Dodaj do ulubionych

angielski w empik-u

IP: *.daimler-benz.com 21.08.02, 10:25
Hej, pytanie do wszystkich, ktorzy uczyli/ucza sie angielskiego w empik-u.
Czy mozecie sie podzielic swoimi opiniami? Warto tam isc, czy nie, jesli tak,
to ktorzy lektorzy/lektorki sa godne polecenia (uwagi:) ), itd. Ja mam zamkar
zapisac sie na jakis kurs do nich, prawdopodobnie bedzie to cos na poziomie
zaawansowanym. Czekam na opinie i pozdrawiam,
BK
Obserwuj wątek
    • Gość: agulek Re: angielski w empik-u IP: *.waw.cdp.pl 23.08.02, 15:16
      Cześć, uczyłam się angielskiego w Empiku parę lat temu i miło sobie ten kurs
      wspominam.Wtedy mieli bardzo wykwalifikowaną kadrę.Trochę Anglików trochę
      Amerykanów.Kameralne grupy i chyba nawet nie najdrożej.Osobiście byłam bardzo
      zadowolona.Nie wiem jak jest teraz, ale myślę, że warto
      spróbować.Pozdrawiam,Agnieszka
    • Gość: Ginny Re: angielski w empik-u IP: *.net.bialystok.pl / 10.2.21.* 23.08.02, 19:31
      Dwa lata temu chodziłam na angielski do empiku- w Białymstoku- i bardzo się
      rozczarowałam. Lektorka nas olewała, zajęcia były zwyczajnie nudne. W sumie
      sparzyłam się na tym, a to jednak kupa forsy... Ale może po prostu źle trafiłam.
    • missy5 Re: angielski w empik-u 27.08.02, 09:57
      To byl najlepszy kurs na jakim bylam.W gdanskim empiku.Lektor-mlody Polak z
      poczuciem humoru sprawil ze ani razu nie nudzilam sie na zajeciach,a czas mijal
      bardzo szybko,przede wszystkim dlatego iz zagospodarowywal kazda chwile,byl
      bardzo dobrze przygotowany.Poza tym raczej glupio bylo sobie 'olewac' nauke
      (prace domowe,testy,spr.)Lektorzy w empiku wymagaja!chociaz nie wszyscy.
      Ja w kazdym badz razie uczylam sie przez ten czas,przygotowywalam sie do FCE,a
      najlepsza rekomendacja dla nich jest to ze zdalam na A.
      Bylo naprawde warto,zastanawiam sie nad CAE...;)
      Zycze milego kursu ;)
      W razie dalszych pytan pisz missy0@o2.pl
      pozdrawiam
    • Gość: katja Re: angielski w empik-u IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 21:51
      no właśnie ja też chcialam sie zapisac o wrzesnia,ale i na ang. i
      niemiecki,tyle ze w lublinie.uczyl sie ktos w tutejszym empiku?
      • Gość: aga Re: angielski w empik-u IP: 62.233.189.* 04.09.02, 12:44
        ja mialam okazje chodzic na kurs "certyfikatowy". Po pierwsze jest drogo, po
        drugie ja trafilam na swietnego nauczyciela, ktory stworzyl rewelacyjna grupe,
        z ktora dobrze sie uczylo.
        Jednak, obcokrajowcy, z ktorymi ma sie tam do czynienia sa niewykwalifikowani,
        jesli chodzi o nauczanie, po prostu urodzili sie np. w Irlandii i tyle. Fakt,
        ze podejrzewam, ze jest tak w calym Lublinie:) Poza tym, inne osoby nie mialy
        takiego szczescia, jak ja i nie trafily na dobrych nauczycieli.
        Jest to wiec kwestia szczescia.
        Rowniez z wlasnego doswiadczenia, odradzam szkole przy UMCS'ie, fatalna:
        wykladowcy sa do niej "przydzielani", uczenie tam nie jest wiec ich wyborem,
        dwoch na trzech, ktorzy uczyli mnie, badz moich znajomych przychodzilo na
        zajecia i "odwalalo panszczyzne", ludzie rezygnowali w trakcie kursu.
        Pozdrawiam,
        Aga
    • Gość: katja Re: angielski w empik-u IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 14:28
      Do kiedy mozna sie zapisywac?
      • Gość: xxx Re: angielski w empik-u IP: *.pl 28.08.02, 17:57
        A może wie ktos cos na temat filii w Warszawie?????? Czy jest dobra i jakie
        wymagania? Bo ja jestem raczej z tych leniwych i musze miec mobilizację i
        egzekwowane nieodrobienie pracy domowej! Po prostu lektor musi mnie w jakimś
        sensie zmotywowac i zmusić do nauki bo samo chodzenie na zajęcia nie
        wystarczy!!!
        • Gość: megg Re: angielski w empik-u IP: *.setup.com.pl 02.09.02, 15:37
          Gość portalu: xxx napisał(a):

> A może wie ktos cos na temat filii w Warszawie?????? Czy jest dobra i jakie
          > wymagania? Bo ja jestem raczej z tych leniwych i musze miec mobilizację i
          > egzekwowane nieodrobienie pracy domowej! Po prostu lektor musi mnie w jakimś
          > sensie zmotywowac i zmusić do nauki bo samo chodzenie na zajęcia nie
          > wystarczy!!!
          -------------------------------------------------------
          Beznadzieja! Chodziłam tam do kilku lektorów /zmieniali bo się całej grupie nie
          podobali/ i naprawdę nie wiem dlaczego
          ta szkoła jeszcze istnieje.Lektorzy często nieprzygotowani, chyba że był ktoś
          z ,,góry" to zajecia były prowadzone w miarę. Moi znajomi też różnie trafiali
          raz lepiej raz gorzej. Nie polecam osobiscie.
          • Gość: JJ Re: angielski w empik-u IP: 217.153.119.* 04.09.02, 16:15
            Całkowicie się zgadzam...nędza!. Szczegónie zajęcia z obcokrajowcami...30%
            zajęć to totalna olewka nie mówiąc już o "odwalaniu kichy" w postaci oglądania
            przez całe zajęcia serialu "Friends"...Możesz go spokojnie obejkrzeć w domu a
            nie w ramach opłconych przez Ciebie lekcji. Poza tym szkoła bardzo kiepsko
            traktuje swoich klientów tzn. płaci się bardzo duże odsetki karne za zwłokę w
            zapłacie raty (2 dni ok 5 PLN...). Poza tym podpisujesz umowę na rok czasu i
            nie możana się z niej wycofać, chybaże dyrektor Szkoły MPiK pozytywnie
            rozpatrzy Twoje podanie...Musisz mieć mocne argumenty !. Jeśli zorientujesz
            się, że to nie dla Ciebie - to już niewiele możesz zrobić.
            Generalnie Nie polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka