Dodaj do ulubionych

nienawidze sandomierza!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:09
Grr...Sandomierz....porąbane miasto nad Wisłą,większość ludzi to podłe
świnie ,a główną rozrywką tego miasta sa ploty.Wiem cos o tym,bo sie tam
wychowalam.A teraz opuszczam to "miasto" i jestem z tego powodu wniebowzieta:-
)
Obserwuj wątek
    • Gość: ciosany jopek Re: nienawidze sandomierza! IP: *.cryptobitch.de 04.04.07, 22:51
      Zamienił stryjek siekierkę na kijek.
    • Gość: Iksiński Re: nienawidze sandomierza! IP: 213.199.214.* 04.04.07, 23:33
      Może nie lubisz mieszkańców Sandomierza a nie samego miasta?
      Jeżeli myślisz że w Tarnobrzegu będzie inaczej to się mylisz. Sam Sandomierz
      jest piekny. Mało jest w Polsce tak przyjemnych miast zabytkowych. W większości
      z nich daje się odczuć niesamowita surowizna a tutaj wręcz przeciwnie, jest
      przytulnie cicho i spokojnie.
    • Gość: aa Re: nienawidze sandomierza! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.04.07, 08:24
      Mieszkam 40 lat w Tarnobrzegu ale uwielbiam Sandomierz. Niestety nie stać mnie
      by się przenieść do Sandomierza. Chyba jesteś jednak normalna inaczej.
      • Gość: gościówka Re: nienawidze sandomierza! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.04.07, 08:50
        Jakbym miała wybierać pomiędzy Sandomierzem a Tarnobrzegiem, to zdecydowanie
        jestem za tym drugim miastem.
        W Sandomierzu można rzeczywiście w przyjemnej atmosferze pospacerować, ale
        tylko można pospacerować.
        Jeżeli chodzi o sprawy przyziemne, czyli dokonywanie codziennych zakupów, to
        graniczy ta operacja z cudem : są małe "kurnikowate", ciasne sklepiski, w
        których jest bardzo drogo, natomiast pozostałych sklepów branży przemysłowej to
        chyba jest brak.
        Na zielonym rynku (na nowym mieście) są ceny o 50% wyższe od tarnobrzeskich.
        • Gość: kaka Re: nienawidze sandomierza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 09:36
          A ja tam lubię Sandomierz i mieszkańców Sandomierza, pracowałam tam i muszę
          powiedzieć, że poznałam sporo miłych ludzi i nie tylko młodych ale i staszych.
          Fajny klimat tam panuje i ze łzami w oczach przenosiłam się do pracy w
          Tarnobrzegu, myśle że to nie chodzi o ludzi, bo tam są tacy sami jak w
          Tarnobrzegu, tylko nasze podejście do innych czy tu czy tam powoduje jak ich
          odbieramy i jak oni nas:)
          Zakręciłam trochę ale myślę,że poprostu trzeba się więcej do siebie uśmiechać a
          nie traktować innych jak wrogów:)
          pozdrawiam:)
          • Gość: aa Re: nienawidze sandomierza! IP: 213.25.71.* 05.04.07, 09:46
            Ja tam jestem przywiazany do mojego kochanego Tarnobrzega!! A co do sąsiada zza
            miedzy Sandomierz miał kiedys szanse na stanie się duzą metropolią, miasto z
            1000 letnia historią wykorzystały to: Kraków, Wrocław, Toruń, a nie udało sie
            to takim miastom jak Gniezno, czy własnie Sandomierz. Obecnie jest to miasto
            troszke zapomniane i zaściankowe (nie obrażajac jego mieszkanców). A co do
            osiedlenia się tam, nigdy sie nad tym nie zastanawiałem ale wydaje sie miatem
            przyjazym. Choc pewnie ile ludzi tyle opinii ...
    • Gość: asd A co to kogoś obchodzi ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 10:09
      Nie po to wchodzę na forum żeby czytać takie głupoty. Ja na przykład Sandomierz
      lubię ale nie obwieszczam tego całemu światu. DZIECKO NEOSTRADY!!!!!!
      • Gość: patriota Re: A co to kogoś obchodzi ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:29
        To juz Mikolaj Rej pisal, sami nie wiecie co posiadacie. Ja lubie , a nawet
        kocham Tarnobrzeg, tu zyje, miaszkam i staram sie cos dla tego miasta robic,
        chociazby nie wyrzucam papierkow na chodnik tylko do kosza, jak go nie ma
        wkladam do kieszeni. Sandomierz jest ladnym, historycznym miastem. Mysle ze
        Tarnobrzeg ma szanse stac sie centrum ruchu turystaycznego majac piekny zalew,
        ponad 400 letnia tradycje, no i wazne Sandomierz, Baranow, Krzysztopor w
        niedalekiej odleglosci. Tu ludzie beda przybywac na odpoczynek, majac baze do
        wypadow turystycznych. Wiec kochaj swoje miasta i czyn by byly najpiekniejsze,
        dla turystow i ludzi tu mieszkajacych przyjazne.
        Zycze duzo radosci z okazji Swiat Wielkanocnych.
        • Gość: alo alo Re: A co to kogoś obchodzi ?? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.04.07, 16:21
          Sandomierz takie ładne historyczne miasto ale jak rozmawiasz z ludzmi z tego
          miasta to tylko o cenie jabłek.
    • Gość: BENOI Re: nienawidze sandomierza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 14:06
      co wy widzicie wtych z Sandomierza czerwone buraki z pola pod jabłonką i tyle
      nawet zachiowac się nie potrafią jak widzę przed sobą numery rejestracyjne
      sandomierza to rzygać mi się chce
      • Gość: władek Re: nienawidze sandomierza! IP: 80.48.35.* 05.04.07, 21:35
        w każdym mieście są ludzie mądrzy i głupi, dobrzy i źli, szlachetni i podli
        itd. Sandomierz jest piękny za sprawą swojego położenia, zabytków, historii i
        tradycji. Ale - niestety - to jedyne jego walory. Nie chcę nikogo obrażać, ale
        pracowałem kiedyś na terenie całego woj.tarnobrzeskiego i zaręczam Wam - z
        każdym można się porozumieć, nawet ze Staszowianami (Staszów to też pępek
        świata jak i Sandomierz), ale z Sandomierzanami... szkoda gadać !
        • Gość: lotta Re: nienawidze sandomierza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 22:08
          Sandomierz to miasto podłych,zawistnych ludzi.Dziura,w której nie ma nawet
          gdzie iść...to co kręci turystów....juz opatrzyło się sandomierzanom...
          Ceny są bardzo wysokie,a sklepów z fajną odzieżą jest naprawdę niewiele...

