eurb 01.09.07, 08:14 jak to dobrze, że moje chłopaki już szkołę skończyli. Szkoda, że do kanonu nie wstawili jeszcze "o dwóch takich co ukradli księżyc" premier pewnie lubi tą książkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelene MEN chce zmieniać program do historii. Znowu 01.09.07, 08:18 ja poproszę o usunięcie z najnowszej historii Polski lat rządów Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
rama24 Re: MEN chce zmieniać program do historii. Znowu 01.09.07, 10:07 Jaka historia najnowsza?Ja najdalej doszlam do 1945r.To ile teraz jest tej histy w tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 Pani Dzierzgowskiej już dziękujemy!!!Za "reformę"! 01.09.07, 14:43 >- Powinny reagować związki zawodowe, organizacje i stowarzyszenia nauczycielskie, które mają uprawnienia do tego, żeby konsultować kolejne rozporządzenia. Słabość środowiska powoduje, że ministrowie przekraczają swoje uprawnienia i dobre obyczaje. Gdy robiliśmy reformę oświaty, konferencje uzgodnieniowe z nauczycielami trwały tygodniami. Spieraliśmy się o pojedyncze zdania.< Pani Dzierzgowska coś zmysla.Nie było żdnych konferencji uzgodnieniowych z nauczycielami tylko dyktat tej paniusi i Handkego oraz głosne gardłowanie ich suto opłacanych z PHARE przydpasów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.wlod MEN chce zmieniać program do historii. Znowu 10.09.07, 22:32 a może po prostu dołożyć jedną godzinę historii tygodniowo? Po dwie godziny na ten przedmiot to chyba nie za dużo? w porównaniu z religią Odpowiedz Link Zgłoś