Gość: Ala IP: *.kom / 10.103.2.* 02.07.03, 22:45 Sprzedam podręczniki do I i do II klasy gimnazjum.Proszę o kontakt na mail: sinful2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Patyczak Re: SPRZEDAM PODRĘCZNIKI IP: *.tkdami.net 02.07.03, 22:58 Heh... wiele osób na tym forum wkurzam i teraz tez będę, ale musże :) Po prostu muszę sie czepić... Primo: Może wypiszesz jakie podręczniki? Sama treśc, ze I i II klasa to nic nie mówi.... na rynku jest wprowadzonych co najmniej kilkadziesiąt rodzajów podreczników... Secundo: Z jakiego jestes miasta? Jeżeli z miasta A, a ja B, to jak je sprzedaż? Wyslesz pocztą??? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: SPRZEDAM PODRĘCZNIKI IP: *.kom / 10.103.2.* 03.07.03, 10:10 Ty się czepiasz mnie, to ja się czepie Ciebie. Jeśli ktoś jest zainteresowany ofertą to niech napisze maila na podany adres.Jeśli umiesz czytać powinieneś ten fakt zauważyć. Aha i nie lubię jak ktoś zwraca mi uwagę - nie rób tego więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos wkurzony Re: SPRZEDAM PODRĘCZNIKI IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 10:39 Patyczak znowu się wtrąca! dłużej tego nie zniose!! naucz sie czytać!! jak mówi Ala, jeśli ktos jest zainteresowany to wyśle maila!!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: SPRZEDAM PODRĘCZNIKI IP: *.tkdami.net 03.07.03, 12:53 Gość portalu: ktos wkurzony napisał(a): > Patyczak znowu się wtrąca! dłużej tego nie zniose!! naucz sie czytać!! jak mówi > > Ala, jeśli ktos jest zainteresowany to wyśle maila!!!! :P Czekałam na Ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos wkurzony Re: SPRZEDAM PODRĘCZNIKI IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 15:34 Gość portalu: Patyczak napisał(a): > Gość portalu: ktos wkurzony napisał(a): > > > Patyczak znowu się wtrąca! dłużej tego nie zniose!! naucz sie czytać!! jak > > mówi > > > > Ala, jeśli ktos jest zainteresowany to wyśle maila!!!! :P > > Czekałam na Ciebie :-) jak miło... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: SPRZEDAM PODRĘCZNIKI IP: *.tkdami.net 03.07.03, 22:45 Gość portalu: ktos wkurzony napisał(a): > > Czekałam na Ciebie :-) > > > jak miło... :P I chyba juz Cie lubię :P Pomimo, że nasza znajomośc tak niefortunnie sie rozpoczęła :P Kolorowych snów życzę :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos wkurzony Re: SPRZEDAM PODRĘCZNIKI IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 13:28 Gość portalu: Patyczak napisał(a): > I chyba juz Cie lubię :P Pomimo, że nasza znajomośc tak niefortunnie sie > rozpoczęła :P > > Kolorowych snów życzę :P dziękuję bardzo, Patyczak :P choć dopiero teraz odczytałam :] Może ja też Cię polubię, jak skończyszciągle mieć wąty o byle co!!! <:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: SPRZEDAM PODRĘCZNIKI IP: *.tkdami.net 04.07.03, 17:20 Oj... chyba bedę musiała Cie rozczarować... ja po prostu uwielbiam sie czepiać... ach, to moje prywatne niewinne hobby :P A tak w ogóle od jutra przez długi czas mnie tu nie będzie, więc masz spokój. Ty i inni :P Ale jak wrócę to zobaczysz :PP Miłych wakacji zyczę... wrócę chyba pod sam koniec lipca :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos wkurzony Re: SPRZEDAM PODRĘCZNIKI IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 22:54 wzajemnie!! ja wyjeżdżam pod koniec lipca, więc prędko sobie nie "popiszemy"...:) papatki, ładnej pogody...:P Odpowiedz Link Zgłoś