Dodaj do ulubionych

Sprawdzian kompetencji - przykład I

• Gość: karolina postek Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:29
      co żle
      • Gość: piotrek śliwoski Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:31
        spadaj
    • Gość: pietruszka Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.04, 18:59
      dodajcie wypracowanie!!!
      nie ma odpowiedzi, więc nie ma jak go rozwiązać!!!
    • Gość: Monika Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.gostyn.com 05.11.04, 17:22
      Ten sprawdzian jest do dupy poniewaz zrobilam go i kto mi ma go sprawdzic moze
      amm isc do rodzicow to powinlo byc tak ze komputer sprawdza!!!
      • Gość: JuRaCh_PL Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.teczowe.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 15:57
        Za prosty!!dupa i nie ma z czym to sprawdzic
    • Gość: Kamil13 Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.gmk.net.pl 15.11.04, 20:11
      Ten Teścik Jest Bardzo łatwy.....Poniewasz zostałem Przeniesiony
      z 5 Klasy Odrazu do 6 i Napisałem ten Próbny na maxymalną Liczbe
      punktów....Moje Wyniki W nauce Są Zadawalające...Co Rok Mam Średnią ocen 6.00
      Moi rodzice są ze mnie Bardzio dumni.......dziękuje Za Możliwości Wpisania Sie
      Do forum......
    • Gość: HE"JAH" zaskoczenie IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.04, 18:27
      moja ocena
      mniej niż zero oooo
      ILe dałbym by zapomnieć to....
      ale o ale o ale oczyn haraszo
      do du do du do dużej soszli wprawy
    • Gość: pati6kl Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.ssnet.pl 24.11.04, 18:58
      fajny bezsens
    • Gość: KOL Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.04, 15:54
      DO KITU
    • Gość: Agnieszka Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.olsztyn.mm.pl 05.12.04, 16:13
      :| nie wiem gdzie są odpowiedzi na te pytania , a ogólnie test mi się w ogóle
      nie podoba , może nie jest zbyt trudny , ale jest beznadziejny i tyle :|
    • Gość: ktoś Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:34
      testy są do bani
    • Gość: K@Te test prubny IP: *.piotrkow.pilicka.pl 13.12.04, 14:42
      teraz
      w piątek pisałam test prubny był bardzo trudny
    • Gość: Gracek Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 03.01.05, 16:03
      Cieszyl bym sie jak bym chociaz taki mial ale ogolnie moze byc

• Gość: nie wazne Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: 80.50.45.* 03.01.05, 18:07
      moze byc ale gdzie sa rozwiazania nie wiem czy dobrze to zrobilam
    • Gość: Klaudia Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 05.01.05, 17:37
      gdzie są odpowiedzi do tego tkstu dieckomusi się na czymś wzorować
    • Gość: Filfo Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.tele2.pl 07.01.05, 16:01
      Hyba masz rację. Ja też nie wiele rozumiem ale myślę że w pierwotnej wersji (
      takiej w jakiej był na sprawdzianie) był OK. Ni przeszedł by przecież aż tutaj
      jak by roiło się w nim od błędów.
    • Gość: Karol Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:16
      10 pytanie mogło mieć dwie odpowiedzi . Wszystko w zależnośći od interpretacji
      wiersza. A wiemy że wiersz można interpretować na różne sposoby.
    • Gość: jaco Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 08:56
      ten test jest latwy wiekszosc pytan wymaga logicznego myslenia.
    • Gość: Ja Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:08
      Jestem uczniem szóstej klasy i chciałbym napisać, że pisanie tego typu testu
      jest głupotą. Tak samo po Gimnazjum nie powinno być takich testów. Uczniowie i
      ich rodzice przeżywają tylko stres. Może kiedyś ktoś zmondzreje i nie będzie
      tych testów
    • Gość: Sebo Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 12:02
      Na 19 pytanie nie można odpowiedzieć
    • Gość: nikt Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:34
      co ty mówisz jest to test po to by przez dobre gimnazjum a potem liceum
      otrzymać dobre wykszałcenie a test to obowiązek jedzym sie podoba a innym nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka