Dodaj do ulubionych

Wytrwały Wisan

• wis13 Re: Wytrwały Wisan 07.02.06, 07:37
      Odp Ojcu Chrzesnemu. Niech Ci te mózgi informatyczne zainstalują jakiś program
      do weryfikacji pisowni. Walisz człowieku w każdym tekście tyle "byków", że
      można jaskry dostać.
      • Gość: motylek Re: Wytrwały Wisan IP: 80.48.69.* 07.02.06, 19:25
        A co byście powiedzieli na zmianę profilu produkcji.Zamiast firanek produkować
        bałwany!Śniegu u nas pod dostatkiem!Trochę podrzucilibyśmy do Polontexu!A i
        bałwanów w bród.
        • Gość: wis3 Re: Wytrwały Wisan IP: 80.51.159.* 09.02.06, 00:55
          A ja myślę,że to nie tak wygląda, jak opisujecie. Prawdą jest, że sytuacja jest
          conajmniej parszywa. Właściciel sam nie wie co chce (-oprócz kasy). Żadnej
          sensownej polityki długofalowej nie posiada. Jest w sam raz na miarę czasów SLD.
          Polityka rynkowa jest mu znana jedynie z pustych chaków w każdym sklepie za
          komuny. A tiepier nie nada. Tiepier nado mnoho rabotat, a on nielzja nie
          umiejet. Rzałko...., ocień rzałko. Jewo nado naucit charaszo rabotat na jewo
          miestie.... .
          No, on li hociet naucitsa kak nado charoszo rabotat...? No, ja dumaju, szto on
          nie chociet. On nadajodsa do mnogich rabot..., no niekonieszno do takich kakije
          on nibyto raboytajet... . OJ, BIEDNA POLSKO, KTO TABOJ ZAWŁADARNIAJET!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka