ixtlilto 08.02.03, 20:58 Mam pytania: 1. po co udzielasz korepetycji? /lub/ 2. po co bierzesz korki? Z góry dzięki za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jotembi Re: Korepetycje. Po co? 09.02.03, 11:33 nigdy nie brałam, kiedyś tam w zamierzchłej przeszłości udzielałam (dla chleba, panie, dla chleba - oczywiście) po co? moim zdaniem chodzi głównie o uspokojenie sumienia (rodziców) najczęściej jest to kompletnie bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Korepetycje. Po co? 10.02.03, 19:39 jotembi napisała: > po co? moim zdaniem chodzi głównie o uspokojenie sumienia (rodziców) > najczęściej jest to kompletnie bez sensu No właśnie nad tym się zastanawiam... Bo szukam sensu brania korków, zwłaszcza jak ktoś z góry ma zaplanowane dodatkowe lekcje przez cały semestr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Korepetycje. Po co? IP: *.waw-pie.leased.ids.pl 11.02.03, 10:19 po co udzielam? Żeby zarobić trochę kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwendal Re: Korepetycje. Po co? IP: *.chello.pl 11.02.03, 10:43 Prywatne lekcje brałem tylko przez dwa, trzy miesiące przed egzaminami wstępnymi na studia, gdyż zakres zagadnień do egzaminu z literatury polskiej obejmował pewne pozycje z literatury współczesnej, na które brakło czasu w liceum. Obecnie, jako nauczyciel języka obcego, udzielam prywatnych lekcji aby, po pierwsze, zarobić trochę grosza, po drugie aby potrenować i wzbogacić swój warsztat, po trzecie aby mieć satysfakcję, że czegoś ludzi nauczyłem (na szczęście mam uczniów, którzy korzystają z moich usług dlatego, że chcą się uczyć a nie dlatego, że mają kłopoty w szkole - dlatego też celowo użyłem wyrażenia "lekcje prywatne" a nie "korepetycje") Gwendal Odpowiedz Link Zgłoś