wis13 Re: Wytrwały Wisan 07.02.06, 07:37 Odp Ojcu Chrzesnemu. Niech Ci te mózgi informatyczne zainstalują jakiś program do weryfikacji pisowni. Walisz człowieku w każdym tekście tyle "byków", że można jaskry dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: Wytrwały Wisan IP: 80.48.69.* 07.02.06, 19:25 A co byście powiedzieli na zmianę profilu produkcji.Zamiast firanek produkować bałwany!Śniegu u nas pod dostatkiem!Trochę podrzucilibyśmy do Polontexu!A i bałwanów w bród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wis3 Re: Wytrwały Wisan IP: 80.51.159.* 09.02.06, 00:55 A ja myślę,że to nie tak wygląda, jak opisujecie. Prawdą jest, że sytuacja jest conajmniej parszywa. Właściciel sam nie wie co chce (-oprócz kasy). Żadnej sensownej polityki długofalowej nie posiada. Jest w sam raz na miarę czasów SLD. Polityka rynkowa jest mu znana jedynie z pustych chaków w każdym sklepie za komuny. A tiepier nie nada. Tiepier nado mnoho rabotat, a on nielzja nie umiejet. Rzałko...., ocień rzałko. Jewo nado naucit charaszo rabotat na jewo miestie.... . No, on li hociet naucitsa kak nado charoszo rabotat...? No, ja dumaju, szto on nie chociet. On nadajodsa do mnogich rabot..., no niekonieszno do takich kakije on nibyto raboytajet... . OJ, BIEDNA POLSKO, KTO TABOJ ZAWŁADARNIAJET!!! Odpowiedz Link Zgłoś