Gość: ke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 11:43 Gdzie przyjmuje jakiś dobry pulmonolog? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Re: Pulmonolog ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.09.06, 12:48 Jeszcze jakiś rok, półtora temu w przychodni specjalistycznej vis a vis policji (dawna poliklinika) przyjmowała pani dr Klaus (ma dwuczłonowe nazwisko, ale nie pamiętam jak dalej), specjalistka z Sandomierza. Bardzo dobra i mądra lekarka, leczyłam się u Niej.A łatwe to nie było bo nie dość, ze u mnie każda infekcja kończyła sie powikłaniem, to jeszcze mam alergie lekową. Ona sobie poradziła, w przeciwieństwie do wszystkich innych tarnobrzeskich "uczonych" z tej dziedziny medycyny.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Pulmonolog ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 15:05 Proponuję przychodnię przy Zespole Gruźlicy i Chorób Płuc w Rzeszowie - tam przyjmują specjaliście pulmonolodzy: Pan dr. Olesiejuk, Pan dr. Widz i kila innych lekarzy. Można się zarejestrowć telefoniczne a przyjęcia odbywają się w oparciu o skierowanie lekarza rodzinnego. Odwiedź stronę: www.szpital- chorobypluc.rzeszow.pl/index2.html lub www.szpital- chorobypluc.rzeszow.pl/1.html lub firmy.pkt.pl/branza/lekarze_- _pulmonolodzy_TGVrYXJ6ZSAtIHB1bG1vbm9sb2R6eV80.html lub firmy.pkt.pl/slowo/lekarz_bGVrYXJ6XzEwNQ==.html. W Tbga jest zbyt niski poziom tego typu usług, szkoda zachodu izdrowia. Trzymaj się! Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
scapolo Re: Pulmonolog ? 14.09.06, 16:44 W Tbg w Poliklinice przyjmuje Pani Bokwa (właśnie z Sandomierza) być może, że o tę lekarkę chodzi. Przyjmuje codziennie i specjalnie nie ma problemów z rejestracją. Odpowiedz Link Zgłoś