Gość: dorota IP: 212.244.127.* 11.06.03, 17:15 czy ktoś wie co sie dzieje ze stroną oke.krakow.pl? bo w szkole nam nie dali wyników choć przyszły juz wczoraj a na stronie juz są ale niektórzy nie zdążyli sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ikeba Re: oke.krakow.pl IP: *.robikom.com.pl 11.06.03, 17:44 Podejrzewam ze strona jest przeciazona za duza iloscia wejsc. Pewnie ci cio nie zdarzyli sprawdza sobie wyniki juz pod wieczor, kiedy stronka sie troche odciazy. Mam taka andzieje przynajmniej, bo ja tez nie zdarzylam sprawdzic niestety:(. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodziutka Re: oke.krakow.pl IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 18:04 ja sprawdzilam ale laczy straaaaaaaasznie dlugo i dopiero cos za 7 razem mi wyseietlilo! powodzenia, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: oke.krakow.pl IP: 212.244.127.* 11.06.03, 18:50 DZIĘKI WSZYSTKIM!!! TAK MYŚLAŁAM!!! POWODZENIA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxis Re: oke.krakow.pl IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 18:35 Owszem, okolo poludnia wszystko było OK, za 2h nie mozna bylo juz sprawdzic wynikow, a za nastepne 2 strona oke wogole przestala dzialac. Jest to spowodowane albo przeciazeniem serwera, albo aktualizacja danych. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś