Dodaj do ulubionych

portugalski

IP: *.icpnet.pl 01.10.04, 17:38
portugalski od podstaw. szukam dobrej i niedrogiej szkoły językowej w
Poznaniu? czy możecie mi coś polecić? dzięki
Obserwuj wątek
    • ryskowalczyk Re: portugalski 02.10.04, 14:10
      ja jestem portugalczykiem...to jest interesujace ze chcesz sie uczyc portugalskiego.
      • pianazludzen Re: portugalski 03.10.04, 17:31
        ja też chciałabym...
        jeśli jesteś portugalczykiem, to znakomicie się składa - bardzo marzę o
        wyjeździe do portugalii - czy jest jakaś portugalska organizacja, która zajmuje
        się stypendiami dla obcokrajowców? (coś na kształt niemieckiego DAAD)

pozdrawiam
        • ryskowalczyk Re: portugalski 04.10.04, 21:19
          pianazludzen napisała:

> ja też chciałabym...
          > jeśli jesteś portugalczykiem, to znakomicie się składa - bardzo marzę o
          > wyjeździe do portugalii - czy jest jakaś portugalska organizacja, która zajmuje
          >
          > się stypendiami dla obcokrajowców? (coś na kształt niemieckiego DAAD)
          >
          > pozdrawiam

Najlepiej skontaktowac z Instytucja Camoes, po portugalsku Instituto Camoes. To
          prawdziwa organizacja, ktora zajmuje sie stypendiami dla portugalczykow, i
          prawdopodobnie dla obcokrajowcow.
          Jesli jestes studentem, mozesz rozmawiac z International-Adviserem (Twojego
          Uniwersytetu) o twoich marzen, i potem pojechac do Portugalii jak erasmus-student.

Pozdrawiam
          • Gość: natalia Re: portugalski IP: *.icpnet.pl 06.10.04, 18:37
            to gdzie ja się mogę tego portugalskiego nauczyć????? proszę o radę:)
            • ryskowalczyk Re: portugalski 07.10.04, 20:43
              Gość portalu: natalia napisał(a):

> to gdzie ja się mogę tego portugalskiego nauczyć????? proszę o radę:)

Portugalski od podstaw? Dlaczego interesujesz sie jezykiem portugalskim? Wiem,
              ze to egzotyczny jezyk dla polakow. Czy znasz kilka slow po portugalsku? Moge Ci
              pomogac we wszystkim.

Pozdrawiam!

Zobacz:

directory.thestar.com.my/cat.asp?/World/Polska/Regionalne/Wielkopolska/Pozna%c5%84/Nauka_i_edukacja/J%c4%99zyki_obce/
          • Gość: pianazludzen Re: portugalski IP: *.pool.mediaWays.net 06.10.04, 22:33
            r.: dziekuje za odpowiedz
            n.: przepraszam za zejscie z tematu.

pozdrawiam
            a.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka