Gość: karolina postek Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:29 co żle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek śliwoski Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:31 spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietruszka Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.04, 18:59 dodajcie wypracowanie!!! nie ma odpowiedzi, więc nie ma jak go rozwiązać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.gostyn.com 05.11.04, 17:22 Ten sprawdzian jest do dupy poniewaz zrobilam go i kto mi ma go sprawdzic moze amm isc do rodzicow to powinlo byc tak ze komputer sprawdza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JuRaCh_PL Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.teczowe.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 15:57 Za prosty!!dupa i nie ma z czym to sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil13 Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.gmk.net.pl 15.11.04, 20:11 Ten Teścik Jest Bardzo łatwy.....Poniewasz zostałem Przeniesiony z 5 Klasy Odrazu do 6 i Napisałem ten Próbny na maxymalną Liczbe punktów....Moje Wyniki W nauce Są Zadawalające...Co Rok Mam Średnią ocen 6.00 Moi rodzice są ze mnie Bardzio dumni.......dziękuje Za Możliwości Wpisania Sie Do forum...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HE"JAH" zaskoczenie IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.04, 18:27 moja ocena mniej niż zero oooo ILe dałbym by zapomnieć to.... ale o ale o ale oczyn haraszo do du do du do dużej soszli wprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati6kl Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.ssnet.pl 24.11.04, 18:58 fajny bezsens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOL Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.04, 15:54 DO KITU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.olsztyn.mm.pl 05.12.04, 16:13 :| nie wiem gdzie są odpowiedzi na te pytania , a ogólnie test mi się w ogóle nie podoba , może nie jest zbyt trudny , ale jest beznadziejny i tyle :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:34 testy są do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K@Te test prubny IP: *.piotrkow.pilicka.pl 13.12.04, 14:42 teraz w piątek pisałam test prubny był bardzo trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracek Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 03.01.05, 16:03 Cieszyl bym sie jak bym chociaz taki mial ale ogolnie moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: 80.50.45.* 03.01.05, 18:07 moze byc ale gdzie sa rozwiazania nie wiem czy dobrze to zrobilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 05.01.05, 17:37 gdzie są odpowiedzi do tego tkstu dieckomusi się na czymś wzorować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filfo Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.tele2.pl 07.01.05, 16:01 Hyba masz rację. Ja też nie wiele rozumiem ale myślę że w pierwotnej wersji ( takiej w jakiej był na sprawdzianie) był OK. Ni przeszedł by przecież aż tutaj jak by roiło się w nim od błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:16 10 pytanie mogło mieć dwie odpowiedzi . Wszystko w zależnośći od interpretacji wiersza. A wiemy że wiersz można interpretować na różne sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 08:56 ten test jest latwy wiekszosc pytan wymaga logicznego myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:08 Jestem uczniem szóstej klasy i chciałbym napisać, że pisanie tego typu testu jest głupotą. Tak samo po Gimnazjum nie powinno być takich testów. Uczniowie i ich rodzice przeżywają tylko stres. Może kiedyś ktoś zmondzreje i nie będzie tych testów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebo Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 12:02 Na 19 pytanie nie można odpowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Sprawdzian kompetencji - przykład I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:34 co ty mówisz jest to test po to by przez dobre gimnazjum a potem liceum otrzymać dobre wykszałcenie a test to obowiązek jedzym sie podoba a innym nie Odpowiedz Link Zgłoś