Dodaj do ulubionych

Debata w MTVT

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.10.07, 21:07
Pomoć jutro (w piatek)o 19.00 debata parlamentarna na żywo w MTVT.
Mają być wszyscy tarnobrzescy kandydaci. Wie któś coś?
Obserwuj wątek
    • Gość: taki tam Re: Debata w MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.10.07, 23:14
      Na stonie TV jest zapowiedź. Ciekawe czy beda wszyscy?
      • Gość: koala Re: Debata w MTVT IP: *.91b.tarnobrzeg.pilicka.pl 12.10.07, 12:22
        ciekawe kto poprowadzi debatę
        • Gość: roming Re: Debata w MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 13:18
          Debatę na żywo poprowadzą Ewa Wójcik i Wacław Pintal.
          • Gość: bobi Re: Debata w MTVT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 21:42
            podobało mi sie a wam?gratulacje za prowadzenie dla Wacka i Ewy .
            • Gość: mc2 Re: Debata w MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 00:17
              Wyglądało tak, jakby Stępień był z Plutą i Wójtowiczem w koalicji.
              • Gość: wporz Re: Debata w MTVT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 08:38
                Wyglądało jakby Stępień i Wójtowicz znali wcześniej pytania.Ale i tak najlepiej
                odpowiadał Pluta i Rękas bo nie jechali schematem.Prowadzący - w porządku.
            • Gość: OLo Re: Debata w MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 23:53
              Oglądałem debatę! Większego wrażenia na mnie ten program nie wywarł,
              może dlatego, że zabrakło pazura dziennikarskiego...
    • Gość: ddd Re: Debata w MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 10:36
      No widziałem. Trochę nudne. Nikt nikomu nie rzuzcił się do gardła.
      Wyjadali sobie z "dziubków" (jesli wiecie co mam na myśli). Ale
      chyba inaczej być nie mogło przy tylu kandydatach. Kto chciał to
      poznał gostków, a kto chciał emocji to miał tuż z po w TVN 24
      • Gość: lubiik Re: Debata w MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 10:50
        Kiedy bedzie powtórka?
        • Gość: mtvt Re: Debata w MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 10:51
          W ponidziałek przed południem i we wtorek ok. 17.30
          • Gość: ? Re: Debata w MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 15:19
            I co z tej debaty wynikło? a Stępień powinien się wstydzić że tyle lat był
            posłem z naszego regionu bo więcej miejsc pracy zlikwidował niż
            utworzył a dobrymi chęciami to wie co jest wybrukowne.Jest poprostu zwykłym
            nieudacznikiem z jego pozycją i możliwościami,oj przydałby się taki Gosiewski z
            naszego reginu.Tylko pozazdrościć Województwu Świętokrzyskiemu.
            • Gość: któs Re: Debata w MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 19:41
              No cóż świerszczyku, Gosiewski jest w koalicji (był?) rządzącej.
              Mało, wicepremierem. Jak się nasz Władziu dochrapie takiej funcji to
              porozmawiamy i wtedy go rozliczymy...
              • Gość: któś Re: Debata w MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 19:44
                I jeszcze jedno. Zdajecie sobie sprawę, że w obecnym Sejmie (i Sen
                acie) ani Stalowa Wola, ani pobliski Sandomierz nie mają
                przedstawiciela? Obudzimy się w ręką w ...
                • Gość: obojetny Re: Debata w MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 21:18
                  Nie jestem fanem Stepnia, glosowal na niego nie bede, nie ta opcja. Prawde
                  mowiac to moze sie zdazyc ze bedziemy bez posla, Kleczek nie ma szans, Wojtowicz
                  moze, a Stepien mi nie przeszkadza, bo i tak wybierany jest przez swoich,
                  niechby byl,ale lewica tarnobrzeska sama sie rozegrala, konkuruje dwoch Stepien
                  - Mastalerz, inni poza Tarnobrzegiem napewno ciesza sie z glupoty i
                  krotkowzrocznosci.
                  • Gość: analityk Kto będzie posłem ? Oto jest pytanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 22:33
                    Masz rację, Stępień i Mastalerz podzielą się głosami lewicy, Rękas
                    odbierze Stępniowi trochę głosów w Gorzycach i okolicy, więc
                    Tarnobrzeg może być bez posła lewicy, chociaż moim zdaniem Stępień i
                    tak ma szanse, ale to inna bajka. Wójtowicz, dopiero nr 10 więc PiS
                    go odpuszcza na starcie i nawet przy 8 mandatach dla PiS jest bez
                    szans. Rękas tym razem również bez szans, chociaż wynik zrobi
                    przyzwoity, a może nawet dobry. Pluta kto wie, może walczyć o
                    czwarty mandat, jeżeli PO weźmie cztery mandaty. Jeżeli PO weźmie
                    cztery mandaty, to obsawiam, że przypadnie on właśnie Plucie.
                    Kłeczek jest pierwszy, więc kto wie. Próg mają. Nawet
                    sondaż "Wyborczej" daje LPR-owi 5%. Wyniki oficjale wkrótce po 21
                    października.
                    • Gość: ddd Re: Kto będzie posłem ? Oto jest pytanie. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 22:40
                      Kłeczek jest pierwszy, więc kto wie.

Oby nie.
                      • Gość: patriota Re: Kto będzie posłem ? Oto jest pytanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 23:21
                        To jest bezinteresowna zawisc. Kleczek nie umie zadbac o ludzi o wyborcow, to
                        prawda, ale tez jest prawda ze ma kregoslup i w parlanencie jest aktywny, a to
                        przede wszystkim rola posla. Mysle ze w interesie miasta jest aby zostal poslem
                        jak tylko ma szanse. Zamiast ziac nienawiscia, przemilcz.
                        • Gość: analityk Re: Kto będzie posłem ? Oto jest pytanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 02:12
                          Czysta, bezinteresowna zawiść
                          • Gość: popowiec Re: Kto będzie posłem ? Oto jest pytanie. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.10.07, 12:22
                            A mnie bardzo rozczarował Pluta, gdyby nie ta debata, to bym na
                            niego zagłosował.
                            • Gość: qwer Re: Kto będzie posłem ? Oto jest pytanie. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.10.07, 12:41
                              eee tam, właśnie pluta wypadł dośc dobrze. Lepszy od niego był tylko
                              Wójtowicz.
                              • Gość: wporz Re: Kto będzie posłem ? Oto jest pytanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 00:41
                                Wyglądało jakby Stępień i Wójtowicz znali wcześniej pytania.Ale i
                                tak najlepiej
                                odpowiadał Pluta i Rękas bo nie jechali schematem.Prowadzący - w
                                porządku.

• Gość: Gość Re: Debata w MTVT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 20:06
      A moim zdaniem najlepiej wypadł Rękas!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka