Dodaj do ulubionych

pomyślcie czasem

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 19:47
wszyscy mówia o jakims powtarzaniu testów. to jakaś paranoja. to że
jesteście tępi albo poprostu nie mieliscie sczęscia nie znaczy ze inni mają
się męczyć drugi raz... ja nie wiem jak wy sobie poradzicie w zyciu z takim
nastawieniem ze wszystko ma byc układane pod was. Test owszem miał swoje
haczyki ale niestety wszystko polega na tym ze jak ktos umie myśleć to sobie
poradzi...jeszce słówko do tych którzy mówią że mają po 50 punktów... a
świstak siedzi i zawija...nie chrzńcie głupot bo ludzie sie tu kompleksów
nabawią
Obserwuj wątek
    • Gość: natka Re: pomyślcie czasem IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 19:49
      a ja cie asiuniu popieram!!
    • Gość: DanTien Re: pomyślcie czasem IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.05.03, 19:49
      ehhh no coz swieta prawda... naczy w sumie to jest wolnosc slowa i jak chca to
      niech sie chwala mnie to nie przeszkadza...ale mam kolezanke ktorej z roznych
      wzgledow poszlo tragicznie, glownie z powodow zdrowotnych i dlatego czasem jest
      warto przemilczec, niektorzy naprawde potrzebuja pocieszenia...
      • Gość: Asiunia Re: pomyślcie czasem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 19:52
        Zdrowotnych? no może i tak zależy co miała.. ja np mam zapalenie płuc od
        trzech tygodni ale na egzam wolałam pójśc bo w czerwcu pisać to mi sie nie
        bardzo widzi..
        • Gość: DanTien Re: pomyślcie czasem IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.05.03, 19:55
          no jak ma sie temperature 39 bolaca glowe i jeszcze problemy rodzinne ktore
          zaczely sie zaraz przed examami to naprawde trudno jest sie skupic nad adamem
          ktory puscil ewie zajaczka...no ale i tak lepiej pisac w maju niz pozniej w
          czerwcu kiedy sie juz rekrytacja zaczyna
    • Gość: avonek Re: pomyślcie czasem IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 19:54
      moim zdaniem to juz przeszlo i nie powinnismy nawet o tym gadac!!!! i
      najlepiej to zapomniec!
      • Gość: DanTien Re: pomyślcie czasem IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.05.03, 19:57
        nie da sie tak po prostu zapomniec, to byl jeden z najwazniejszych examow bo
        wybierasz sobie dzieki niemu odpowiednie liceum a tam sie juz ukierunkowywujesz
        do zawodu. a jak komus zle poszlo to juz w ogole bedzie mu sie to jeszcze dlugo
        snic
      • Gość: Asiunia Re: pomyślcie czasem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 19:57
        zapomnieć??? alez skąd mi sie egzaminek podobał. naprawde gratuluje
        układającym pytania...ja bym takiego z zajączkiem nie ułozyla
        • Gość: DanTien Re: pomyślcie czasem IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.05.03, 19:59
          no w sumie tez racja.dlugo bede exam pamietac.dawno nie musialam sie tak ciezko
          nad budowa jajka zastanawiac...
        • Gość: natka Re: pomyślcie czasem IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 20:00
          Mi tam też,.....i choć nie wszystko mam dopsze, z różnych powodów :D...ale w
          sumie to był łatwy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka