Dodaj do ulubionych

Co za glupek to wymyslil

IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:26
Powiem tak: jezeli ten kto ukladal test gimnazjalny z matmy ma dziecko ktore
za kilka lat tez przystapi do tego nie calkiem normalnego egzaminu to z
chcecia zostane tym kto ukladal pytania i gowniarz nie zdobedzie nawet 5
punktow
Obserwuj wątek
    • Gość: Jolanta/Tychy Re: Co za glupek to wymyslil IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 18:30
      Przed chwilą rozwiązywałam ten test ( matemat- przyr) zajęło mi to ....hmmm 38 minut .... a zadania są ...ten tego ....hmmm hmmmm
      • Gość: :( Re: Co za glupek to wymyslil IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:48
        zadania są zdrowo ten tego....(poprostu pierdolnięte!)
        • Gość: abakow Re: Co za glupek to wymyslil IP: *.gorlice.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 19:53
          Gość portalu: :( napisał(a):

> zadania są zdrowo ten tego....(poprostu pierdolnięte!)
          buahahahaahaha sama jestes pierdolnieta jak takich banalow nie rozwiazesz!!
          • Gość: Roztropek Re: Co za glupek to wymyslil IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 09.05.03, 19:57
            Jak wy nie umiecie rozwizywa takich prostych testów, to ja mam tylko 1
            pytanie: Gdzie si takie debile rodz??? Bo chyba nie w Krakowie...
            • Gość: Sunny Re: Co za glupek to wymyslil IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:05
              Powiem szczerze: dzisiejszy test byl naprawde trudny. Poprzedni (generalny),
              ktory wydrukowano w Gazecie byl przy dzisiejszym banalnie prosty. Tak jak z
              humanistycznym poradzilam sobie niezle, tak z co do dzisiejszego mam powazne
              watpliwosci... (A musze dodac, ze ze scislych przedmiotow jestem calkiem
              dobra!) no ludzie no... Skad ja mam wiedziec jak oddycha zarodek w jajku?! Czy
              to bylo na lekcjach? Nie!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka