alastasiak Re: Technik usług kosmetycznych 16.03.21, 16:15 Zdecydowanie cosinusa jeśli chcesz na kosmetyke i dobrze ogarniać zawód. Wszystko darmowe a kosmetyki bardzo dobrej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
alastasiak Re: Technik usług kosmetycznych 17.03.21, 14:37 Też jestem zdania że w cosinusie zdobędziesz zawód kosmetyczki. Nie dość że za darmo to się porządnie przygotujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dariamalczewska20 Re: Technik usług kosmetycznych 19.03.21, 13:01 Bardzo fajny kierunek no i dużo wiedzy potrzeba. Dlatego ważne jest właśnie dobór szkoły. Ja skorzystałam z cosinusa, bo tam jest profesjonalna kadra która pracuje w zawodzie i może cię wiele nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
monikasojka Re: Technik usług kosmetycznych 24.03.21, 14:02 Ja jestem absolwentką kosmetyki w cosinusie i mam porównanie do innych szkół. Niestety ale to że tam zapłacisz nie oznacza, że będzie lepiej. Ja ze swojej decyzji o cosinusie jestem bardzo zadowolona. Tam masz kosmetyki z górnej półki i specjalistów a wszystko darmowe i egzamin państwowy. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiaw12 Re: Technik usług kosmetycznych 26.03.21, 15:00 Spróbuj w cosinusie. Nauka za darmo a egzamin państwowy, myśle że więcej tam się nauczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
roksana12k Re: Technik usług kosmetycznych 30.03.21, 14:28 Jestem po kosmetyce i po masażyście, obydwa kierunki w cosinusie, Nie zamieniłabym na żadną inną szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka33k Re: Technik usług kosmetycznych 31.03.21, 16:06 Bardzo przyszłościowy kierunek i dobry wybór, moja siostra jest na nim ale w cosinusie i bardzo chwali, a ja korzystam bo robi mi wszystkie zabiegi które ćwiczy w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja0r Re: Technik usług kosmetycznych 06.04.21, 17:04 Cosinus i tylko cosinus. Opłat masz zero a przygotowanie uwierz że lepsze niż te prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja0r Re: Technik usług kosmetycznych 07.04.21, 11:49 NIe słyszałam o tych szkołach, ja jestem z cosinusa i grupy małe, gabinety zawsze pełeno profesjonalnych kosmetyków a wszystko masz darmowe no i egzamin CKE. Odpowiedz Link Zgłoś
marlena23d Re: Technik usług kosmetycznych 09.04.21, 16:00 Nie wiem czy dobrze iść do prywatnych takich, w cosinusie właśnie masz państwowe egzaminy i dobre przygotowanie, a do tego nie płacisz. Odpowiedz Link Zgłoś
angelika120 Re: Technik usług kosmetycznych 13.04.21, 16:10 Myśle że warto raczej pójść w kierunku darmowej szkoły cosinus gdzie kończysz to państwowym egzaminem. Odpowiedz Link Zgłoś
weronika23kk Re: Technik usług kosmetycznych 15.04.21, 14:37 W cosinusie moim zdaniem najlepiej przygotujesz się do zawodu. Nie ma opłat, sale w pełni wyposażone a poruszane są przeróżne ważne działy w kosmetyce i prowadzeniu biznesu czy kontaktu z klientem. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynakwiatek Re: Technik usług kosmetycznych 19.04.21, 16:35 Ja obecnie chodzę do cosinusa, nie płace za nic a do tego bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego który nadaje tytuł zawodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiawolfram Re: Technik usług kosmetycznych 20.04.21, 09:48 Ja chodzę do Cosinusa w Zielonej Górze. Jestem zadowolona, bo zaczynałam jako zupełnie zielona. Na szczęście uczą wszystkiego od podstaw. Kadra jest ok, przychylna uczniom wszystko wytłumaczą, jak trzeba znajdują czas dla nas po zajęciach. Ogólnie dobre wrażenie. Może to ważne dla kogoś, ale nauka jest bezpłatna. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola13nowak Re: Technik usług kosmetycznych 22.04.21, 17:10 Ja sama kończyłam kosmetyke w cosinusie i szłabym bardziej w tą stronę. Tym bardziej że tutaj nie płacisz nic a masz z CKE egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia01w Re: Technik usług kosmetycznych 28.04.21, 17:08 Ja mam doświadczenie z cosinusem które bardzo dobrze wspominam. Wiele się tu nauczyłam no i nie ponosiłam przy tym kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina20wr Re: Technik usług kosmetycznych 04.05.21, 16:09 W cosinusie masz egzamin państwowy i nauke darmową nie ma co się bać bo szkoła naprawde jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinarogalska3 Re: Technik usług kosmetycznych 11.05.21, 15:33 Spróbuj zapoznać się z ofertą cosinusa, sama u nich zaczęłam naukę. Mają bardzo dobre warunki i wysoką zdawalność. A przy tym zero opłat. Odpowiedz Link Zgłoś
artoabc Re: Technik usług kosmetycznych 07.06.21, 13:49 też uważam, że cosinus jest najlepszą opcją, ze względu na darmowość i praktyczne nastawienie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia12301230 Re: Technik usług kosmetycznych 15.06.21, 10:28 polecam z własnego doświadczenia szkołę policealna cosinus, ja uczęszczałam w Elblągu na technika usług kosmetycznych Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjab2609 Re: Technik usług kosmetycznych 16.06.21, 11:18 Polecam szkołę cosinus, szkoła jest bezpłatna co jest ważne, zajęcia odbywają się w formie zaocznej co daje możliwość połączenia nauki i zdobywaniu zawodu z pracą, po zdobyciu wykształcenia średniego oraz matury można rozpocząć naukę w szkole policealnej cosinus,jest szeroki wybór kierunków tj kosmetyka( 2 lata), opiekun medyczny (1,5 roku), administracja (2 lata), archiwista (2 lata), we wrześniu otwierają się kolejne nowe kierunki ,między innymi asystentka stomatologiczna, higienistka stomatologiczna, opiekunka dziecięca, podolog, także myśle że każdy znajdzie coś dla siebie 🙂 nauczyciele również przesympatyczni i bezkonfliktowi( w razie nieobecności czy braków;) ), co więcej szkoła nie ma ograniczeń wiekowych Odpowiedz Link Zgłoś
karolina7kowalczyk Re: Technik usług kosmetycznych 24.06.21, 13:41 Dowiedz się jaką mają zdawalność no i jak wyglądają sale, na czym pracują itp. Ja w cosinusie miałam pewność państwowego egzaminu i widziałam na czym pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
goldmud Re: Technik usług kosmetycznych 25.06.21, 12:02 Hej, tak jak większość tu pisała, spróbuj uderzyć do Cosinusa. Znam wiele osób, które się tam uczyło i zdecydowanie większość poleca. Dobre zaplecze, nauczyciele też w większości spoko. I dobrze przygotowują do egzaminu. W ogóle jakbyś chciała przejrzeć, jak wygląda egzamin to możesz sobie obczaić tu: egzaminyzawodowe.net/ . Możesz też poszukać info o szkole na facebooku, przejrzyj też opinie na googlu Odpowiedz Link Zgłoś
avaczeska Re: Technik usług kosmetycznych 27.07.21, 11:28 w mojej opinii z policealnych to też na pewno cosinus Odpowiedz Link Zgłoś
malwinaw76 Re: Technik usług kosmetycznych 17.02.22, 15:58 W cosinusie jest to z pewnością bardzo popularny kierunek bo chyba najwięcej grup ma , ale za to co roku tak naprawde coraz bardziej udoskonalony i jakościowo i technicznie i nawet wizualnie mamy piękne nowe sale. Odpowiedz Link Zgłoś