Dodaj do ulubionych

Dariusz Michalczewski zdaje maturę w Koszalinie

IP: *.org 11.05.04, 23:04
co za debil ja zdalem mature w wieku 12 lat
Obserwuj wątek
    • Gość: dariusz Re: Dariusz Michalczewski zdaje maturę w Koszalin IP: *.org 11.05.04, 23:06
      mam dauna zdwalem mature dla przedszkolaka. jakus to jest lepsze od gg.
      bauhahhahahhahahah
    • Gość: cunk Re: Dariusz Michalczewski zdaje maturę w Koszalin IP: *.sympatico.ca 12.05.04, 05:27
      Darek zrobil kariere, zarobil miliony i teraz postanowil zdac mature.
      Nie widze w tym nic zlego.

Ty natomiast zrobiles mature w wieku 12 lat i swiat sie dla ciebie zatrzymal.
      Siedzisz przy kompie i probujesz rozladowac swoje stresy.
      Matura w zyciu do niczego ci sie nie przyda to jest tylko cos dla siebie.
    • Gość: Maly Re: Dariusz Michalczewski zdaje maturę w Koszalin IP: *.toto.pl 13.05.04, 16:17
      Podziwiam Darka za to, że postanowił zdawać maturę. Mam nadzieję, że ją zda a z
      niemieckiego zagada komisję. WIELKIE BRAWA DLA DARIUSZA MICHALCZEWSKIEGO!!!!

Człowieku jeżeli myślisz, że masz się czym chwalić piszac, że zdałeś maturę w
      wiku 12 lat to ci nie zazdroszczę powinieneś podziwiać człowieka (Darka
      Michalczewskiego) który osiągnął już w życiu wszystko ale jednak brakowału mu
      matury i postanowił ją napisać.
      A ty czym możesz się pochwalić. Jakie masz osiągnięcia?
      • Gość: beata Re: Dariusz Michalczewski zdaje maturę w Koszalin IP: *.btk.net.pl / *.btk.net.pl 13.05.04, 23:11
        Jestem maturzystką z CKU w Koszalinie.Siedziałam 3 ławki dalej od Darka
        Michalczewskiego, przez cała maturę zamiast skupic sie na pracy, wytrzeszczałam
        oczy patrzac na Darka. Byłam pełna podziwu,że człowiek ktory ma kasę,
        znajomości, chciał jak akzdy zdawać maturę....
        I powiem wam niczym sie nie wyrózniał, był i zachowywał sie jak każdy
        maturzysta na sali...jedno było dla mnie przykre ,ze nikt sie nie domyślił,zeby
        przywitać naszego Tigera oklaskami!!!!
        Głos pomorza pisał,że abiturienci nie poznali Darka....otóż poznaliśmy, ale
        powaga miejsca i sytuacja nie pozwoliła na wystepy.... żreszta Darek jest
        skromną osobą i nigdy nie probował wywierac wrazenia na ludziach , za to jest
        ceniony , za to cenie go ja i moja rodzina...

i jestem szczesliwa, mam 34 lata , zdawałam maturę z Darkiem Michalczewskim,
        dwa szczęścia w jednym...nie udało mi sie jedynie autografu dostać...Darek jak
        szybko wszedł tak szybko wyszedł....dobry jest jednym słowem....nie tylko w
        boksie..
        • Gość: madzia Re: Dariusz Michalczewski zdaje maturę w Koszalin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 15:26
          o jejku...ja też bym sie nie mogła skupić...on jest boski,nie tylko na ringu:))
    • Gość: Q Re: Dariusz Michalczewski zdaje maturę w Koszalin IP: 213.39.163.* 20.06.04, 16:43
      to tak jak Klitschko jest Doktorem !!!! :)))))))))))
      Kupil na rynku w Moskwie zaraz dwa doktoraty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka