mariposa 26.04.01, 10:23 Chetnie bym sie czegos wiecj dowiedziala o edukacji w Kanadzie. Mozesz mi podac swojego mail'a? Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andy Re: ANDY!!! IP: *.ym1.on.wave.home.com 30.04.01, 02:32 Co Ciebie konkretnie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa Re: ANDY!!! 02.05.01, 08:56 Chciałabym ubiegac o stypendium/dofinansowanie na studiach podyplomowych/doktoranckich. Nie wiem czy polskie dyplomy sa uznawane i jak sie do tego zabrac. A najbardziej to chcialabym mieszkac w Vancouver ( a to chyba za sprawa Couplanda). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
weasel Re: ANDY!!! 02.05.01, 23:12 Mam prośbę. Jeśli się dowiesz o coś na studiowania czy doszkalania w Kanadzie prześlij to do mnie na adres weasel@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re:do mariposa IP: *.ym1.on.wave.home.com 03.05.01, 04:06 Moje wiadomosci dotycza studiow po "secondary school"czyli do polskiego magisterium.Mam bardzo dobrego znajomego ,ktory nostryfikowal swoje polskie dyplomy,wiec moglbym zasiegnac informacji.Pozatym wiem ze niektore rzeczy sa tu honorowane,ale to dotyczy prowincji Ontario.W Kolumbii Brytyjskiej moga byc inne przepisy.I na koniec :jesli naprawde chcesz studiowac w kanadzie znasz dodrze angielski,zglos sie do ambasady kanadyjskiej w Warszawie,tam jest czlowiek ktory zajmuje sie emigracja z powodow zawodowych i studenckich.Napewno udziela Ci wyczerpujacych wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś