Gość: natalia IP: *.icpnet.pl 01.10.04, 17:38 portugalski od podstaw. szukam dobrej i niedrogiej szkoły językowej w Poznaniu? czy możecie mi coś polecić? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryskowalczyk Re: portugalski 02.10.04, 14:10 ja jestem portugalczykiem...to jest interesujace ze chcesz sie uczyc portugalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: portugalski 03.10.04, 17:31 ja też chciałabym... jeśli jesteś portugalczykiem, to znakomicie się składa - bardzo marzę o wyjeździe do portugalii - czy jest jakaś portugalska organizacja, która zajmuje się stypendiami dla obcokrajowców? (coś na kształt niemieckiego DAAD) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ryskowalczyk Re: portugalski 04.10.04, 21:19 pianazludzen napisała: > ja też chciałabym... > jeśli jesteś portugalczykiem, to znakomicie się składa - bardzo marzę o > wyjeździe do portugalii - czy jest jakaś portugalska organizacja, która zajmuje > > się stypendiami dla obcokrajowców? (coś na kształt niemieckiego DAAD) > > pozdrawiam Najlepiej skontaktowac z Instytucja Camoes, po portugalsku Instituto Camoes. To prawdziwa organizacja, ktora zajmuje sie stypendiami dla portugalczykow, i prawdopodobnie dla obcokrajowcow. Jesli jestes studentem, mozesz rozmawiac z International-Adviserem (Twojego Uniwersytetu) o twoich marzen, i potem pojechac do Portugalii jak erasmus-student. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: portugalski IP: *.icpnet.pl 06.10.04, 18:37 to gdzie ja się mogę tego portugalskiego nauczyć????? proszę o radę:) Odpowiedz Link Zgłoś
ryskowalczyk Re: portugalski 07.10.04, 20:43 Gość portalu: natalia napisał(a): > to gdzie ja się mogę tego portugalskiego nauczyć????? proszę o radę:) Portugalski od podstaw? Dlaczego interesujesz sie jezykiem portugalskim? Wiem, ze to egzotyczny jezyk dla polakow. Czy znasz kilka slow po portugalsku? Moge Ci pomogac we wszystkim. Pozdrawiam! Zobacz: directory.thestar.com.my/cat.asp?/World/Polska/Regionalne/Wielkopolska/Pozna%c5%84/Nauka_i_edukacja/J%c4%99zyki_obce/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pianazludzen Re: portugalski IP: *.pool.mediaWays.net 06.10.04, 22:33 r.: dziekuje za odpowiedz n.: przepraszam za zejscie z tematu. pozdrawiam a. Odpowiedz Link Zgłoś