agaman1 20.08.04, 13:32 Zdalam FCE (w niedalekiej przyszlosci podchodze do CAE)i czy nie majac kursu pedagogicznego moge nauczac w szkolach angielskiego? (wiem, ze niektore szkoly zatrudniaja osoby do nauczania angielskiego posiadajace tylko fce) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eM Re: FCE a nauczanie - prosze o informacje IP: *.mpi-cbg.de 20.08.04, 16:42 nie - musisz posiadac wyksztalcenie pedagogiczne - a co do poziomu FCE... troche za nisko, zeby kogos nauczac - Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: FCE a nauczanie - prosze o informacje 20.08.04, 20:56 tez mam fce, ale przepraszam, to ejst troche za niski poziom zeby nauczac, chyba ze dzieci na korepetycjach, to tak, moze jestem dosc bezposrednia, ale widze ze pomiedzy fce a cae jest roznica, trochew tym rioku pokpilam sprawe (no coz, matura, studia:P), i powinanm juz danwo to zdac, a tak to zapominam, heh ale wracajac do pyt - to trcohe za malo, chyba ze chcesz udzielac korkow dzieciom prywatnie,pzdr Kama Odpowiedz Link Zgłoś