Gość: roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:36 czy ktoś orientuje się , ile kosztują korepetycje ze statystyki w warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roberta Re: korepetycje ze statystyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:51 czy naprawdę nikt nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: korepetycje ze statystyki IP: 195.117.90.* 11.11.04, 00:00 40-50 z/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberta Re: korepetycje ze statystyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 00:51 dzięki za info, a jakiś namiar mogę prosić? Odpowiedz Link Zgłoś
rr.richelieu Re: korepetycje ze statystyki 11.11.04, 01:31 nie jestem z warszawy. poszukaj na aaaby, tam z wawy jest najwięcej korepetytorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberta Re: korepetycje ze statystyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 23:22 dzięki , dobry człowieku, tak właśnie zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony a co, chcesz podkablować sąsiada statystyka do IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.11.04, 20:53 ZUS lub urzędu skarbowego? Bo jak nie, to co stoi na przeszkodzie, żebyś zapytał(a) fachowca ile bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberta Re: a co, chcesz podkablować sąsiada statystyka d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 23:26 za miesiąc mam oddać pracę zaliczeniową a nie wiem jak się do tego zabrać. i szukam fachowca, który mi w tym pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberta Re: jaka dziedzina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 21:21 zagadnienia są następujące: analiza struktury, kryteria podziału miar, miary przeciętnego poziomu,miary zróżnicowania i asymetrii rozkładu i oczywiście zadania. będzie jeszcze mowa o demografii. pozdrawiam rozumiejących istotę zagadnień! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_kos Re: jaka dziedzina? 16.11.04, 21:36 Nie wiem, ale może mogę pomóc. Napisz więcej na mój mail może, jeśli jeszcze potrzebujesz wsparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony to czemu nie napiszesz, że szukasz fachowca tylko IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.11.04, 21:17 pytasz po ile są korepetycje? Odpowiedz Link Zgłoś