A więc drodzy Sandomierzanie....skoro tak bardzo podoba się Wam to "miasto" to
          czemu wybywacie jak najdalej na studia i nigdy nie wracacie już na stałe do
          Sandomierza?
    • Gość: renata Re: nienawidze sandomierza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 23:07
      To czemu wykupujecie nasze mieszkania i tu się przesiedlacie co won mi z
      Tarnobrzega nie chcę widzieć żadnej sandomierskiej rejestracji na swoim osiedlu
      • Gość: Graża Re: nienawidze sandomierza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 00:01
        Renato...owacje na stojąco:-)...zgadzam się z Tobą:-)
      • Gość: faulpelz Re: nienawidze sandomierza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 00:28
        Czy ty, Reniu, nie jesteś przypadkiem z LPR-u?
        Albo sympatyzujesz z PiS-em?

I nie pytaj, dlaczego pytam.
        • xulu Re: nienawidze sandomierza! 06.04.07, 02:19
          >>nienawidze sandomierza!

lotta to masz problem...
          • Gość: patriota Re: nienawidze sandomierza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 10:33
            A ja i tak Was kocham!!!!
            • Gość: dark Re: nienawidze sandomierza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 18:49
              sandomierz bleee
            • Gość: ona Re: nienawidze sandomierza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 18:49
              a co mnie to obchodzi>?
            • Gość: kajka dzieci neostrady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 18:50
              chyba sie wam nudzi
    • Gość: mktwkr Re: nienawidze sandomierza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 20:35
      a czemu właściwie ma służyć ten post?

ot yyntelygencja... zauwazyla piekno Tarnobrzega?
      • Gość: Zoska Re: nienawidze sandomierza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 10:02
        Czemu? to proste, trzeba sklocic Tarnobrzeg z Sandomierzem. Czesci prymitywom
        chodzi tylko o rozrube.
        • Gość: Jan Re: nienawidze sandomierza! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.07, 13:06
          Ten czerwony Sandomierz.
          • Gość: Iksiński Re: nienawidze sandomierza! IP: 213.199.214.* 10.04.07, 22:54
            Na tym forum i w swych postach budujecie nienawiść do Sandomierza i jego
            mieszkańców. Czy chcecie aby niszczono wasze samochody z Tarnobrzeską
            rejestracją gdy tam pojedziecie? ( i odwrotnie). Atmosfera może być nie do
            zniesienia z czasem.
            • Gość: m Re: nienawidze sandomierza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 23:32
              Co do masowego wykupowania mieszkań :):):):):)to chyba to już nieaktualne, bo
              teraz ceny tarnobrzeskich mieszkań duuuuuuuuuuuuuuzo podrożały i raczej
              sandomierzanie nie będą się na nie rzucać :):):):):) A ja lubie oba miasta, mam
              przyjaciół z jednego i drugiego i nie narzekam. Pozdrawiam
              • Gość: Iksiński Re: nienawidze sandomierza! IP: 213.199.214.* 10.04.07, 23:54
                Również lubię to miasto. Wyjazd do niego na 1 dzień jest dla mnie odskocznią od
                codziennej rzeczywistości.
                • Gość: WS Re: nienawidze sandomierza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 22:51
                  Ludzie! to jak w tym naszym kraju ma być dobrze jak sąsiednie miasta nie żyją ze
                  soba w zgodzie! dajcie spokuj.....heh :/
    • Gość: andi Re: nienawidze sandomierza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 15:31
      Walo daj spokój! wyluzuj!
    • Gość: madzia Re: nienawidze sandomierza! IP: *.244.135.204.mielec135.ptc.pl 18.04.07, 12:24
      Uwielbiam Sandomierz.Ma swój klimat.
      • Gość: Stanislaw111 Re: nienawidze sandomierza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 13:01
        no i co z tego ty możesz nie nawidzieć ktoś może lubić
    • Gość: obcy Re: nienawidze sandomierza! IP: *.ccc.de 18.04.07, 19:12
      sandomierza-nie lubita, mielca-nie, stalowej tyż nie. kogo wy tam wielowieśniaki
      lubita?
    • Gość: xxx Re: nienawidze sandomierza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:12
      Obcego wieśniaka!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka