tym forum, będą mogły korzystać z w/w treści u źródła.
Obserwuj wątek
    • palacz67 Re: Nieudany eksperyment 30.07.17, 18:44
      Cenię sobie obecną władzę w Polsce, chociaz nie ze wszystkim, co robią, się zgadzam. Niektóre przedsięwzięcia obecnej władzy wg mnie powinny być kontrolowane. Chodzi mi np. o pieniądze dla dzieci czyli tzw. 500 +. Obserwuję niestety alkoholizm w niektórych rodzinach pobierajacych te świadczenia. Pozdrawiam.
      • smieszekleszek Re: Nieudany eksperyment 30.07.17, 20:39
        To było do przewidzenia, alkoholizm stara nutka, a co można powiedzieć o bogatych, oni piją, gdy my nie widzimy i stać ich na odtrucie we własnym domu,hi,hi.
    • wislocki12 Nie poddawać się! 30.07.17, 20:53
      Myślę, że uporu, cierpliwości i konsekwencji... ;-))
      • wislocki12 Upór, cierpliwość i konsekwencja 30.07.17, 20:56
        Miało być, oczywiście, "Myślę, że zabrakło uporu, cierpliwości i konsekwencji... ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka