usenetposts 06.05.05, 11:05 What do they want that language for anyway? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metiowiec Rozpoczęła się pisemna matura z języka angielsk... 06.05.05, 11:06 Ehhh głupia jest ta nowa matura.3 mam za was kciuki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gicho Rozpoczęła się pisemna matura z języka angielsk... 06.05.05, 11:07 English is pikuś, don't worry:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulek7 Re: Rozpoczęła się pisemna matura z języka angiel 06.05.05, 11:23 Ja angielskiego za bardzo nie umiem ale mysle zer trudna ona nie byla mam nadzieje ze ja zdam :) Odpowiedz Link Zgłoś
maharahjah Re: Rozpoczęła się pisemna matura z języka angiel 06.05.05, 11:30 Hmmm, było trudniej niz na próbnej... Odpowiedz Link Zgłoś
qweta0 Re: Rozpoczęła się pisemna matura z języka angiel 06.05.05, 11:40 jak dla mnie latwiej, przede wszystkim lektorzy byli bardziej z tego swiata, a nie hindus ktoremu dano angielski tekst w transkrypcji na sanskryt Odpowiedz Link Zgłoś
sybi55 Re: Rozpoczęła się pisemna matura z języka angiel 06.05.05, 12:01 TAAAA no lektorzy na bank lepsi!!chyba cie popiescilo!!szczegolnie ten typ co o pogodzie mowil!!wyraznie jak cholera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
danek744 Re: Rozpoczęła się pisemna matura z języka angiel 06.05.05, 11:48 Presumably to mop up latrines in either US or UK Odpowiedz Link Zgłoś
businesscenterclub do Danka744 06.05.05, 12:50 danek744 napisał: > Presumably to mop up latrines in either US or UK Pewnie dlatego, ze Twoja matka juz przetarla szlaki... Jak to cudownie doslownie zabrzmialo. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss1986 Re: Rozpoczęła się pisemna matura z języka angiel 06.05.05, 12:33 Kiedy beda wyniki z angielskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
hugolas Re: Rozpoczęła się pisemna matura z języka angiel 06.05.05, 12:43 Drugi listening był kiepski koleś gadał jaby mu się nie chciało jakbym go spotkał to by dostał<zły> Odpowiedz Link Zgłoś
lolaa1 Re: Rozpoczęła się pisemna matura z języka angiel 06.05.05, 14:01 ten facet od pogody mówił jakby miał kluske w gębie i poza tym było więcej tekstu do czytania niż na probnej maturze - ale ogólnie byłam na to przygotowana i myśle zę poza tymi małymi trudnościami maturka z angielskiego była prosta Odpowiedz Link Zgłoś
homer_jay bylo latwo wszystko zciagnolem !!!!!!!!!! 06.05.05, 16:10 > What do they want that language for anyway? So they can communicate with yo mamma mofo! Odpowiedz Link Zgłoś
mabda Re: Rozpoczęła się pisemna matura z języka angiel 06.05.05, 16:32 na podstawowym tekst o pogodzie byl niesamowity. zanim zdazylam opuscic glowe, zeby spojrzec na pytania, skonczyl sie :] koles mowil niewyraznie rozszerzony nie byl lepszy. zdecydowanie! w porownaniu z rozszerzonym podstawa to byl banal totalny. czytnaki na rozszerzonym masakryczne. nie wiadomo o co w nich chodzi. jedna wielka dupa! mam nadzieje, ze matematyke przejde bez problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
olenkaaa1 Re: Rozpoczęła się pisemna matura z języka angiel 06.05.05, 23:20 hmm, te "czytanki" dzisiejsze w porównaniu z tymi z grudniowej próbnej dla dolnośląskiego to byl prawdziwy banal... Odpowiedz Link Zgłoś
rembka Re: Rozpoczęła się pisemna matura z języka angiel 06.05.05, 16:34 usenetposts napisał: > What do they want that language for anyway? > To get on your nerves, mate! Odpowiedz Link Zgłoś
furggos Re: Rozpoczęła się pisemna matura z języka angiel 06.05.05, 16:41 ello totalna dupa ta matura,koles od pogody spsol i humor----->zbój Odpowiedz Link Zgłoś
mery_mery Re: Rozpoczęła się pisemna matura z języka angiel 06.05.05, 16:54 racja. lektor od pogody=koszmar, spsuł ludziom humory. a jak dodać do tego jeszcze echo na sali gimnastycznej to dopiero tragedia :( Odpowiedz Link Zgłoś
jane_com2 Re: Rozpoczęła się pisemna matura z języka angiel 06.05.05, 17:00 Hey! Kiedy będą materiały z poziomu rozszerzonego? Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Re: Rozpoczęła się pisemna matura z języka angiel 06.05.05, 17:53 Jedna wielka sciema ten angileski egzamin!!!! Mi poszedł bardzo dobrze, bo troche ten jezyk liznolem, ale takie przekrety ze sciagniem to przesada. Testy byly na arkuszach A4, rozlozone podwajaly swoja wielkosc, a gdy z ostatniej strony wyciagnelo sie karte odpowiedzi to wielkosc tego testu bylo 3x A4. W tej sytuacji cala karta odpowiedzi lezala na brzegu lawki i siedzacy z tylu wszysciutkie odpowiedzi mial jak na dloni. Ci co mieli duzo szczesciea i siedzieli za ludzmi ten jezyk znajacy moga dostac tłuste punkty nie umiejac sklecic zdania po angielsku. Taki koles z mojej klasy 3 lata nic nie robi, w tym jezyku ani be ani me, ale siedzial za dziewczyna ktora jest jedna z najlepszych z angielskiego, w rezultacie bedzie miał ziomek punktów chyba z 3 razy wiecej niz gdyby nic nie pisal. Pytanie teraz ilu jest takich szczesciarzy i czy oby napewno matura byla dopracowana do ostatniego szczegolu?! Prawde mowiac rżneła wiekszosc, a lektor czytajacy tekst o pogodzie byl chyba zywcem zgrany z Al-Dżaziry. Odpowiedz Link Zgłoś
anianias Re: Rozpoczęła się pisemna matura z języka angiel 06.05.05, 19:39 Masz racje-bez wiekszych klopotow mozna bylo sciagac...pewnie dlatego nawet gorsi uczniowie zdecydowali sie na poziom rozszerzony eh...a ja siedzialam w pierwszej lawce :/ Odpowiedz Link Zgłoś