Dodaj do ulubionych

Przecieki?????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 21:55
Podobno były.......
Wiecie coś o tym???
Obserwuj wątek
    • Gość: jaa Re: Przecieki????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 22:08
      Jak to?????????????????Będą powtarzane??????
      • Gość: BYŁY!!! Re: Przecieki????????? IP: *.rzymowskiego.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:31
        Sama widziałm na własne oczy były!!! Ja okurat nie widziałm tego testu ale
        słyszłam duzo i inni też a kolega mi wmawiał ze jego nauczycielka mówiła co
        mniejwiecej bedzie na tescie a ja mu "głupia" nie wierzyłam że bedzie o
        teatrze ,charakterystyka, bo sadziłam ze charakterystyka jest załatwa.Ale jak
        zobaczyłam te testy juz na egzaminie to myślałam ze umre ze smiechu
        he,nastepnym razem chyba bede słuchać sie ludzi!A z matmy tez było
        podobnie,ale nie bede nic gadać.
    • Gość: darek Re: Przecieki????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 22:14
      Też słyszałe,że były przecieki!!!!!
      Wiecie coś??????
      • Gość: przeciek Re: Przecieki????????? IP: *.pl 09.05.03, 22:16
        Były. Było ich wprawdzie bardzo duż, bo z wielu źródeł. Ja wiedziałem, że będą
        mole, jajko i jeszcze kilka! Mam nadzieję, że nie będzie powtórki. Chociaż z
        drugiej strony gorzej już nie napiszę!
    • Gość: Lisica Re: Przecieki????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 22:15
      no co wy!nie bedzie zadnego powtarzania.
      te wszystkie reklamujace sie w necie medy zrobily wszystkich naiwniakow w
      wieeeeeelkie jajco(jeszcze wieksze niz to strusie).
      a poza tym jezeli by ktos mial to i tak by nie publikowal wnecie bo moglby byc
      przypal...nikt nie jest chyba na tyle glupi skoro ma odpowiedzi, prawda...?
      • Gość: przeciek Do lisiscy! IP: *.pl 09.05.03, 22:19
        Nie wiem, czy ktoś jest głupi, czy po prosyu wymyślał. Ja miałem delikatne
        przecieki na obydwa. Na polskim wiedziałem o podaniu, antygonie, o aktorstwie
        • Gość: someone Re: Do lisiscy! IP: *.chello.pl 09.05.03, 22:20
          a skąd??
          • Gość: asiunia :) Re: Do lisiscy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 22:22
            No własnie!
            Skąd wiedzieliście???????
          • Gość: madzia Re: Do lisiscy! IP: *.orlowiec.net / 192.168.1.* 09.05.03, 22:25

a dlaczego ja zaś nie miałam?chce powtórke!!!!!!!1
            • Gość: ..:::All_Mer:::... Przestańcie wymyślać ztymi przeciekami!!! IP: *.mogilany.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:02
              Żadnych niebyło. Nabierają takich łatwowiernych ludzi jak Wy...
              Wczoraj tutaj co drugi "miał" odpowiedzi...goofno praafda...nikt z Was niemiał
              odpowiedzi...a przeciekoof też żadnych niebyło...także przestańcie...pozatem:
              Jak jakieś pół rock'u temu na próbnym w jakimś północnym województwie
              (...sorrki - ale niepamiętam jush jakim...) były przecieki to wszyscy
              powtarzali!!!I to na próbnym! Boshe NIEWIESZCIE w to...kto choć trochę
              racjonalnie pomyśli domyśli się że Ci wszyscy ludzi leją wodę!!! Co było
              wczoraj...Niektórzy pewnie zamiast jeszzc powtarzać to siedzieli przed kompem
              i patrzyli (=spisywali) odpowiedzi...Ciekawe why niedoszli do wniosq, że skoro
              każdy pisze "...LUDZIE, LUDZIE! MAM ODPOWIEDZI NA JUTRZEJSZY TEST, DAWAĆ
              MEILE!!!..."
              BDW:Życzę wszystkim, żeby dostali sie do takiej szkoły jaką sobie wcześniej
              wymażyli...(Sobie też to życzę ...
              A jeśli mowa omnie to zakładam że będe miał jakieś 38 z humana i 38 z
              matprzyr! Wsumie 76(+jakieś 56, 60, lub 64), także myśle że dostanę, się do
              jakiejś good (better) szkoły !
              A Jak Wy Sądzicie (np. IV LO w KraK) !?
              Pozdro... ...::: ...:::All_Mer:::... Always ever day ::: ...
              • Gość: Pijana_powietrzem Re: Przestańcie wymyślać ztymi przeciekami!!! IP: *.revers.nsm.pl 09.05.03, 23:20
                Wiecie, są różne ściemy:-) Ja na przykład dostalam dzien wcześniej
                niby ''pytania na testy''. Z wszystkich możliwych propozycji, które ludzie
                podawali na ''pytania'', to jedyne, co się zgodziło, to był tytuł humana
                czyli ''w teatrze świata''. Z tym ktoś trafił, a raczej się skądś dowiedział.
                Ale oprócz tego nic się nie zgadzało...no jwszcze oprócz tego, że ktoś
                powiedział że bedzie obliczyć coś o stożku, no ale to bylo tak prawdopodobne,
                że mógł strzelić :-) A to, że ktoś znał tytuł humana nie znaczty, że widzial
                cały test... Pozdrawiam :D
              • Gość: ... Re: Przestańcie wymyślać ztymi przeciekami!!! IP: *.centrume.krakow.pl 09.05.03, 23:31
                szczerze mowiac nie wiem jak przyjmowali w IV w zeszlym roku ale powiem tylko
                tyle ze w nowodworku (I LO w Kraku) trzeba bylo miec cos w okolicach 160...
                mimo wszystko zycze powodzenia w dostawaniu sie do wymarzonej szkolki :)
    • Gość: lola Re: Przecieki????????? IP: *.acn.pl / 10.69.0.* 09.05.03, 23:14
      Ja słyszałam, że będą komórki i tkanki. No i dupa, nie sprawdziło się. Ale i
      tak jest luzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... Pozdrówki.
      Nie zgadzam się na powtórkę:(, lepiej niż na tyle, ile mam (43pkt.)nie napiszę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka