Gość: mistzr Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:27 i mam 44 na 50 czyli 88% trochę zwaliłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrr Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.05.04, 21:28 ja pierrr*** co to w ogole za test byl??? jakis ciotmen go ukladal czy ten pajac co mi tu miga na gorze strony??!! ja po prostu nie wiem czy smiac sie czy plakac. po prostu madafaka....nie popisaliscie sie. ale czego mozna oczekiwac od tego smiesznego kraju....FOCHA strzelam,zegnam,.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: 212.106.158.* 06.05.04, 21:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.trzcianka.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 21:32 Moim zdaniem blad jest w odpowiedzi dotyczacej procesu endotermicznego. Wydzielanie ciepla jest podczas dodawaniu kwasu siarkowego (VI) do wody - tak jest w podreczniku wydawnictwa nowa era. To przeciez przez to nie mozna wlewac wody do kwasu bo by kwas pryskal przez temperature!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozucha Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 11:07 Wez ty chemiku zajebisty! Sie nie udzielaj jak nie wiesz co to jest reakcja endoenergetyczna!!! Kwasu z woda to jest egzo bo sie wydziela cieplo!! Oj boze matoly!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.crowley.pl 06.05.04, 21:32 Nie chcę sią chwalić, ale jak komisja się nie przyczepi to mam 50 punktów! MAXA MAM!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozucha Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 11:10 No to rzeczywiscie sie nie pochwalilas! Skromnoscia nie grzeszysz powiem ci. I powiem ci ze pojad po tobie w otwartych! Haha! Nara bladzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makrelcia Nie taki diabeł straszn IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.05.04, 21:32 Myslałam ze bedzie gorzej ale da sie orzezyc teraz tylko do 8 czerwca wytrzymac trzeba heheh :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: 212.106.158.* 06.05.04, 21:32 jeeeeep niedobrze b. niedobrze tylko 45 pktów no ale każdy mądry jak już wie jak miało być:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maros BARDZO WAŻNE !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 21:32 Ej Ziomki, odpowiedźcie mi na dwa pytania: - Jeżeli w zadaniu 29 dałem odpowiedź: "odległośćmiędzy kolanem Odry a kolanem Bugu wynosi *** (nie pamiętam), a między szytem Opołonek a przylądkiem rozewie wynosi 648km", to czy egzaminatorzy przyjmą odpowiedź? Boję się o moje 3 pkt! - Jeżeli w zadaniu 32 dałem odpowiedzi: -ogonek, aby swobodnie poruszać się w wodzie -skrzela do wymiany gazowej pod wodą to czy te sktzela (a nie skrzela zewnętrzne) zostana uznane za dobrą odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sez Re: BARDZO WAŻNE !! IP: *.chello.pl 06.05.04, 21:37 ten opłonek itd to chyba uznają, jak nie na 3 pkt, to na 2 ale te skrzela to zadanie jest za 2 punkty, więc 1 masz na bank ( ja bym drugiego nie dał :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uchachanaaaa Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 06.05.04, 21:35 Jeeeeeeeeeee mam wszystkooooo dobrze :-) Skubana ze mnie humanistka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWUŃCIA Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 21:35 odpowiedzi są spoko opublikowane ale test niezbyt przypadł mi do gustu - więcej fizyki i majcy mniej biologii i chemii!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymen Kwas mlekowy IP: *.artvox.pl / *.artvox.pl 06.05.04, 21:35 Mysle ze odpowiedz w zadaniu z kwasem mlekowym (zad 7) nie jest prawidlowa, przeciez oddychanie beztlenowe nie wytwarza tego kwasu. Ja zaznaczylem wymiana gazowa w tkankach, zreszta jak wiekszosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozucha Re: Kwas mlekowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 11:14 Wymiana gazowa to jest w plucach a w tkankach to jest oddychanie komorkowe. Jak tlen dochodzi dpo komorek to wtedy kwas mlekowy sie rozklada i powstanie energia. A jak juz tlen nie nadaza to wtedy ten kwas sie gromadzi w tkankach (nierozlozony) i na nastepnu dzien sa zakwasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: 217.98.56.* 06.05.04, 21:36 oo, juz poprawili ta odpowiedz na 28.... ludzie nie chwalcie sie tak swoimi "JA MAM 50 BUHAHA" bo tylko dolujecie innych :D 40 mi wystarczy (ale dol lol) Odpowiedz Link Zgłoś
amistat Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz 06.05.04, 21:37 wiecie co powiniscie podejsc troche z powaga na to wszystko:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sezam Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.chello.pl 06.05.04, 21:41 e tam polowa frajerkow co mowia " ja mam MAXA" z humana dostana po 20, 30 heheh i niech lamusy idą do jakiejś szkoły gdzie się książek na pamięc uczą (Mokotowska, przy Politechnice albo Zamojski :)))) ) jak ktos ma 30 w sumie to tez ma szanse na normalne zycie! :] (ja mam 95, 97) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milus @ Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 21:38 Zajebiscie mzoe bedzie 40 pkt. jak dla mnie to dobrze przynajmniej lepiej niz myslalam !!! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnKa Beznadzieja:( IP: *.netg.pl / 80.51.232.* 06.05.04, 21:38 Test byl fatalny... napisalam na 25 lepiej polski 42:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinyanov_gosc_P Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:38 Hm... w 16ym powinny być te cztery wodory i dwa węgle z podwójnym wiązaniem? ;] A ogólnie poszło mi tak sobie, chyba coś koło 41 pkt. :? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce :) Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.krak.tke.pl 06.05.04, 21:38 Szczerze mówiąc- te zadania były banalne!! Po prostu jestem zaskoczona, że tak proste pytania były na tegorocznym teście kompetencji. W porównaniu do poprzednich lat- to "pikuś". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SŁABEUSZ JAK WAM POSZŁO BO MI SREDNIO==>CO JA TERAZ ZROBIE? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 21:39 MI poszło bardzo średnio, z polaka wczoraj tylko 44/50 a z matmy 47/50. Gdzie ja sie teraz dostane z takim wynikiem?? Mam zaledwie 91/100. A do szkoły tam gdzie idem musze miec 190 pkt A ja mam ze swiadectwa 80/80 za pasek 5 pkt no i 2 miejsce na olimpiadzei w kraju:(((( POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
amistat Re: JAK WAM POSZŁO BO MI SREDNIO==>CO JA TERAZ 06.05.04, 21:40 Mówisz ze masz grzej:/ Ja ledwo wyciągam z dwóch testów 50, a chciałabym więcej: ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazgdanska Re: JAK WAM POSZŁO BO MI SREDNIO==>CO JA TERAZ IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 21:44 Ty zawsze mozesz iśc do Autonomika w Gdańsku. Tylko jaki masz telefon?? Z kolorowym?? Chodx przez brame:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: JAK WAM POSZŁO BO MI SREDNIO==>CO JA TERAZ IP: *.multi / *.ns.mv.net.pl 07.05.04, 01:22 Nie martw się napisalaś praktycznie tak jak wszyscy:)Połowa ludzi tak naciąga i koloryzuje sobie zycie że ja sie zastanawiam po co to robią!!Ale to bedzie pytanie so świata.I Polska na naprawde naród idiotów sorka dla wszystich normalnych to co tu czytam yto jest tragiczne np.Ja nam tylko 91pkt i co ja teraz zrobic POmocy,cieszę sie żę nie spotkałam tej osoby osobiscie bo bym vhyba wyszła z siebie ateraz mi się śmiać chec z tego.Połowa ludzi którzy to piszą na bank nie ma 16 lat tylko wiecej i robi sobie centralne jaja pisząc podziekowania dla oświaty i chyba nikt w to nie wierzy że ktos normlny może tak napisać ide z tą bo mi nie dobrze pozdrówienia dal szczerych ludzi!!pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sezam Re: JAK WAM POSZŁO BO MI SREDNIO==>CO JA TERAZ IP: *.chello.pl 06.05.04, 21:43 ale za to chyba wszyscy w klasie cie nienawidza bo sie nad soba uzalasz, jak sadze ciagle! chyba na Harvard idziesz albo na Hogwart raczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia-m Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.chello.pl 06.05.04, 21:39 KURWA JEGO MAĆ! A MYSLAŁAM ŻE TAK DOBRZE MI POSZEDŁ A TU HUJ Z TEGO WYSZŁO!!!!!!!!!!!! ZARAZ SIE NEIŹLE WKURWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:39 Kurwa co za zajebany w dupsko test. Bede mial 25 pkt stary mnie zabije nie dostane sie do zadnego LO, podsumowując w jednym zdaniu (kurwa mać!!!!!!!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:42 Chcialbym jeszcze dodac ze jebac tych co ukladali pytania chuj mnie obchodzi to jaka sie rodzi jebana zaba albo kiedy jajo sie zetnie- na chuja mi to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! (kurwa mać!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eustachy to było łatwiejsze niż polski IP: *.gda.pl 06.05.04, 21:40 Jaka bk...te testy poszły mi lepiej niż z polskiego...;pmoże będę miał 35 pkt....bo na próbny miałem 19 pkt :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCtka Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: 81.210.33.* 06.05.04, 21:40 no i fajnie... 2 bledy w zamknietych. przy czym nad tymi 2 pytaniami zastanawilam sie i bralam tez pod uwage wlasnie poprawne opd., ale jednak zdecydowalam sie na ta bleda =/ Otwarte zalamaly mnie z zaba ;D no i sam wynik z fizy mam zle, bo podzielilam na koncu prze 60 a nie 3600 -> przeoczenie ;) wiem, wiem pala ze mnie hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonga Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:41 hej a co to jest w tym 5 zadaniu coś mi sie tu nie zgadza ja dałam odpowiedz 3min i 8s i mi sie zgadzają liczby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.ima.pl / *.ima.pl 06.05.04, 21:41 buhaha... myślałam że bedzie gorzej ! mam tylko 3 błedy!! jupi:D Odpowiedz Link Zgłoś
amistat Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz 06.05.04, 21:42 Ja chce do mamy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goły Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:42 No spoko... najtrudniejsze testy ze wszystkich lat mieliśmy....dlaczego akurat my?? jak robiłem testy z innych lat to miałem po 33 punkty z przyr a z humana 38-40..... a teraz takie zadania że lepiej juz nic nie mówić..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:45 CHWDKTE- Chuj W Dupę Komisji Testom Egzaminatorom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzianka Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 21:45 kurwa nasza szkoła 1000 lat za muzynami poziom jak na ukrainie, wy sie przejmujecie 3 błędami, masakra.... a ja??!! jak bedzie ze 20 to bede happy, lepiej było z humana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sezam Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.chello.pl 06.05.04, 21:45 idź zjazd wogole daj spokoj. proste mielismy a od probnych to 1000X prostsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:44 łatwe ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrAjEx Najważniejsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:47 CZy jesli nioe wypisywałem wszędzie w każdym otwartym zadaniu danych to odejmują punkty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justycha16 kalisz Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.kalisz.mm.pl 06.05.04, 21:45 NIe jest tak zle myslalam ze bedzie gorzej ale ufff juz po teraz tylko dostanie sie do szkoly a poznij matura<Jupi>hehe Odpowiedz Link Zgłoś