Gość: dino IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.10.07, 21:07 Pomoć jutro (w piatek)o 19.00 debata parlamentarna na żywo w MTVT. Mają być wszyscy tarnobrzescy kandydaci. Wie któś coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taki tam Re: Debata w MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.10.07, 23:14 Na stonie TV jest zapowiedź. Ciekawe czy beda wszyscy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: Debata w MTVT IP: *.91b.tarnobrzeg.pilicka.pl 12.10.07, 12:22 ciekawe kto poprowadzi debatę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roming Re: Debata w MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 13:18 Debatę na żywo poprowadzą Ewa Wójcik i Wacław Pintal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi Re: Debata w MTVT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 21:42 podobało mi sie a wam?gratulacje za prowadzenie dla Wacka i Ewy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc2 Re: Debata w MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 00:17 Wyglądało tak, jakby Stępień był z Plutą i Wójtowiczem w koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wporz Re: Debata w MTVT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 08:38 Wyglądało jakby Stępień i Wójtowicz znali wcześniej pytania.Ale i tak najlepiej odpowiadał Pluta i Rękas bo nie jechali schematem.Prowadzący - w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLo Re: Debata w MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 23:53 Oglądałem debatę! Większego wrażenia na mnie ten program nie wywarł, może dlatego, że zabrakło pazura dziennikarskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Debata w MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 10:36 No widziałem. Trochę nudne. Nikt nikomu nie rzuzcił się do gardła. Wyjadali sobie z "dziubków" (jesli wiecie co mam na myśli). Ale chyba inaczej być nie mogło przy tylu kandydatach. Kto chciał to poznał gostków, a kto chciał emocji to miał tuż z po w TVN 24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubiik Re: Debata w MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 10:50 Kiedy bedzie powtórka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtvt Re: Debata w MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 10:51 W ponidziałek przed południem i we wtorek ok. 17.30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Debata w MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 15:19 I co z tej debaty wynikło? a Stępień powinien się wstydzić że tyle lat był posłem z naszego regionu bo więcej miejsc pracy zlikwidował niż utworzył a dobrymi chęciami to wie co jest wybrukowne.Jest poprostu zwykłym nieudacznikiem z jego pozycją i możliwościami,oj przydałby się taki Gosiewski z naszego reginu.Tylko pozazdrościć Województwu Świętokrzyskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: któs Re: Debata w MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 19:41 No cóż świerszczyku, Gosiewski jest w koalicji (był?) rządzącej. Mało, wicepremierem. Jak się nasz Władziu dochrapie takiej funcji to porozmawiamy i wtedy go rozliczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: któś Re: Debata w MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 19:44 I jeszcze jedno. Zdajecie sobie sprawę, że w obecnym Sejmie (i Sen acie) ani Stalowa Wola, ani pobliski Sandomierz nie mają przedstawiciela? Obudzimy się w ręką w ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojetny Re: Debata w MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 21:18 Nie jestem fanem Stepnia, glosowal na niego nie bede, nie ta opcja. Prawde mowiac to moze sie zdazyc ze bedziemy bez posla, Kleczek nie ma szans, Wojtowicz moze, a Stepien mi nie przeszkadza, bo i tak wybierany jest przez swoich, niechby byl,ale lewica tarnobrzeska sama sie rozegrala, konkuruje dwoch Stepien - Mastalerz, inni poza Tarnobrzegiem napewno ciesza sie z glupoty i krotkowzrocznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Kto będzie posłem ? Oto jest pytanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 22:33 Masz rację, Stępień i Mastalerz podzielą się głosami lewicy, Rękas odbierze Stępniowi trochę głosów w Gorzycach i okolicy, więc Tarnobrzeg może być bez posła lewicy, chociaż moim zdaniem Stępień i tak ma szanse, ale to inna bajka. Wójtowicz, dopiero nr 10 więc PiS go odpuszcza na starcie i nawet przy 8 mandatach dla PiS jest bez szans. Rękas tym razem również bez szans, chociaż wynik zrobi przyzwoity, a może nawet dobry. Pluta kto wie, może walczyć o czwarty mandat, jeżeli PO weźmie cztery mandaty. Jeżeli PO weźmie cztery mandaty, to obsawiam, że przypadnie on właśnie Plucie. Kłeczek jest pierwszy, więc kto wie. Próg mają. Nawet sondaż "Wyborczej" daje LPR-owi 5%. Wyniki oficjale wkrótce po 21 października. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Kto będzie posłem ? Oto jest pytanie. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 22:40 Kłeczek jest pierwszy, więc kto wie. Oby nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: Kto będzie posłem ? Oto jest pytanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 23:21 To jest bezinteresowna zawisc. Kleczek nie umie zadbac o ludzi o wyborcow, to prawda, ale tez jest prawda ze ma kregoslup i w parlanencie jest aktywny, a to przede wszystkim rola posla. Mysle ze w interesie miasta jest aby zostal poslem jak tylko ma szanse. Zamiast ziac nienawiscia, przemilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Kto będzie posłem ? Oto jest pytanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 02:12 Czysta, bezinteresowna zawiść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popowiec Re: Kto będzie posłem ? Oto jest pytanie. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.10.07, 12:22 A mnie bardzo rozczarował Pluta, gdyby nie ta debata, to bym na niego zagłosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Kto będzie posłem ? Oto jest pytanie. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.10.07, 12:41 eee tam, właśnie pluta wypadł dośc dobrze. Lepszy od niego był tylko Wójtowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wporz Re: Kto będzie posłem ? Oto jest pytanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 00:41 Wyglądało jakby Stępień i Wójtowicz znali wcześniej pytania.Ale i tak najlepiej odpowiadał Pluta i Rękas bo nie jechali schematem.Prowadzący - w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Debata w MTVT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 20:06 A moim zdaniem najlepiej wypadł Rękas!!! Odpowiedz Link Zgłoś